Карти Таро тема 20

• 20 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,

не съм много запозната с карти Таро, но с интерес ви чета. Въпросът е какво е отношението на Х към У. Благодаря Simple Smile!
Каква е тази подредба и кои са позициите и съответстващите им карти? Аз не снимката не се ориентирам.

# 346
Момичета,
Интервюто ми тази седмица мина успешно.
Можете ли да ми кажете дали ще започна работа в тази фирма?
Благодаря предварително!

# 347
Чудя се кой от два варианта да избера.
Ако избера първия вариант, картите са - Смъртта, 10 пентакли, Обесеният
Ако избера втория - 8 меч, 10 пентакли, Асо жезли
Учудвам се на тези карти, защото това, което мисля да направя е нещо съвсем обикновено. или картите ме предупреждават за нещо друго...
Как смятате?

# 348
Вариант две. Вариант едно ще го размислиш изглежда, ще го прецениш като неподходящ.

# 349
Хора, попитах ще се сдобрим ли с един човек (получи се недоразумение,  аз имам лош навик да не премислям два хода напред и да избухвам и то пред най-близките ми, милите ми... да казвам неща в неподходящ момент от импулсивност.

Силата 2 меча 10 чаши

Картите казват да бъда търпелива, дипломатична, говорят за помиряване, за компромис дори. За опитомяване на първичното, импулсивното...
Но трябва ли да се извинявам и въобще аз да правя първа стъпка за сдобряване?  Или някак ще стане взаимно (2 меча). Много ми е мъчно, дори притеснено, в същото време не искам да се извинявам, да обяснявам.. искам първа крачка от другия човек.

# 350
Ще напиша накратко, преди 2години моята майка почина от левкемия. Тогава теглих 2 голямо заема. Преди година баща ми счупи става и се наложи бърза операция и пак заеми. Въпроса ми е ще успея ли да изплатя поне част от задълженията ми.?И мисля да попитам една приятелка за помощ името и започва с Е. дали ще ми помогне. Или как да се справя със ситуацията. Благодаря Моето име започва с Л
Крал чаши, 6 жезли, 5 меч - има някой или ще се  намери такъв, който да ти предложи кой знае каква схема за излизае от ситуацията. Да знаеш, че ще завърши трагично и да не се занимаваш изобщо.

7 меч, Обесеният, 5 жезли - ще ти помогне ли приятелката? Категорично не. В банка ли работи или се занимава с финансови дела?

7 чаши, Рицар меч, 10 меч (Кулата, 3 пентакли, 2 чаши, Кралица жезли) - как би могла да излезеш от ситуацията (тя наистина е сериозна) В крайна сметка, най-добре е да се обърнеш към твоя близка жена, роднина. Според мен там ще намериш решение, поне частично. Трудно ще ти е да се справиш, но не и невъзможно.

Вариант две. Вариант едно ще го размислиш изглежда, ще го прецениш като неподходящ.
Соул, и аз на там клоня. Благодаря!

Хора, попитах ще се сдобрим ли с един човек (получи се недоразумение,  аз имам лош навик да не премислям два хода напред и да избухвам и то пред най-близките ми, милите ми... да казвам неща в неподходящ момент от импулсивност.

Силата 2 меча 10 чаши

Картите казват да бъда търпелива, дипломатична, говорят за помиряване, за компромис дори. За опитомяване на първичното, импулсивното...
Но трябва ли да се извинявам и въобще аз да правя първа стъпка за сдобряване?  Или някак ще стане взаимно (2 меча). Много ми е мъчно, дори притеснено, в същото време не искам да се извинявам, да обяснявам.. искам първа крачка от другия човек.
Да, в крайна сметка вие сте семейство и ще си останете такова, но отношенията не са близки. По-скоро са по допирателната, дотолкова доколкото не създавате напрежение у другия. Започне ли единият да навлиза твърде много в личното пространство на другия, следва конфликт. В момента преболадава чувството на безсилие, нещото вече се е случило и не можеш да върнеш времето назад, а напред не знаеш как да продължиш, а и не искаш. Има някакво насилие в тези отношения, може би да правиш нещо, което не искаш, да понасяш някого, който ти е неприятен или те дразни, или просто досаден, но така или иначе е в близкото ти обкръжение и трябва да се съобразиш.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 21:46 от Silky_soft

# 351

И аз го виждам вариант 2. Първият не е за теб (смъртта) и дори и да го избереш ще се надяваш да има шанс да се върнеш и да избереш другия, но няма да можеш (обесеният)

Ще напиша накратко, преди 2години моята майка почина от левкемия. Тогава теглих 2 голямо заема. Преди година баща ми счупи става и се наложи бърза операция и пак заеми. Въпроса ми е ще успея ли да изплатя поне част от задълженията ми.?И мисля да попитам една приятелка за помощ името и започва с Е. дали ще ми помогне. Или как да се справя със ситуацията. Благодаря Моето име започва с Л

7 чаши, Рицар меч, 10 меч (Кулата, 3 пентакли, 2 чаши, Кралица жезли) - как би могла да излезеш от ситуацията (тя наистина е сериозна) В крайна сметка, най-добре е да се обърнеш към твоя близка жена, роднина. Според мен там ще намериш решение, поне частично. Трудно ще ти е да се справиш, но не и невъзможно.

Изтеглих и аз едни карти за това какво да направиш: Паж жезли (Обърни внимание на себе си, на твоите чувства около ситуацията, най-вече на затворен гняв и го овладей. Бих казала, че йога, медитация, тай чи, пеене на народни песни или танцуване на народни хора. Заробвайки се със заеми от неволя трябва да не забравяш за себе си. Ако ти не си здрава, нищо няма да е ок. ); Смъртта (Няма да е лесно, но и картите ти казват да се махаш бързо от тази ситуация. Колкото се може по-бързо. ); Обесеният (Тук имаш да учиш урок, урока е за плащане на карма. Кармата се чисти най-лесно с плащане на пари и със страдание. Това е, което ти дават родителите ти като подарък в живота. Приеми го така - взела си тези заеми, но не си ти болната. Ти си здравата, ти си живата, ти си с бъдещето. Пари се изплащат. Живота не можеш да го върнеш. Здравето не можеш да го върнеш. Приеми го така - има цена, която трябва да платиш, за да се освободиш от кармичен товар и това е прекрасно.). Това, което е скрито за теб и не го виждаш е жена от твоето обкръжение, която е добре с парите и може да ти помогне- 9 пентакли. Може да не е тази приятелка, може да е някой друг. Може дори да ти се помогне с рефинансиране и обединяване ако лихвите не са добри. Като цяло - имаш в обкръжението си жената ангел, която ще ти помогне и не я виждаш. Направи си списък с хората от които можеш да вземеш на заем и ако трябва на всеки се примоли, от всеки поискай и на всеки кажи кога ще започнеш да им ги връщаш.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 22:15 от Елфичка

# 352
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете как е "Моето момче"? Мисля си за него... Sad Изтеглих това:

Първите три: Двойка чаши, Асо жезли и Светът изпаднаха от тестето
Вторите три са изтеглените: Десет жезли, Рицар на чашите и Петица пентакли
Последната е скритото: Шест пентакли?

# 353
Привет момичета Simple Smile Идвам с обратна връзка от Юли месец.

Скрит текст:
Цитат
Цитат на: Morella Allan Poe в сб, 20 юли 2019, 14:03
Привет, напоследък имам проблем със свързването с всички хора, не знам дали се дължи на сатурновата дупка преди рожден ден, но се чувствам като трансплантиран орган сред другите.. става дума за всякакви отношения, всички типове хора и сякаш аз съм най-различният човек на земята.
Някой би ли се съгласил да ми изтегли карти дали този период ще отмине или аз греша някъде и трябва променя поведение/възгледи.
Здравей, и аз попитах Таро.
Смятам, че си на прага на много значима промяна в живота си. На ръба си. Има ситуация, която е изключително натоварваща и депресираща за теб. Някой е  излъгал надеждите и очакванията ти, може би се чувстваш предадена. Може да е несподелена или нещастна любов, неудовлетворяващи лични отношения или парични дела.

bokonоn и Силки са ми отговорили

Силки - Картите са - Колесница и Смърт
5 пентакли, 8 чаши, Паж меч.
Скрит текст:
Цитат
Това, което следва да направиш, и ти ще го направиш (или някой друг, но това ще се случи), е да се отдалечиш от тези хора и от тази ситуация, да прекратиш отношенията, да се обърнеш в друга, нова посока. Някой или нещо ще напусне живота ти и то много бързо, може да бъде дори изненадващо и неочаквано, а ти ще продължиш напред, в своята посока. Защото имаш силите да го направиш.

Това, което ми казват картите е, че си твърде натоварена и депресирана, за да общуваш нормално и че сега е важно да оправиш своите лични дела и тогава да се интересуваш от обкръжаващите те.

bokonon - 10 чаши - Крал пентакли - 3 пентакли

Скрит текст:
Цитат
попитах "защо имаш проблем с комуникацията/ свързването с останалите хора".
Според мен имаш нереалистични очаквания спрямо останалите (ако това може да се свърже със Сатурновата дупка Wink )  Очакваш всички да са френдли, да са по-лежерни дори, но те (един събирателен образ на обкръжението ти или някой конкретен), са доста целенасочени по своите задачи и дори изискват от теб да им дадеш съпорт без да им го дължиш. Аз така разбирам този Крал пентакли тук - като човек/ хора, които малко егоистично те придърпват да си в тяхна усуга.
Разбира се, от друга страна проблема ти може да е свързан с един-единствен човек в лицето на крал пентакли, който внася напрежение около теб.
Все пак в основата на нещата лежи тази 10 чаши, която показва някакви неща, които си мислиш и които са далеч от реалността. Но с пентаклите след нея най-вероятно в скоро време ще се приземиш.

