Какво повече НЯМА да купя - 28

• 8 400
  • 72
  •   3
Отговори
# 15
  • Deutschland
В приложението на ДМ имам всички касови бележки. На хартия нито една. Всичко хвърлям.
Не съм връщала несполучлив продукт. Не че нямам такива, има и то много, но обикновено подарявам на някой, на който би му харесало.

# 16
Фурми от Лидл. Много лошо качество

# 17
ЕЕЕЕ вчера купих ,но още не съм опитала.
Мога ли да върна?

# 18
  • Пловдив
В приложението на ДМ имам всички касови бележки. На хартия нито една. Всичко хвърлям.
В Бг не може да се върне без хартиен бон.
Пише на всяка издадена бележка, че може да се върне до 45 дни от попкупката само в магазина, откъдето е била закупена стоката.

# 19
ЕЕЕЕ вчера купих ,но още не съм опитала.
Мога ли да върна?

Да, може да се върнат. Аз така върнах едни ядки.

# 20
Яла съм такива на клонка от Тунис и бяха много хубави и затова се подлъгах.
Утре ще отида да ги върна.

# 21
Какво им е на фурмите,че и аз ги загледах?

# 22
Препарат против петна на Ариел - нищо не премахна - нито петна от трева, нито от плодове.

# 23
Съставът на препаратите за почистване на различен вид петна също може се различава, прочети детайлно етикета на този - да не се окаже за определен вид петна. Аз техен не съм ползвала, но знам, че имат поне 2-3 вида, за кой точно става дума?

# 24
  • София-в сърцата на моите деца
Пише на всяка издадена бележка, че може да се върне до 45 дни от попкупката само в магазина, откъдето е била закупена стоката.
Миналата седмица бях взела чехли от един Лидл, а ги върнах в друг Лидл ,защото ми бяха малки!Нямаше проблем!

# 25
Миналата седмица бях взела чехли от един Лидл, а ги върнах в друг Лидл ,защото ми бяха малки!Нямаше проблем!
Коментира се за ДМ.

# 26
Съставът на препаратите за почистване на различен вид петна също може се различава, прочети детайлно етикета на този - да не се окаже за определен вид петна. Аз техен не съм ползвала, но знам, че имат поне 2-3 вида, за кой точно става дума?

Ей този е, ама при други дрехи подейства - просто ги пуснах на дълга програма.
Така че може би проблемът не е в препарата, а в програмата, която ползвах първия път Simple Smile

# 27
Макаронени изделия - миди, на Regina (Сливен), по описание готови за 7 минути. Давам толкова подробности, защото даже не откривам в интернет изображение на опаковката на въпросните макарони (миди) или други макаронени изделия на фирмата. По-гадни макарони не съм яла, на петата минута започват да се разпадат на парчета тия ми ти миди, въпреки че още са недоварени и хрупат.

# 28
  • софия
кашкавал На Хорото .....гума, няма разтапяне

# 29
Спрей пяна на Casablanka за почистване на обувки от велур. Никаква полза, даже станаха едни по- тъмни,като мазни.

Общи условия

Активация на акаунт