Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
При нас положението е същото, голяма мъка. С два зъба сме от 2 месеца и чакаме други засега без резултат, но явно те си се формират под венеца и много го тормозят. Нямам търпение вече да излизат, че малко да си починем всички. Остеопат ми каза, че горните са по-тегави, защото трябва да пробият някаква мембрана 🤨

# 526
И при нас голям зор с горните зъби. 3 вечери не спим. Започнаха едни прозрачни сополи. Давам панадол, но пак се буди с рев. Хърка и нослето, нерна е, върти се.

# 527
Същата работа и тук. Още долните не са избили. Играхме от 4.30 докъм 6.

# 528
При нас беше същото с горните, 3 пробиха наведнъж и после четвъртия. Но температура, сополи... за седмица се показаха но... беше кошмарна тази седмица

# 529
И при нас сополите не изчезват вече 2 седмици. Често не може да диша през носа и хърка. Май всички сме в очакване. И Даниел е с 2 долни зъба от 2 месеца и оттогава само нерви и рев, а нищо не изниква. Бяхме на консултация днес. Ужас! Изпада в някакъв див ужас и рев само докато види докторката. Не можаха дори да го изтеглят. Почти го измериха, но сестрата каза, че не са много сигурни числата Unamused Почти обърна кантара, не могат нито легнал, нито седнал да го изтеглят. Катери се по мен да го взема, вкопчен и не ме пуска. Как ще я караме оттук нататък на консултациите не знам. Че и още две ваксини ни остават...

# 530
И при нас е чудо на консултациите, както и при къпане и обличане. Някаква фурия просто. С кака и нямах тези проблеми Simple Smile Козирогът си е козирог Simple Smile

# 531
И мен ме заплашват с тази зодия козирог, щяла съм да видя 😀 Аз пък чета хубави неща за нея - стабилни, последователни хора, на които може да се разчита, държали много на семейството... Нямам обаче много опит с козирози.

Досега наблюдавам известна доза педантичност, с която човърка всяка дребна точица, която намери, деликатност и предпазливост, докато яде дори да е гладен, а също и ако с нещо обидя чуствата му (например не го гушна при първото мрън), то е една драма.. 😀
А вие различавате ли вече характерни черти на характера?

# 532
Зодията си е прекрасна:) леко инатливи, много чистосърдечни, наистина вглъбени в семейството. Успешни са, каквото и да захванат, но трудно казват „извинявай”.Simple Smile Разбира се, това са само мои впечатления на база обикалящите ме козирози:) Иначе и моята дребка вече проявява характер: това за човъркането с малките пръстчета ми е едно от смешните неща. Как не я заболява да ръчка:) Като иска нещо, а не го получава, започва да тръска главата и тогава реве, или тропа с краката. Но и голяма нежност проявява на моменти:)
Момичета, аз да Ви питам: сега срещу зимата нещо профилактично срещу настинки, вируси и пр. ще давате ли?

# 533
Мисля да давам по 1 таблетка шуслерови соли 3 дневно в грипния сезон. Каката беше на същата схема в градината и много рядко ми е боледувала. Да, козирозите са страхотни приятели, домушари и работохолици. Инати са и своенравни, но и аз като водолей хич не отстъпвам Simple Smile. Момичета, не бях си правила цитонамазка след раждането и сега съм 3а група. През бременността бях втора. Тя ми взе цитонамазка 30 дни от медикаментозния аборт и в началото на цикъла, защото имаше зацапване. Преди 3 години си правих някаква щадяща конизация с ел. примка пак заради 3а група. Тогава излезе, че е механично охлузване от раждането. Ох, извинете ме за спама тук. Просто свикнах всичко да споделям с вас.

# 534
Неви, пробвай с глобули. Ако трябва два пъти сложи. Колпоскопа чист ли е?
И моята девойка обича да чопли. Едно мъхче да има, там е. В кошарата пък беше изровила от дъното конци... а отгоре има няколко слоя олекотена завивка. Иватливи са малко. Били много пестеливи, четох.

# 535
Неви и HPV тест направи.
При нас след два дни рев, кривене и липса на сън избиха още два зъба. В момента сме горди собственици на 7 зъба и един в процес Grinning

# 536
Няма смисъл от чпв тест. Неви, ако искаш, пиши на лично да не спамим.

# 537
И нашите първи зъбчета излязоха най-накрая. И двата долни наведнъж. Малко късно ли се вижда,но като знам че има и човек на който първия зъб е излязъл на година и половина се радвам. На малката ще давам осцилококцинум, мисля и шуслерови соли да започна,но не съм запозната с тях и сега чета. Докато бях болна 4 нощи малката спа с баща си и той я взимал при него в леглото. Сега пак се учим наново да спи в кошарата. Нямам нищо против да спи при мен,но ме е страх че ще се изтупурка на земята.
Неви, обикновена или течно базирана си прави?

# 538
Здравейте. Ох и ние сме във вихъра на зъбите. По цяла нощ се буди и мрънка и постоянно "маме, маме, маме".... няма още нито един.
Вчера бяхме на консултация и казаха, че 6 са в готовност всеки момент,4 горе и 2 долу. Не знам какво Е това чудо, но бързо да се успокояват нещата, че е ад. Относно характера, определено са супер еднакви тези козирози, нашата е фен да дълбае навсякъде където види, че може. Прашинка да има тя е там И вече я е лапнала. Инат проявява, но и аз съм голям водолейски инат и не отстъпвам, та става чудо в нас.
С храненето бяхме в чудо Нищо не искаше само мляко. Усети ли малко парче почва да плюе и да отказва да яде, съответно е свалила 100грама. Обаче, аз мисля, че е заради повечето активност която има. Напоследък я държа за ръце и стъпва смело, чак тича, но и сама се държи за мебели и дивана. Вие как сте д хапването, готвите ли, на кухня ли сте? Снощи дадох от нашето ядене,  тя се смаза да яде. Така не е хапвала от както е захранена с апетит. Днес направих супа за нас и пасирах леко на нея и направо я отнесе за нула време.

# 539
При Филип май няма да избие скоро зъб, но моите са избили след годинката, така че не се притеснявам.
  И той така с пръстчето... любими са му очите на хората. Забавно е като го вземе някой, който не знае. Grinning
  Записах го на кухня и утре ще взимам за пръв път, ще кажа после как е било, до сега само пюрета е ял и един път съм му давала парченце бяло месо от печено пиле, определено му хареса.
  Ох, аз на преглед ходих само месец след като родих. От месеци се каня да отида за цитонамазка. Освен това съм и с поликистозни яйчници и трябваше да отида на преглед да видим как е положението след бременността. Аз вместо това си започнах пак противозачатъчните след като ми спря кърмата, а лекарят ми ще ми мрънка за това, защото докато ги пия така или иначе всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт