Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 812
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 390
Е каква е тази гавра със сметаната - 12%, то това сметана ли е 🙅

# 391
  • до най-прекрасния мъж
И ние с играчка. Днес намерих в Лидл Източен интересни дрехи от предходни седмици и събрах набързо точки за 1 играчка. Ягода нямаше, патладжан също. Те идвали най-малко в кашон, коментираха на касата, защото и на съседната искаха ягодка, но и за тях нямаше. Но и бананът е голям симпатяга Simple Smile.  
Вчера ми стана много мъчно за едно 4-5 годишно момиченце. Чаках зад него и майка му на касата. Пред тях на едно момченце около 5-6 годишно му предлагаха играчка да си избере, защото имаха доста покупки и явно събраха за 1. На момиченцето очичките светнаха, като видя играчките. Обърна се към майка си и каза Мамо, и аз искам еди каква си плюшка. Не чух точно. Тогава майката се наведе и тихичко обясни, че те нямат толкова покупки и не може да получи играчка. Малката посърна. Много мъчно ми стана.

# 392
Отворих една течна сметана 30% и от нея изтече първо нещо като прясно мляко и после нещо гъсто като пресечен крем. Не трябва ли да е хомогенна?

# 393
Момичета, искам да попитам има ли доволни от уреда за къдрене, който предлагат тази седмица? А от гребена за изправяне?

# 394
Ето я ягодата,камерата ми е смотана на таблета.Иначе съм си харесала моркова и може би банана ако съберем точки.Пуснах си я в пералнята на 30 градуса и 800 оборота нищо и няма.

Нещо кривогледа е малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Отворих една течна сметана 30% и от нея изтече първо нещо като прясно мляко и после нещо гъсто като пресечен крем. Не трябва ли да е хомогенна?

Ми такава е. Малко я раздрусвам преди отваряне, но пак обирам с пръст или лъжица от стените.
Другата е още по-гъста..нищо че е по-малко маслена.

# 395
Щото казват, че се разбива, но сигурно не в този смисъл, който си мислех.

# 396
С миксер я разбиват да.
Сега половината е течна..полов.е гъста. С миксера цялата става гъста.

Взех си ущипци...с оранжев етикет. Ама пак скъпи беее....

# 397
Момичета, искам да попитам има ли доволни от уреда за къдрене, който предлагат тази седмица? А от гребена за изправяне?
За гребена не знам, но за уреда за къдрене отзивите бяха, че има вероятност да си заклещиш цял кичур коса и да се наложи да го жертваш. Такива са отзивите и за аналогичния уред на Ремингтън.

# 398
Благодаря soul, отказа ме. Може да пробвам четката и ще споделя.

# 399
Нямаше банан,а чушката изглеждаше потресаващо.Иначе да,не знам кой е измислил дизайна,ама не му се е получило нещо.Ето я с хубаво качество.

# 400
Еее, ами просто е прекрасна, дано успея да се добера и аз до нея! 😍 Мислех си за патладжан, но с тази снимка ягодка отвя конкурента. 😄

# 401
Щото казват, че се разбива, но сигурно не в този смисъл, който си мислех.
Наскоро разбивах от сметаната на Пилос, чудесно си се разби, макар че в кутията вярно е малко неравномерна консистенцията като я отвориш. Тези кутии обикновено ги срязвам целите и си обирам всичко дето е вътре. Навик ми е, аз и за готвене вземам  същата сметана.
Толкова бързо стана че ако бях се увлякла още малко и щях да прекаля с биенето, имам спомени че други сметани по-дълго време съм ги разбивала. Само да е хубаво охладена, даже сложих купата и бъркалката на миксера също в хладилника за някое време, разби си се до твърди връхчета.

# 402
Някой питаше за отзиви за аромадифузера. Вече е късно, предполагам, но понеже го купих, да си кажа аз как го намирам. Първо, за нощно време не мога да го оставя включен в спалнята - шуми ми и чувам "джуркането" на водата. 😄 Не съм го сравнявала като ниво на шум с други такива машинки, но ще го направя. Като дизайн ми е много симпатичен. За контейнерче от 80 мл цената идва доста висока спрямо това, което може да предложи международния пазар. Успява да ароматизира деликатно помещението.

# 403
  • Мадрид / София
Аз питах и не е късно щото тук пак го пускат от 16/09, симпатичен ми е, но за каквото го искам няма да стане щото е с кабел, а където ми трябва няма контакт. Контакта е далече и да слагам удължител не е удобно. Все пак ще го погледна на място и ще поумувам дали да го взема. Сега е намален на 17€. Два вида са та ще видя дали да взема.

# 404
  • Варна
Помня, че тук се хвалеше кремът за мазане с риба тон. Уфф, докара ми болки в стомаха, чак изпих Мезим. На вкус е все едно смляна евтина консерва копърка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изядох количество колкото една чаена лъжичка...

Общи условия

Активация на акаунт