Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Само аз ли съм с цикъл от 40-тия ден на раждането и то при активно кърмене. А за тези малки фурии какво да кажа. Значи всички са така активни и всичко слагат в устата. Малката за 2 минути изяде половината судо крем. Добре, че беше малка кутийка. Чак се разсърди, че и го взех. А любимото и са кабелите. Напоследък не се храни добре, а плюе с все сила срещу мен и хвърчи храна. Но е на цицата безброй пъти дневно и нощно.

# 646
Дам, кабелите са любими, най- вкусното нещо вкъщи, плюс някои неща от пода. Вече ми прецака едно зарядно.
Всичко се пъха в устата. Онзи ден го водихме на плажа, наяде се стабилно с пясък. А новата мания е печката. Аз му крещя "Ники не там", а той се залива от смях. Държим банята постоянно затворена, защото е толкова интересно там, а не ми се стига до спешното...
Готвя му всичко аз. Вече не иска пюрета и за обяд му готвя манджички, сутрин обичайната попара или елда и следобед плодове, каши с плод и т.н. Иска ми се да го запиша на кухня, само заради обяда, но мъжът ми е категорично против.
Цикъл имам от 5-я месец, но все още е нередовен.

# 647
А мислили ли сте как ще организирате първия рожден ден? Аз първоначално исках някъде навън, може би в парти център, но той е още малък и не мога да го оставя да го забавляват други хора. В крайна сметка реших, че ще поканим само семейството, което значи общо с децата 10 души и май вкъщи ще се почерпим. Искаше ми се да избегна приготвяне на почерпки, чистене, домакинстване и тн, но с малки деца на обикновено заведение не става. Ех, ако беше топло навън щеше да е по-лесно...
Запазих час обаче за фотосесия, мисля че  ще е хубав спомен и готин подарък за 1 рд.

# 648
И аз мисля, че ще е най добре вкъщи. За 1ви рожден ден няма смисъл някъде навън, то още нищо не разбира и аз трябва през цялото време да го забавлявам.
С каката така процедирахме, бяхме в нас и ми беше най добре, позната обстановка въпреки че имаше непознати лица за нея Simple Smile

# 649
Дара, същото ми се въртеше и на мен в главата, но в крайна сметка ще стане точно както си описала. Решихме да е вкъщи и с най-близките. Наистина са още малки за по-пищни партита, поне според мен. Живот и здраве, за втория рожден ден, вече ще се постараем повече.
Иначе и ние имаме зспазен час за фотосесия, но за Коледа. За рождения ден още умувам.

# 650
И ние най-вероятно ще сме в къщи, въпреки че бабите настояват за заведение. Ще поръчам кетъринг и ще си спестя готвенето. Много по-удобно ми се струва в къщи с толкова малко бебе.

# 651
Аз какво да кажа като сме на 31 декември Simple Smile

# 652
Тес, много добра идея за кетеринга!

Неви, ами това си е супер, може да съчетаеш двата празника. Ние сме на Йордановден, но се пада понеделник и чак в събота ще го празнуваме.

# 653
  • София
За рождения ден ще сме си само ние - торта, пица и по леглата 😁

# 654
За рождения ден ще сме си само ние - торта, пица и по леглата 😁
Идилия! Joy

Тес, и аз обмислям някакъв кетъринг, че надали ще ми е до готвене.
Вече разглеждам торти, мм се спука да ми се подиграва. Можело след рд да започна приготовленията за бала. Sweat Smile

# 655
И аз мисля домашно парти, живи и здрави. С вирус сме всички сега и като си представя мвого хора на едно място баш по време на гриповете, треска ме тресе.

# 656
Ние пък сме на 1 януари.... И аз съм решила вкъщи да празнуваме.

# 657
  • София
Аз още не съм мислила за рождения ден. Струва ми се далечно Stuck Out Tongue Winking Eye .
Да ви се похваля, че днес бяхме на кино за майки в Дома на киното (София). Всяка сряда обедната прожекция в 12 се води такава.
По-тихо пускат звука от обикновено и не спират изцяло светлината. Помогнаха ми с количката. Имаше още 7-8 жени, от което част майки и част може би пенсионерки. Ако детето се размрънка по някое време, не е проблем. Мина добре Hug .

# 658
Кой филм гледахте? Да взема и аз да се възползвам. Нещо ме хвана скуката днес.

Аз с удоволствие ще организирам рожден ден. Даже вече мисля за украса и тематични десерти. Мисля да е вкъщи - малко дечица от квартала, приятелчета, племенниците, бабите и дядото.

# 659
Здравейте! Аз съм с цикъл от около 50-ти ден след раждането, въпреки кърменето. Бебо след седмица прави годинка...и ще сме у дома...

Общи условия

Активация на акаунт