Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 538
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 855
  • В полите на Витоша :)
Пуешките хапки и медальони хубави ли са?

# 856
  • Асеновград
Вчера гшедах за розовата паста за зъби за деца ами няма я.
При нас я няма от два месеца, на морето гледах и в Царево и в Созопол, същата работа.Даже веднъж сварих неотворена кутия и вътре всички бяха само зелени и сини, а тях дребния не ги харесва.
От маските за лице ми допада тази

Другите ми идват мазни.Трябва да се пробва .

# 857
Здравейте! Купихме си чушкопек този следобед и го включихме да печем чушките. Той нагря изпекох 3 чушки и за следващите вече изтина. Сега , след като съм го използвала, мога ли да го върна? Бележката я пазя.

# 858
Всичко може. На лидл политиката е такава, че няма да спорят най-вероятно.

# 859
Може. Аз си купих такъв ползван.

# 860
Моля, препоръчайте ми бяло вино от лидл!

# 861
Голям бой за тази ягода Wink ама се сдобих к с нея. Този път УЖ нямаше да събираме плюшени играчки, а се отказахме с 4 Wink ама ни подариха 3 картончета и явно детето ги харесва.

Заредих се с универсални кърпички с момина сълза

# 862
Трещерица, Михайде, блоагодаря!

# 863
Голям бой за тази ягода Wink ама се сдобих к с нея. Този път УЖ нямаше да събираме плюшени играчки, а се отказахме с 4 Wink ама ни подариха 3 картончета и явно детето ги харесва.

Заредих се с универсални кърпички с момина сълза

На мен ми останаха само два липсващи звяра.

На прИмоция ли са кърпичките, че и аз трябва да купя 5-10 пакета.

# 864
Да, момината сълза е 3 лв за 100 бр

# 865
Има ли някъде в София останали от детските пантофи за момиче, размер 23. Благодаря.

# 866
Преди 1-2 седмици си взех от маратонките за спорт, много са леки и удобни, но им се смачка подметката под петата и изглежда леко сгърчена. Мен не ме бърка и така, но казвам за информация.

# 867
Има ли някакви цветя като за повод тази седмица, че не видях като ходих онзи ден, а не намирам в брошурата? Тип букети или пък орхидеи или нещо цъфтящо?

# 868
  • Бургас
Има ли някакви цветя като за повод тази седмица, че не видях като ходих онзи ден, а не намирам в брошурата? Тип букети или пък орхидеи или нещо цъфтящо?
Орхидеи и хризантеми от утре.

# 869
Rolling Eyes ПФФФФ, няма ли някъде из центъра.....
Тази вечер бях на Алабин - имат всички "животни", без ягодата.

Общи условия

Активация на акаунт