Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 482
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Ами точно днес в Reserved,гледах имаше такъв модел детски якета до ръст 164 видях за момчета 24лв, камуфлажен десен, момичета някакви розови мернах, но не загледах цената.

# 946
Ами потвърждавам-всичко от късите дамски якета и в двата магазина в Стара Загора бяха свършили.Аз понеже не можах да хвана сутрешната вълна 🤪ходих някъде към 11 ч.Навсякъде пълно с народ,двете клетки с дамски якета празни,сами картонените им опаковки,а най-ме изненадоха бабички и дядовци(и то доста) награбили по 2-3 якета,че и пари си подмятаха 😂
Тъкмо си тръгвах разочарована,че не можах да си купя яке,видях метнато на друго място едно розово яке,моя размер.Исках теракотеното,ама къде ти...при тая лудница...и на това ще се радвам 😊

# 947
Обиколих 3 лидъла да търся детски пантофи останали. Като не помагате.
Нямаше пантофи никъде, но доста жени видях да се блъскат около якетата.
Пантофки купих от едни китайци, да не мръзне хлапето, и ще я карам без яке.  hahaha

# 948
  • София-Младост
Взех едно черно 152 за детето и имам една точка, ако някой е на зор. В Младост 4 имаше само чушки и картофи.
Пренаредили са и разбира се ме губят за известно време като клиент, защото нищо не намирам.

# 949
Съвсем ме отказаха. Лятото, както го опаквах, на няколко пъти видях жени на плажа с бански на цветя като моя. Не ми се разминава и сега с носителки на едно и също яке. От миналата година си имам едно сиво, впрочем цяла зима го носих, но на морето нямаме кой знае какъв студ и сняг. За сметка на това спира вятъра и ми беше екстра за зимно яке. И пак ми беше гадно като отида с него в Лидл да пазарувам и гледам събратята му как се търкалят нежелани в коша, с месеци както казах. Все едно съм единствената будала, която си е купила такова яке. Сега пък са с толкова характерни цветове, че със сигурност ще ми спират погледа ако видя същото на някой друг. Няма угодия Joy

# 950
  • София
Всички българи с униформа - якета от Лидл! 😁

# 951
А, аз си взех много хубаво и по-плътничко
китайче за 30 кинта, доволна. 😸

# 952
Колко човека от тази тема днес си взеха яке от Лидл? Grinning

# 953
Ами докарвайте се като Лейди Гага, за да сте уникални. Stuck Out Tongue Closed Eyes Аз пък не разчитам на якето или банския, за да имам индивидуалност. Изобщо не мога да се смутя още колко хора имат такива. Миналата зима купувах един пуловер - много любим модел, исках такова нещо и бях във възторг, че Лидл го предложиха също. После покрай пътуванията около Коледа го видях във всеки европейски град, в най-различни магазини (не Лидл), като цената стигаше 250 евро (в Лидл - 20 лв.). Еднакъв модел, еднаква материя, различен етикет, но аз не обичам да си нося дрехите с етикета навън... Laughing

# 954
Колко човека от тази тема днес си взеха яке от Лидл? Grinning
Аз. Жълто. Един номер по- голямо. Защото отидох оптимистично около десет и оле мале. Една нариваше в количката всичките зелени, гледах я хищно, защото очаквах да мери и да върне. Нищо подобно. Зачудих се за какво ли са и 4 якета. После и аз видях баничкоподобните черни. Имаше моя номер. Турих и аз в количката, за всеки случай. После взех и теракотата от дългите, истинска находка, моя номер, неразопаковано . Изпотих се. Започнах мерене. Жълтото - много жълто. Големшко. Черното- много синхалско. РозАвкото- еми на макарон щях да мязам. Или канелон, по - скоро. И излизайки оттам с един морков плюшка / последен в магазина, само чушляци и компирляци останаха/, видях в темата снимката на колежката на ССФ, та ми стана малко по- драго. Като патор съм с този цвят, ама важното е, че съм щастлив патор. Joy
Леле, колко баби мереха мъжките, и се чудеха защо са им тесни долу. Та ги светнах, ама те продължиха да напъват, а отгоре като ръгбистки. И детското бяха налазили. Голямо кудкудякане беше.
Взех от хека, дали е свестен, не знам. И други работи, и кефир. Брррр. Worried

# 955
Ох, tays, чета, хиля се и ревЪ...

# 956
Обиколих 3 лидъла да търся детски пантофи останали. Като не помагате.
Нямаше пантофи никъде, но доста жени видях да се блъскат около якетата.
Пантофки купих от едни китайци, да не мръзне хлапето, и ще я карам без яке.  hahaha

Защо не звъннахте на националния номер? Там щяха да ви кажат къде има.

# 957
В нашия Лидл имаше детски пантофи колко щеш, никой не ги купуваше горкичките... Всички нападнаха якетата... hahaha

# 958
Вчера в метрото беше пълно с лидлски якета. Още преди да ги пуснат. Аз си купувам, защото ми е на 1 крачка, къде да ходя да обикалям по други.

# 959
Ох, tays, чета, хиля се и ревЪ...
И аз, и аха да попитам какво е патор 😸
На мен много ми хареса прасковеното, ако не бях взела китайчето, щях да ходя рано да се бутам за него. 😸

Общи условия

Активация на акаунт