Съвет за приятелка

• 11 228
  • 334
  •   1
Отговори
# 300
  • Terra incognita
Ама и тя вместо да те води да те черпи вино, задето се е отървала от тоя екземпляр, ходи да му се обяснява в работата 🤦‍♀️
Загубена работа. С право я е срам.

# 301
Ама тя знае той къде работи ли 😁 И кво, ходила да проверява от какво е доволен ли 😁
Хора, стига, това е малоумно дори за 23годишна.

# 302
Гал, човекът явно тотално я е побъркал, а и как няма, като явно изведнъж от "кралица" я е превърнал в момиченце за свиждане 4/7. Тоя е нарцис на 100%, колкото и да се прави на много лично-пространствено наранен, той точно това очаква от нея - да го гони.

# 303
Ами момичета наздраве, тая вечер ще сме на вино и сълзи, дано си е взела поука.

# 304
Една приятелка така я подучих. Надушихме, че мъжът й й изневерява с една неприлично млада и амбициозна провинциалистка в работата. Ами, на коледното парти бяха поканени и половинките и ... налива се вино за всички и хоп, мойта приятелка взима виното от ръката на момичето и отпива от него пред нея и й го връща с: Упс, грешка. После й допи колата и й каза: Ти нали не си гнуслива. Накрая в дискотеката й каза за довиждане: Бих ти предложила да те закараме до вас, но бързаме да се приберем.

Ти ли я подучи да разиграва тия простотии? Да й пие от чашите. Astonished

# 305
Една приятелка така я подучих. Надушихме, че мъжът й й изневерява с една неприлично млада и амбициозна провинциалистка в работата. Ами, на коледното парти бяха поканени и половинките и ... налива се вино за всички и хоп, мойта приятелка взима виното от ръката на момичето и отпива от него пред нея и й го връща с: Упс, грешка. После й допи колата и й каза: Ти нали не си гнуслива. Накрая в дискотеката й каза за довиждане: Бих ти предложила да те закараме до вас, но бързаме да се приберем.
Ти ли я подучи да разиграва тия простотии? Да й пие от чашите. Astonished
Елфичка е доста болен мозък, чел съм я и в други теми. Тук вече даже надмина себе си. Отдавна не бях чувал по-нелепа история. Да не говорим, че клони към измислица - уж само поканени колегите и половинките, а тя самата какво е правила там, че разказва от първо лице?

# 306
Е, отмъщението не е било кой знае какво. Помня в една тема имаше съвет да се отнесат на любовницата мръсните гащи и чорапи на мъжа, за да й се каже, че вече тя ще го пере. Тогава изпаднах в размисъл - понеже ММ борави уверено с пералнята и сам се грижи за бельото си, ако не дай боже изневери, ами че аз не мога да приложа този ефектен подход! Flushed

# 307
Хахаха, това за бельото си го спомням! В една друга тема в раздел здраве, една авторка твърди, че е хванала сифилис от 1-2 целувки в кръчмата.
Тъй че хич не е шега работа някоя съмнителна дама да ти пие от чашата Simple Smile

# 308
Нали са имали контакти с един мъж, чашата не е проблем! Това даже е бил намекът според мен.

# 309
Нали са имали контакти с един мъж, чашата не е проблем! Това даже е бил намекът според мен.
Това е смисълът, да. Но според мен законната много яко се е изложила.

# 310
  • Варна
Проблемът е ако младата любовница е имала и други партньори. Не бих рискувала устен контакт. Joy
Някои, финно и елегантно оформят тройка или размяна на партньори. Grinning

# 311

Намекът е ясен, но публиката сигурно е забелязала само как кьор кютюк пияната жена на "Х" вече не може да си намери чашата и пие от чуждите. Satisfied Да не ни пука!

# 312
  • Terra incognita
Това не е нищо. Аз знам история, в която законната наказва мъжО с безсексие, а той опира до услугите на крайпътна жрица. В отговор засегнатата съпруга отива на лют скандал с труженичката 🤷‍♀️

# 313
  • София

Намекът е ясен, но публиката сигурно е забелязала само как кьор кютюк пияната жена на "Х" вече не може да си намери чашата и пие от чуждите. Satisfied Да не ни пука!

Това вече беше много добро попадение!
Иначе подобни циркове стават след гледане на много откраднати животи, пътища на честта, сюргюни и мюмюни и почваш да бъркаш кое върви в реалния живот и кое - не. Че чак и да подкокоросваш някого да действа така...
За съжаление историята от темата също достигна реализма на "Междузвездни войни". Те скъсали, ама не се знае заради коя от двете лабилни душици, пък тя ходила до работата му, и това говорене в множествено число... Пак стана тя "за една преАтелка питам" и всички се сещаме как преАтелката си всъщност ти...

# 314
Пак стана тя "за една преАтелка питам" и всички се сещаме как преАтелката си всъщност ти...

Да, туистът беше твърде предсказуем 😃

Общи условия

Активация на акаунт