Какво повече НЯМА да купя - 27

• 12 351
  • 122
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!
Моля, спазвайте с коментарите си целта на темата.Тук споделяме какво няма да купим, за препоръчани покупки има друга тема.
Старите теми:

# 1
  • София
Саздърма Родна стряха или каквато е линията на Лидъл.
Знам, че се влага прат във всичко, но два птичи нокътя ме докараха до No Mouth
Няма такава гнус.

# 2
Гордж, машината явно не е смляла добре механично отделеното месо. Wink
Което пък идва да покаже, че приказките за мелене на кости, нокти, кожи и всякакви подобни, явно не са само приказки. Блякс.
Пп Чета етикетите и се опитвам да избягвам продукти с механично отделено месо, но е изключително трудно, защото оказва се, че 99% от продуктите са с такова, а това означава, че всичко е смляно накуп - месо, кожи, кости, нокти, перушини. Брр.

# 3
  • София
Наясно съм с вложката в продуктите, ама реклами а- у, брандиране, заявки за качество, сертификати и накрая ще повърна…
И аз гледам да избягвам или да купувам уж по- висок клас, но вече всичко ме съмнява :/

# 4
Ръчен кашкавал кръгла пита 500 гр вакуум Млекаря - 75. Беше хубав някалко месеца, освен новата цена е с ново понижено качество.
Пак ще издирвам качествен кашкавал.

# 5
Няма такава гнус.
Почти всичко на Родна стряха е боклук

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 20:19 от MG18

# 6
Няма как да слагаме всичко под общ знаменател при различни производители. Купих желиран джолан и наистина беше кофти. Не съм намирала нищо гадно вътре. Имат и доста читави продукти.

# 7
  • Sofia
Такава минавка отново днес сътворих…бясна съм 😖….ама дано да ми е за урок и винаги да проверявам цените на апарата преди да отида на каса в тъпия т маркет 😤
От вчера гледам има  жълти етикети на таблетките за миялна,спешно ми трябваха и избрах едни за 28лв.,на касата -45лв😡 …..бързах и чак вкъщи видях бележката,че са на редовна 🤬

# 8
Няма такава гнус.
Почти всичко на Родна страха е боклук

Не съм съгласна - ориз, леща, кисело мляко са си супер.

# 9
Няма такава гнус.
Почти всичко на Родна страха е боклук

Не съм съгласна - ориз, леща, кисело мляко са си супер.
Ориз и леща в бг не стават за нищо!

# 10
Това пък последното какво трябва да означава? Имаме уникални боб и леща!
На родна стряха също корите са хубави.

# 11
MG18 предполагам опита всички възможни видове предлагани в магазинната мрежа преди да достигнеш до това крайно изказване?!

# 12
MG18 предполагам опита всички възможни видове предлагани в магазинната мрежа преди да достигнеш до това крайно изказване?!

Да не говорим какъв домашен боб може да се намери, леле!

# 13
  • Mediterraneo
Такава минавка отново днес сътворих…бясна съм 😖….ама дано да ми е за урок и винаги да проверявам цените на апарата преди да отида на каса в тъпия т маркет 😤
От вчера гледам има  жълти етикети на таблетките за миялна,спешно ми трябваха и избрах едни за 28лв.,на касата -45лв😡 …..бързах и чак вкъщи видях бележката,че са на редовна 🤬

Какъв ти е проблемът да ги върнеш?! Огромна разлика е това, чак пък да не забележиш какво плащаш. Аз на касата, колкото и да ми е пълна количката, винаги имам представа какво ще платя горе- долу, разлика от близо 20 лв веднага ще ми направи впечатление. Бих ги върнала с касовия бон.

# 14
Подкрепям мнението че на родна стряха всичко е гадно!
Киселото мляко е пълен леш!

Общи условия

Активация на акаунт