Какво повече НЯМА да купя - 28

• 8 461
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ето този сладолед от Кауфланд - отвратителен е. С много вода, замръзнала, няма нищо общо с италианските сладоледи. И струваше 12 лв. 🫤

# 46
  • Пловдив
Не е съхраняван правилно.

# 47
  • София
Вероятно, но вече няма да го купя отново 🫤

# 48
Не е съхраняван правилно.

Да, замръзнала "вода" на дъното точно това значи - бил е размразен и разтопен, и след това замразен повторно

# 49
Иначе сладоледа е хубав.

# 50
Много често виждам в нашия Кауфланд опаковки със сладоледи, покрити с пластове лед и кристали...🤐

# 51
Aко опаковката е покрита с кристали няма проблем.

# 52
2-3 пръста или повече с лед и кристали за мен е проблем..

# 53
2 - 3 пръста лед е някаква ексцесия.

# 54
  • София/Севлиево
Клашвит (напитката на Theclashers) с ягода и лайка.Беше отвратителна и ужасно сладка(а уж е без захар)...

# 55
  • София
Клашвит (напитката на Theclashers) с ягода и лайка.Беше отвратителна и ужасно сладка(а уж е без захар)...

Подсладителите са по-гадни и сладки от захарта. Аз вече предпочитам продукти със захар.

# 56
  • София
Чипс на фирма "Дира 2014" от село Леска обл. Смолян
с трайност до 29-08-2025г.
не знам в какво са пържени, но не ставаха за ядене.
Миришеха на нафта,бензин или мазут.
Скрит текст:

# 57
това оставя бял филм,точно като крем здраве в синята кутийка,но няма попиване,аз го пробвах на мен,ако трябваше да изляза с това на вън,щях да приличам на невеста от с.Рибново,с бялата помада на лицето...и оттуй нагоре,това няма махане и измиване,рони се като кир,по-скоро

# 58
  • Deutschland
Оххх, с глас се смея. Потвърждавам иначе. Едно лято мазах децата с него, това е като гипс. Няма размазване.

# 59
Сигурно е с титаниев и цинков диоксид - те така стоят като гипс и се размазват със зор.

Общи условия

Активация на акаунт