Съвет за забравяне на невъзможното

• 12 967
  • 269
  •   1
Отговори
# 240
Е, ако се представи добре един мъж в леглото, може и да се повиши временно в длъжност Бог  Mr. Green
Абсолютно вярно !!! 😜

# 241
Елора и Тереза, явно много искате да родите дете НА някой мъж. Искрено ви го пожелавам.

# 242
Елора и Тереза, явно много искате да родите дете НА някой мъж. Искрено ви го пожелавам.
Моят разправя на ляво и на дясно : "жена ми МИ е родила 2 деца " Ся, надявам се схващаш разликата, ако каже само: " жена ми е родила 2 деца". То ще излезе, че не съм родила от него, нали тъй ?
Така че, за последен път и приключвам:
АЗ МУ РОДИХ 2 ДЕЦА. НА НЕГО И ОТ НЕГО.

# 243
Не на него, а от него. Реално са на двамата, ако държим да сме пунктуални. Жена ми НИ роди 2 деца, също е вариант.

# 244
Не на него, а от него. Реално са на двамата, ако държим да сме пунктуални. Жена ми НИ роди 2 деца, също е вариант.
Весела Коледа и на вас !

# 245
Браво, Тереза!
Ние, които само сме родили деца от даден мъж, не можем да се мерим с теб Wink

# 246
Браво, Тереза!
Ми...Аз знам на кого съм родила. Та не е "даден мъж", ами законният такъв.

# 247
Браво, Тереза!

Някакъв личен проблем ли имаш с Тереза?
Все пак след това

"родила е от него дете".

Това смятам, че е коректно. От него, не НА него. Както и той е създал дете с нея, не НА нея.

стана ясно, че  всички имаме предвид едно и също.
Жената ще си пише както иска. Не разбирам тази дребнавост, която провяваш ти и останалите.

Тереза, дали си му родила две или си родила от него две е все едно и мисля го уточнихме. Освен да дойде тук учителка по български и да ни каже как да го казваме  Joy
И да преминем към екзекутирането  Laughing

А после модератор да позачисти, че то стана жива излагация вашето.

# 248
Тереза, сега ако кажеш, че и сте венчани....

Елора, аз не те питам какъв точно проблем имаш...пишем си

# 249
Браво, Тереза!

Някакъв личен проблем ли имаш с Тереза?
Все пак след това

"родила е от него дете".

Това смятам, че е коректно. От него, не НА него. Както и той е създал дете с нея, не НА нея.

стана ясно, че  всички имаме предвид едно и също.
Жената ще си пише както иска. Не разбирам тази дребнавост, която провяваш ти и останалите.

Тереза, дали си му родила две или си родила от него две е все едно и мисля го уточнихме. Освен да дойде тук учителка по български и да ни каже как да го казваме  Joy
И да преминем към екзекутирането  Laughing

А после модератор да позачисти, че то стана жива излагация вашето.
Елора, благодаря за подкрепата !
За мен всъщност е важно, че по този въпрос имаме единомислие,  защото аз харесвам теб и ми е важно ти какво ще кажеш. Чела съм и други твои постове и в повечето случаи споделям мненията ти напълно.
Dincho- не ми е важна, не ми допада начинът по който мисли, по принцип.
Виж, честно казано съм разочарована от TafTaf. Харесваха ми голяма част от мненията и в други теми. Може би тук не успяхме да се разберем.

# 250
Динчо, то е важно и какво се пише.
Хубаво е да се поглежда заглавието чат пат.
Но някак вашето си бие на елементарно заяждане. А и от последния ти отговор се потвърждава.

Мерси Тереза, аз не помня потребители, нито кой какво написал някъде  Laughing
Днес мога да споря с някой по една тема. Утре го забравям.

# 251
Разводнихте темата.
На мен Динчо не ми е от любимките, тя знае защо, но мненията й са по- адекватни. Смешно е да разправяш колко деца на кой си родила, като че ли война си спечелила. Оспамихте темата, да кажа и осрахте я, щото метлата е крайно време да мине.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 252
Разводнихте темата.
На мен Динчо не ми е от любимките, тя знае защо, но мненията й са по- адекватни. Смешно е да разправяш колко деца на кой си родила, като че ли война си спечелила. Оспамихте темата, да кажа и осрахте я, щото метлата е крайно време да мине.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами, бъркаш са. Децата, които му родих са най-големият подарък, който съм му направила в н живота. Неслучайно се казва " дарила го е с наследници "
И той е благодарен за това и го оценява.

# 253
Детето е естествен резултат от любовта между двама. Подарък е за жени, които не могат да забременеят с години, и виж те са героини. Нищо необичайно не си направила, не си открила топлата вода.

# 254
Детето е естествен резултат от любовта между двама. Подарък е за жени, които не могат да забременеят с години, и виж те са героини. Нищо необичайно не си направила, не си открила топлата вода.
Обаче, важното е мъжът ми какво мисли, нали ?
Не мисля, че е подарък само за тези жени, които са имали проблем със забременяването.

Казваш нищо необичайно ?

В моят и неговият живот това са най-значимите събития. Най-щастливите ни споделени мигове. Двете ми деца са моят най-голям успех.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 23:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт