Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна артикули, закупени от Lidl?
Как мога да търся в тема?
Как мога да върна нехранителни стоки след изтичане на 90-дневния период от покупката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна артикули, закупени от Lidl?
Артикулите, закупени от LiDL, могат да бъдат върнати във всеки магазин на LiDL в страната, независимо откъде е закупен продуктът. Можете да върнете нехранителни стоки, закупени от LiDL, в рамките на 90 дни след покупката със съответния касов бон. Хранителните продукти могат да бъдат върнати по всяко време с касов бон.
-
Как мога да търся в тема?
-
Как мога да върна нехранителни стоки след изтичане на 90-дневния период от покупката?
-
Как мога да върна закупени от Lidl нехранителни стоки след изтичане на 90-дневния период от покупката?
-
Какви са съставките на "Merci" от Lidl?
Аз пък не разчитам на якето или банския, за да имам индивидуалност. Изобщо не мога да се смутя още колко хора имат такива. Миналата зима купувах един пуловер - много любим модел, исках такова нещо и бях във възторг, че Лидл го предложиха също. После покрай пътуванията около Коледа го видях във всеки европейски град, в най-различни магазини (не Лидл), като цената стигаше 250 евро (в Лидл - 20 лв.). Еднакъв модел, еднаква материя, различен етикет, но аз не обичам да си нося дрехите с етикета навън...