Чакам зъби и аз да се успокои малко. Още на пюрета караме. Не ми е готова за частици и кухня. А имам и жълтък, сирене и масло да въведа.
Днес започнах да замествам закуската. Малко окъсняхме, но нищо. Правих бебешки кус-кус (звездичките на Бебелан). Представях си, че ще стане кашест, но или аз не го варих достатъчно, или представата ми е била грешна. Та, остана си в нормален вид и малкият беше направо отвратен от консистенцията. Смесих го с малко мляко. Изяде някоя лъжичка, но видимо недоволен, чак се и задави на няколко пъти. Утре ще опитам да сваря повече, уж го дават за 4мин ама ще пробвам, да видим какво ще излезе.
Дребният е все така кисел и ревлив, почти не се заиграва, всичко му е скучно и само мрънка. Ту да го взема, ту да го пусна и така по цял ден мрън. Хленчи и реве за всичко и ще е доста тегаво. Почти не иска да пълзи вече. Иска да обикаля стаите ходейки, а аз да го държа за ръце. Не мога да го оставя и за секунда сам. Когато се държи за мебелите и се придвижва винаги се пуска и пада. И някак все се озовава на някой ръб или нещо опасно. 
Каза че мерките ѝ са добре, съразмерна била, добре се развивала. Да не се притеснявам. Само че мерките ѝ са като на 8месечно бебе долу горе. Честно казано най ме притеснява главичката, защото се родихме с по- малка и ме бяха наплашили в родилното. Може ли да споделите ако е удобно мерките на вашите бебета, може и на лични.
. Утре става на 10 месеца. При мен няма развитие. Благодаря отново на всички за подкрепата. Аз изобщо не го и мисля. Толкова ми беше писнало с тези цитонамазки. В понеделник ще ходя за колпоскопия и ще ми изпише глобули.
Аз обаче мразя ситно накълцани и пасирани храни и никога не съм опитвала.