Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 583
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • оттам, откъдето започва България
А дали има значение относно качеството в кой регион се произвеждат продуктите "Родна стряха"? Thinking

# 16
Ей, така като вземете да генерализирате, може да откажете доста хора от прилични продукти.
Ето, аз например не харесвам Шаума, но се оказа, че не продукта е калпав(Джастев си ползва Шаумите без проблем), а просто не се сработва с моята коса. Да, примера не е съвсем удачен, защото се касае за козметика, но и с хранителните продукти е така, на един му харесват, на друг не.
Може да кажете, че на вас не ви допадат, че няма да купите, че за вас са ужасни, но такива обобщения от рода - всичко е пълен боклук, тези бг продукти не стават изобщо, не е правилно и най вече не е вярно. Част от заклеймяваните продукти в тази тема, аз си ги ползвам без проблем и си ги харесвам, а други пък много хвалени, за мен са прехвалени и не ги одобрявам, така, че всеки с вкуса и предпочитанията си.

# 17
Подкрепям мнението че на родна стряха всичко е гадно!
Киселото мляко е пълен леш!

Напоследък не ям кисело мляко, но някога вземах редовно от 3,6 процентното и си беше супер. Не знам кое е това леш.

# 18
Аз повече няма да купя вода от лайка на Българска роза.
Оказа се с феноксиетанол, което не е обявено от производителя онлайн, и ми докара стабилно зачервяване на лицето.
Беше подозрително евтина, явно затова.

# 19
Всеки има право на мнение нали за това сме тук да го изказваме!
Аз примерно съм се отвратила от кисело мляко родна стряха,може когато съм купила са е било гадно,вкиснато и т.н

# 20
Повече няма да купя сос за цезар салата от Heinz. Досега не съм купувала какъв да е сос цезар, но този абсолютно не става.

Ако някой има мнение за добър вариант, ще се радвам да чуя.

# 21
Аз опитах от киселото мляко Хармоника 3,6 %. Не ми хареса. Беше на малки бучки. Правих си айрян и след стабилно бъркане, бучките си стояха, изобщо не стана хомогенна смес, та даже се и пресече. В сайта им е написано, че е био и по традиционна рецепта, ама знам ли... Нямам спомен някогашното бабино домашно да е било с такава консистенция. Не бих го купила отново.

# 22
Разбира се, че сме тук всеки да си каже мнението и изкаже неодобрението, просто генералните изводи, че група продукти не стават, не правят услуга на никого, а и са верни само за този, който ги прави. И аз съм писала, че не купувам дадени продукти, но с уговорката, че на мен не ми харесват и дори съм се опитвала да се обоснова защо.
Пп И обратното ме дразни, тъкмо споделя в другата тема нещо, което харесвам и се започва едно засипване с мнения, че продукта е боклук, какъв му бил състава, как може да се хвали и все в тоя ред на мисли. Ами, харесва ми, споделям. На мен ми харесва, никого не калесвам да го купува или харесва. Grinning

# 23
Аз идвам с едно странно оплакване от продукт - крем за лице на любимите ми "Biotrade" в шишенце с помпичка. Кремът е супер, но помпата най-редовно засича и когато натисна по-силно, изстрелва фонтан от крем - цяла шепа, разпиляна по дрехи, огледало и под. Направо съм бясна - недоумявам кой гений на опаковките е измислил контейнера, но съм на път да се откажа и от крема.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:34 от Michone

# 24
Подкрепям мнението че на родна стряха всичко е гадно!
Киселото мляко е пълен леш!
Ми не всичко. Зрелите им кашкавали по 45 и 60 дни са разкошни, биволското им сирене също.

# 25
Може от различните партиди да е,но аз от доста време не вземам тази марка

# 26
На Родна стряха избирам много винмателно и нямам проблеми. Дори някои техни продукти нямат аналог /точно кисело мляко 2% ЗНП е много хубаво, както и последният път, когато купувах кашкавал 800 гр. от Алфатар, сладкото от вишни също, ориз, леща/.

Но, да, няма да купя повече киселото мляко РС 2% ХХЛ произведено от "Сердика 94" ООД, база Горна Малина - много, много гадно /но нямаше друго налично, когато ми трябваше/! Но то всичко на този производител съм го зачеркнала - сирене, кашкавал - нищо тяхно вкъщи вече не влиза.
Както нищо не купувам от Наше село - не разбирам как Лидл си позволяват да търгуват с такива долнопробни производители.

# 27
Аз със сиренето на Железница съм така, ту става, ту не, нещо като тука има, тука нема, но ми омръзна тази игра и вече не го купувам. Инак, ако се нацели добра партида, сиренето си е доста добро, но, ако...

# 28
Аз повече няма да купя един конец за междузъбия от Лидл.  Обаче не защото не ми хареса, чудесен беше, направо страхотен. В аптеките и дрогериите има само едни много тънки, дето ще ти срежат венеца. Обаче го спряха и вече няма да го купя повече, защото не се предлага...

# 29
  • София
За козметиката и перилните препарати има голямо значение партидата за кой пазар е предназначена. Например един и същ продукт от една марка може да има различно качество в Германия и в България.

Общи условия

Активация на акаунт