Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
И моята не обича много вода. Купих ѝ неразливаща чаша с мек накрайник. Много си я харесва. Леко си я гризка и после пие малко и така по няколко пъти.
Aya, благодаря ти. Как не се сетих, Боже, чайка ми е изпила мозъка...

# 196
Бебо отдавна няма корички , бяха ни изписали този крем , бяхме ма кожен лекар т.к. първо му се появиха в началото на веждите и бях се оплашила . След това му минаха и имаше много малко по скалпа. Доста бързо се изчистиха за няколко пъти мазане . В онлайн аптеката има и листовка . 😊

# 197
Моето имаше даже и по веждите и челото, мажех го с кремчето на биодерма. Махнаха се много бързо

# 198
Моето имаше даже и по веждите и челото, мажех го с кремчето на биодерма. Махнаха се много бързо
И аз имам крем за крусти на Биодерма. Не бях много сериозна, за 2 мазания почти изчезнаха, но сега има още съвсем малко.

# 199
Момичета, влизам да споделя притеснението си с надеждата да ми олекне малко. От снощи имам буца в гърлото и съм в паника. Пуснахме рутинна пкк на малкия понеже на 3мес подновяваме протокол за мляко по зк. Та, пкк е част от процедурата. Там обаче не са ок нещата. Тромбоцитите са много ниски (53 при реф. стойности 140-666). За късмет лл отсъства и дори не мога да се свържа с нея. Свързах се с гастрото, назначила пкк и тя каза задължително на хематолог. Аз, разбира се, бързо прерових възможните причини из интернет и не са никак за пренебрегване. Падам си леко хипохондричка и много бързо се паникьосвам що се касае за болести. Чакам да ми дадат час в Детска хематология, може би за утре. Днес ще пуснем ново изследване, защото и в лабораториите нямам много вяра. Горкото човече, всеки ден да го бодат. Сърцето ми е свито и се моля всичко да е наред. Pensive

# 200
Мони, първо изчакай резултатите от повторното изследване, възможно е да се окаже грешка. Хематолога ще прецени дали има повод за притеснение, но ако нещо те съмнява, търси второ, трето, ако трябва и пето мнение.

# 201
Мони не се паникьосвай предварително , набързо погледнах в интернет за какво става въпрос т.к. не съм запозната може да е нещо незначително като инфекция или вирус и затова да са ниски не си мисли най -лошото изчакай прегледа утре. Стискам палци всичко да е наред с бебчо и да е станала грешка в лабораторията . Ще чакаме новини 🙏💙🍀

# 202
Мони, стискам палци и се моля всичко да е наред! Нормално е да си мислиш лошите неща, мисля, че всички майки сме така. Ще чакаме добри новини!

# 203
Дано всичко е наред Мони, аз съм същата паника, веднага мисля най-лошото, а не трябва така. Стискам палци Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 204
Всичко ще е наред Мони. Всички те подкрепяме. Само да си кажа, задължително още едно изследване, мен така ми стъжниха живота с грешни резултати.Прегръдки и пиши после, какво се случва.

# 205
Мони, дано всичко е наред! По- добре не чети из гугъл. Чакаме добри новини!

# 206
Мони, сигурно всички майки така бихме реагирали. Аз поне със сигурност. Добре е че си пуснала още едно изследване, дано е в различна лаборатория.  Дано да ви дадат час бързо. Надявам се всичко да е наред или да е нещо с което бързо да се справите. Пиши ако можеш когато имате някакви резултати или ти трябва малко подкрепа Hug

# 207
Мони, имате едни стиснати палци и от мен. Дано е грешка в лабораторията и да се разминете само с уплах..

# 208
Благодаря за куража! Пуснахме новите изследвания и всичко е в норма. Явно е лабораторна грешка. Ще ме уморят! Не стигнахме дори до преглед, то и без това ми даваха час чак за другата седмица. Все пак другата седмица ще пуснем наново изследване, за всеки случай. Засега обаче се успокоих. Много ми беше притеснено. За капак, като звънях за часа в Хематология, им обясних ситуацията, а те ми казаха, че е най-добре да отидем и навярно директно ще ни приемат в болницата. Съвсем се ужасих, че е много сериозно.

# 209
Оф, Боже... могат да те уморят направо от глупости! Радвам се, че всичко е наред, дано за напред няма повече такива изцепки!

Общи условия

Активация на акаунт