fiolio,сега ще видим, ако дъщеря ти се премести,ще усеща ли нещо.
Най-хубавото е че преди две седмици имахме среща и агента и вече я обявихме за продажба. Той каза че в момента ива голямо търсене в нашият район и предполага, че бързо ще я продадем.
и на мен ми се случва нещо подобно доста често, но с хубава миризма, не с лоша. Като на прах за пране е, доста успокояваща. По-странното е, че е само на едно определено място от целия хол. Щом седна в единия ъгъл на дивана, я усещам. Не винаги, но да кажем в 5/10 от случаите. Най-логичното обяснение, че е от прането на съседите, но се появява и на затворен прозорец. Имаме ароматизатор вкъщи, от онези, които впръскват изведнъж, но той мирише по съвсем различен начин. Някакви предложения какво може да е това?
Като цяло той беше пръв, който уж на шега още миналата година подхвърли за продажба, но вече сме сигурни че искаме да я продадем. Иначе мебелите във всички стаи са нови. Конкретно в двете детски стаи мебелите са абсолютно идентични, дори основният цвят е един и същ, само тук там имат цвят,който за момичешката стая е един, а за момчешката друг.
За Англия и аз съм чувала легенди 
и на мен ми се случва нещо подобно доста често, но с хубава миризма, не с лоша. Като на прах за пране е, доста успокояваща. По-странното е, че е само на едно определено място от целия хол. Щом седна в единия ъгъл на дивана, я усещам. Не винаги, но да кажем в 5/10 от случаите. Най-логичното обяснение, че е от прането на съседите, но се появява и на затворен прозорец. Имаме ароматизатор вкъщи, от онези, които впръскват изведнъж, но той мирише по съвсем различен начин. Някакви предложения какво може да е това?