Обратната връзка е , че наистина ми беше много тежък период и вече започвам да виждам светлина в тунела. Доста хора и обстоятелства напуснаха живота ми, както и очаквания, представи. Силки, това изречение ми беше много мотивиращо тогава Simple Smile и все още е, благодаря - ''а ти ще продължиш напред, в своята посока. Защото имаш силите да го направиш.''

# 354
Благодаря ти, Морела, за споделеното!

# 355
Момичета, има една случка от детството ми, за която периодично се сещам. Сега за първи път изтеглих карти за нея. Може ли и някой друг да ми изтегли? Питам "Това, което си помислих онази вечер в детството ми, истина ли е или е плод на детска фантазия?"

# 356
Момичета, има една случка от детството ми, за която периодично се сещам. Сега за първи път изтеглих карти за нея. Може ли и някой друг да ми изтегли? Питам "Това, което си помислих онази вечер в детството ми, истина ли е или е плод на детска фантазия?"
Соул, моите карти са 7 пентакли, Рицар жезли, 3 меч и бих казала, че си имала реална случка, която те е карала да се чувстваш зле, нещо минало, заради което си била неудовлетворена. Може да е била раздяла с някой важен човек за теб, която си преживявала много тежко. Определено е свързано с нещо в миналото, но не и с илюзии и фантазии.

# 357
Соул, моите карти са 7 пентакли, Рицар жезли, 3 меч и бих казала, че си имала реална случка, която те е карала да се чувстваш зле, нещо минало, заради което си била неудовлетворена. Може да е била раздяла с някой важен човек за теб, която си преживявала много тежко. Определено е свързано с нещо в миналото, но не и с илюзии и фантазии.
Аз също изтеглих -  5 жезли 10 меча обесеният

# 358
Благодаря, момичета. Доста странни карти, трябва да ги помисля на спокойствие по-късно. Моите са 6 чаши - 9 пентакли - 7 меча и са много буквални относно случилото се. Случката е от свръхестествен характер, случи се при спокойни обстоятелства, не е имала обстоятелствен фон, който да предизвика мисли в такава посока, бях доста малка, но ето, че толкова години по-късно аз продължавам да виждам в спомените ми много ярко онази сцена и не мога да преодолея усещането, че онова нещо все пак беше истина. Не ми предизвика страх, объркване...за един детски мозък беше просто любопитно и опознавателно за света. Мозъкът ми на възрастен не приема видяното.

# 359

Първите три: Двойка чаши, Асо жезли и Светът изпаднаха от тестето
Вторите три са изтеглените: Десет жезли, Рицар на чашите и Петица пентакли
Последната е скритото: Шест пентакли?

Картите са показали теб, твоите мисли и настроение. Искаш да задържиш още известно време , нещо, което е на приключване / Двойка чаши Асо жезли Светът/ Трудно ти е да приемеш, ме не можеш да бъдеш с този, когото така много искаш / 10 жезли + Петица пентакли/ и накрая, едно преосмисляне, дали си дала достатъчно, дали си взела достатъчно и едно чакане да получиш жест на внимание от "твоето момче" / 6 пентакли/ Даже е нямало смисъл от всички карти, за да се разбере, че единственото, което те вълнува в момента е той да направи нещо за теб и чакането това да се случи те измъчва.

Силки,  и по двете комбинации :
Ако избера първия вариант, картите са - Смъртта, 10 пентакли, Обесеният
Ако избера втория - 8 меч, 10 пентакли, Асо жезли
Картите според мен, показват, че не можеш и ти е трудно да приемеш краят на нещо / 8 меча , Смъртта + 10 пентакли/ Според мен е в семейството / 10 пентакли/. Имаш нужда от почивка / Обесеният/ тъй като нещата са на някакъв краен предел / 10 пентакли / и е необходимо да помислиш дали можеш да продължаваш още дълго така.

Соул аз нито разбирам въпроса ти, нито картите. Гледах ги, но нищо не мога да напиша като коментар, нито по твоите, нито на Силки, нито на Морела. Мислех да изтегля мои, но не знам как да задам въпроса. Не разбирам даже дали този спомен те напряга и е лош като преживяване или е положителен като емоция ?!

Общи условия

Активация на акаунт