Какво повече НЯМА да купя - 28

• 13 841
  • 119
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!
Моля, спазвайте с коментарите си целта на темата.Тук споделяме какво няма да купим, за препоръчани покупки има друга тема.
Старите теми:

# 1
  • Пловдив

Този крем - не попива добре, не омекотява и понеже петите са ми проблемни, поради това че не действа ми се изсуши кожата и на места ми се нацепи.

# 2
Благодаря за новата тема.
Слагам тук слънцезащитния крем на baby love от ДМ. Дори на суха кожа стои мазен и трудно попива, което не е чак такъв проблем, но ужасно ми люти на очите. Голям рев пада всеки път, когато ми попадне в окото. Добре, че взех малката опаковка.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 06:59 от Дидичка

# 3
  • Deutschland
Аз си взех няколко слънцезащити на Ла рош. Едната също омазнява ужасно. Лъщя отдалеч с нея.

# 4
Слагам тук слънцезащитния крем на baby love от ДМ. Дори на суха кожа стои мазен и трудно попива, което не е чак такъв проблем, но ужасно ми люти на очите. Голям рев пада всеки път, когато ми попадне в окото. Добре, че взех малкато опаковка.
Отвратителна мазнотия, така си го изхвърлих- до половината пълна опаковка.
И аз  взех мини.

# 5
Аз съм със суха кожа и бих преживяла мазното, но лютивото не. Ще замине по тялото, колкото да не става зян и няма да повторя покупката.

# 6

Аз повече няма да купувам пасти за зъби на Arm&Hammer. Втора пробвам вече – все едно ям сода. Ако не ми удари малко мента в носа, не мога да се събудя. Така че няма да рискувам с други пасти от тая марка.

# 7
Слагам тук слънцезащитния крем на baby love от ДМ. Дори на суха кожа стои мазен и трудно попива, което не е чак такъв проблем, но ужасно ми люти на очите. Голям рев пада всеки път, когато ми попадне в окото. Добре, че взех малкато опаковка.
Отвратителна мазнотия, така си го изхвърлих- до половината пълна опаковка.
И аз  взех мини.
Нали знаете, че можете да върнете несполучливи покупки от дм, срещу касовата бележка? Аз козметика масово вече от там купувам, за да мога да върна ако не ми хареса. Заринала съм се през годините с недотам любими неща, купувани от други магазини, които няма как да върна.

# 8
Знам, но го взех с отстъпка и за крупната сума от 73 стотинки не мисля да се занимавам с връщане.

# 9
Е, ти за 73 стотинки какво очакваш? Ползвай го за ръце или за смазка, ако ти скърца някоя врата

# 10
  • Пловдив
Ползвана козметика ли се връща в ДМ?😮 Ще внимавам какво купувам значи от там.

Хем си знам, че не бива да експериментирам със стикове, ролони и подобни различни от Рексона и се подлъгах от суперлативите от темата за сполучливите покупки. 🤦🏽‍♀️
То че се потиш дори и при употреба на антипреспиранти - ясно, но това след няколко часа навън и миризма не прикрива. Не съм доволна и не препоръчвам.

# 11
  • някъде другаде
Десиссслава , аз също мислех да го купя. И аз , като теб прочетох , че е горещо препоръчан в друга тема.

# 12

Хем си знам, че не бива да експериментирам със стикове, ролони и подобни различни от Рексона и се подлъгах от суперлативите от темата за сполучливите покупки. 🤦🏽‍♀️
То че се потиш дори и при употреба на антипреспиранти - ясно, но това след няколко часа навън и миризма не прикрива. Не съм доволна и не препоръчвам.

Мъжът ми ползва такъв, може и да не е този аромат, слагала съм си и аз от него, когато ми е свършвал моя. И на мен не ми харесва, не предпазва добре от потене, но и самият аромат ми е много тежък.

Пия разтворимо кафе и от известно време кафето ми е ужасно на вкус. Смених марката, купих Нескафе, отново същия ужасен блудкаво вкус. Вчера по едно време се сетих, че смених чашата и започнах да пия с такава чаша, рекламна на Мтел. Тя огромна, но за не ми се нагрява толкова в жегите, не наливам догоре:
https://www.reklamanet.eu/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D … %B0-330-ml_8_4681

Ами, върнах си старата порцеланова по-малка чаша и вкусът на кафето веднага се оправи Joy

# 13

Разбира се , че е ползвана. Как иначе човек да знае, че не му харесва и да я върне? Това е политика на дм. Предполагам после ги преоценяват продуктите или ги бракуват. Не ме интересува. Досега не съм купувала примерно ползван шампоан, маска, лак за коса и тн... Във филиала, където онзи ден върнах несполучливи продукти за коса, докато пишеха сторното в тетрадката, видях по дати, че масово се връща. За всеки ден имаше нещо върнато. Все пак персонала преценява разбира се кое да приеме и кое не. Аз съм връщала нещо ползвано един път и крайно непонесло ми и нехаресвано . Примерно спрея на балеа с глоу ефект. Напръсках само два кичура с него и ми беше достатъчно да знам, че не искам тази гнус вкъщи или на главата си и го върнах. Това са три изпомпвания . Вече ако се пробвате да върнете наполовина изхабен продукт или да липсват два пръста, три, може и да не мине номера. Както и едни кристали за коса на Виктория. Много неприятна миризма, прекалено течни и неправещи нищо на косата ми. Струваха четири лева намалени. Нямаха следа от употреба и ги взеха обратно. Все пак не си позволявам да прекалявам.

# 14
Аз с моя навик да хвърлям касовите бележки така и не успях нито веднъж да върна кофти покупка

Общи условия

Активация на акаунт