Карти Таро тема 20

• 20 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ами точно както съм го написала - усещане без страх, без напрежение, само любопитство. Не мога да го нарека "приятно" или "неприятно", просто много любопитно и необичайно. Дори  дете може да го регистрира като необичайно. Въпросът ми е също точно както съм го написала, дали странното нещо, което видях през онази вечер в детството ми е истина или е било някаква игра на въображението. По-ясно не знам как да го кажа. 🤔

# 361
Ами точно както съм го написала - усещане без страх, без напрежение, само любопитство. Не мога да го нарека "приятно" или "неприятно", просто много любопитно и необичайно. Дори  дете може да го регистрира като необичайно. Въпросът ми е също точно както съм го написала, дали странното нещо, което видях през онази вечер в детството ми е истина или е било някаква игра на въображението. По-ясно не знам как да го кажа. 🤔

Да, значи си видяла нещо?! Аз точно това не разбрах.  Нещо необичайно. Ами, ще помисля и аз върху картите.

# 362
Цитат
Случката е от свръхестествен характер,
Първата ми мисъл, когато прочетох това беше извънземни. No Mouth

Силки, относно обратната ми връзка, имам чувството, че ми е Сатурнов възврат, а не е! Ако продължават така да ме напускат хора и аз тях се чудя на истинския възврат ще останат ли някакви хора в живота ми!? Neutral Face
Единствено мисълта, че много важно за мен приятелство е все още живо над 20 години, и е преодоляло какво ли не, ми поддържа вярата.

# 363
Цитат
Случката е от свръхестествен характер,
Първата ми мисъл, когато прочетох това беше извънземни. No Mouth

Силки, относно обратната ми връзка, имам чувството, че ми е Сатурнов възврат, а не е! Ако продължават така да ме напускат хора и аз тях се чудя на истинския възврат ще останат ли някакви хора в живота ми!? Neutral Face
Единствено мисълта, че много важно за мен приятелство е все още живо над 20 години, и е преодоляло какво ли не, ми поддържа вярата.
Скрит текст:
Понеже не е по темата, слагам в скрит текст. Това, което описваш, може да се предизвиква и от транзит на Сатурн през 3 или 7 дом. Има различни варианти, не е само единият възврат Simple Smile

Соул, никоя от комбинациите не говори за свръхестествено преживяване. Странно. Изобщо не би ми хрумнало да предположа това. Нямаш такива карти. Ти как тълкуваш двоята комбинация?

А.Ник,
в крайна сметка кой вариант да избера? После ще ти кажа за какво става въпрос.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 17:54 от Silky_soft

# 364
Силки, според мен, картите не ти дават такъв отговор. Във втората комбинация 8 меч, 10 пентакли, Асо жезли, има повече заряд, ти самата залагаш и имаш надежда за втория  вариант / Асо жезли / но пък няма реална нагласа за действие нито в едната нито в другата комбинация, няма по високи жезли + дворцови + по - високи мечове. Според мен, картите те съветват да изчакаш и да помислиш, може би обсъждането и съвет с някой от от семейството също ще помогне.

# 365
А.Ник, няма високи карти, защото нещото е съвсем незначително и предполага минимум действие или бездействие. Колебаех се дали да се разделя с една Таро колода и попитах - вариант 1 - да ги разменя, вариант 2 - не.  Simple Smile Както виждаш, нищо на живот и смърт.

# 366
Би било "смърт" - на общуването ти с колодата. Не я разменяй, няма да бъде оценена. В нея има неразвит потенциал. Помисли да я дадеш на човек от семейството, не я "изнасяй" навън.

За моите 3 комбинации ще пиша малко по-късно. Имам мое обяснение какво ми казаха.

# 367
Аз питах картите дали ще се сдобрим отново с един тези хора, с които се напускаме. Все пак мисля, отношенията с някои хора , след като претърпят катарзис, стават по-здрави.
Светът Слънцето 4 жезли
Според мен да. Simple Smile какво мислите вие?

Соул, ще споделиш ли после каква е била случката?

Силки,
Скрит текст:
видях си транзитите.. ами транзитен Сатурн, (който натално е в 7ми дом )е съвпад сега с управителя на 7ми дом Уран и тригон с юпитер. Може ли да е това? Но не ме депресира... напротив, чувствам се все по-свободна. Но не искам сега да изпадна в размисли и страхове за всичките си любими хора в живота да не ме напуснат. Тези, които са важни трябва да останат, нали?

# 368
Проективни карти, Морела. Светът, Слънцето, 4 жезли и всичко най-прекрасно, което си пожелаваш. Нищо не ти казват картите тук. А може и да ги спукваш от питане по този въпрос, не знам.

# 369
Проективни карти, Морела. Светът, Слънцето, 4 жезли и всичко най-прекрасно, което си пожелаваш. Нищо не ти казват картите тук. А може и да ги спукваш от питане по този въпрос, не знам.
Не, за този човек за пръв път питам и не е любовно, не е онзи човек. Но може би мислите ми са толкова объркани, хаотични, чувствата също... че затова картите така правят с мен.
Интересно по твоя въпрос дали са отговорили ''вярно'', тоест дали съм успяла да се абстрахирам.. имам чувството, че когато питам за друг винаги го правя.

# 370
Би било "смърт" - на общуването ти с колодата. Не я разменяй, няма да бъде оценена. В нея има неразвит потенциал. Помисли да я дадеш на човек от семейството, не я "изнасяй" навън.
И аз така ги разтълкувах, Соул, и затова се отказах от идеята да ги разменям. В семейството няма на кого да ги дам. По-скоро ще започна по-често да ги ползвам. Малко внимание, да не кажа никакво, съм им обръщала досега, а не е трябвало да ги игнорирам.

# 371
Морела, за първи път или не, картите ти са проективни. Може да се сдобрите, а може и да не се - отговор в комбинацията няма, има само мечтите ти за безметежно щастие.

# 372
Може ли да ми изтеглите карти на въпроса какви са намеренията на С. към мен (А.)? Ситуацията между нас започна да ме обърква все повече.Heart

# 373
Мирела, а задаваш ли си въпроса дали съдбата не ти е взела тия хора, защото не ти трябват? Защото тяхната роля в твоя живот или пък твоята роля в техния е изиграна вече. Никой не принадлежи никому, само ти принадлежиш на себе си.
Аз също пускам трудно хора и вярвам в пожизнените отношения.

Аз питах картите дали ще се сдобрим отново с един тези хора, с които се напускаме. Все пак мисля, отношенията с някои хора , след като претърпят катарзис, стават по-здрави.
Светът Слънцето 4 жезли
Според мен да. Simple Smile какво мислите вие?

Соул, ще споделиш ли после каква е била случката?

Силки,
Скрит текст:
видях си транзитите.. ами транзитен Сатурн, (който натално е в 7ми дом )е съвпад сега с управителя на 7ми дом Уран и тригон с юпитер. Може ли да е това? Но не ме депресира... напротив, чувствам се все по-свободна. Но не искам сега да изпадна в размисли и страхове за всичките си любими хора в живота да не ме напуснат. Тези, които са важни трябва да останат, нали?

# 374
Това със старите колоди е интересно, обаче. И аз имам една такава. Предвид усещането ми, че са живи, не мога да я пусна в кофата. Не мога и да я дам на друг, заради енергийния отпечатък. И трябва да помисля как да се справя с нея, май ще е нещо ритуално. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт