Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Няма да купя повече чайовете Lovare.
Купих кутия с чай различни видове ,но изобщо не ми харесаха ,защото са прекалено ароматизирани. Ще ги изпия рано или късно ,но повече няма да купя от тях.
Чайовете на Лидл от серията Де лукс са в пъти по-хубави при положение ,че и те имат някакви ароматизатори ,но не са прекалили с тях.

# 31
Че освен всичко са и пълен боклук, произведени в Украйна. Не мога да си простя, че дадох 30 лева за чай и го изхвърлих в кофата. Но ще ми е за урок друг път да гледам производител, този път,
като абсолютна патка, се поведох по отзиви в темата Какво ще купя отново....

# 32
Направо миришат яко на химия , за вкус няма да коментирам, отидоха веднага в кофата .
 Отвратителни кори за баница, накъсват се буквално като ги докоснеш само…

# 33
Аз повече няма да купя един конец за междузъбия от Лидл.  Обаче не защото не ми хареса, чудесен беше, направо страхотен. В аптеките и дрогериите има само едни много тънки, дето ще ти срежат венеца. Обаче го спряха и вече няма да го купя повече, защото не се предлага...

Аз го замених с на ДМ донтодент сензитив. Пробвай ако искаш. Подобен е на оранжевия за който и аз тъжах.

# 34
Направо миришат яко на химия , за вкус няма да коментирам, отидоха веднага в кофата .
 Отвратителни кори за баница, накъсват се буквално като ги докоснеш само…

На Демея  хляба е много  зле,корите са отврат

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 07:54 от MG18

# 35
Аз повече няма да купя един конец за междузъбия от Лидл.  Обаче не защото не ми хареса, чудесен беше, направо страхотен. В аптеките и дрогериите има само едни много тънки, дето ще ти срежат венеца. Обаче го спряха и вече няма да го купя повече, защото не се предлага...

Аз го замених с на ДМ донтодент сензитив. Пробвай ако искаш. Подобен е на оранжевия за който и аз тъжах.

Аз пък няма да повторя повече този от снимката. Дебел ми идва.

# 36

Супер, значи ще ми пасне.

# 37
Ние такъв го търсим Grinning
Да е като оранжевия на лидл...

# 38
Тотално разочарование, нищо не прави. Сякаш не слагам продукт на косата. Крайщата сякаш се заплитат още повече след неговото ползване.

# 39

Купих го, супер е. Даже е по-добър от лидълския оранжев - по-гладък и равномерен по дължина на конеца.
Благодаря за съвета Simple Smile

# 40
Мда..много е добър за мен. Дано само и него не спрат. Първо в Лили им изкупих конците да търся като оранжевия..то в ДМ седяло съкровшщето Grinning

# 41
Мда..много е добър за мен. Дано само и него не спрат. Първо в Лили им изкупих конците да търся като оранжевия..то в ДМ седяло съкровшщето Grinning
И аз започнах да използвам същият конец от ДМ ,откакто спряха този на Лидл. На мен ми харесва повече.

# 42
Тотално разочарование, нищо не прави. Сякаш не слагам продукт на косата. Крайщата сякаш се заплитат още повече след неговото ползване.

А на мен много ми харесва-нищо не заплита.Отделно това е динствения балсам,който спира наелектризирането на косата ми зимата.Всяка зима от ноември до април само него ползвам.

# 43
Аз също съм много недоволна от шампоани и балсами на gliss. Ужасно твърда, суха и заплетена ми става косата от тях, точно от тази им серия. Изхвърлих ги след две ползвания, просто са ужасни.

# 44
И пак да кажем/потретим или повече пъти стават?/, че всяка козметика се държи различно и индивидуално, включително маски и балсами - аз колко похвалени купих, за да мога да се реша и веднага хвърлих...ама не казвам, че конкретният продукт не е добър, защото допускам, че просто не е бил за моята коса. Горните два поста са типична илюстрация. На мен марката също не ми понася с никой продукт, но ето че на друг не само понася, но и му допринася полза.

Общи условия

Активация на акаунт