Карти Таро тема 20

• 20 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

не съм много запозната с карти Таро, но с интерес ви чета. Въпросът е какво е отношението на Х към У. Благодаря Simple Smile!

# 331
Здравейте. Аз отново искам да помоля някой да изтегли карти за мен с въпрос ще се оправят ли отнишенията ни с Е. и ще имаме ли връзка. Не разбирам какво се случва нито сега, какво остава за в бъдеще.
Дявол, Кралица жезли, 2 пентакли
Не хаби сили и време да мислиш за връзка с този мъж. Много го искаш и си силно неудовлетворена от това, че нещата не се получават, но няма как. Тук има заиграване, стараеш се да го впечатлиш, да ти обърне внимание  и да те пожелае, но трябва да погледнеш по-практично на нещата и да спреш да правиш каквото и да е било в тази посока. Поеми в друга някаква, избери нещо реално и истинско. Това, което сега ти изглежда толкова важно, след време ще смяташ за смешно и ненужно.

# 332
Момичета, утре въпреки натовареността си си уредих среща с един младеж - А. Не знам дали ще се случи, а и малко ме е страх, заради всичко което преживях през последните години. Не искам повече да допускам грешки, които ме нараняват дълбоко.
Ще се видим ли и как ще протече срещата?

# 333
Момичета, утре въпреки натовареността си си уредих среща с един младеж - А. Не знам дали ще се случи, а и малко ме е страх, заради всичко което преживях през последните години. Не искам повече да допускам грешки, които ме нараняват дълбоко.
паж мечове колесницата 6 чаши

По интернет ли се запознахте?

# 334
Не, познаваме се от много отдавна. Но контактът подновихме през ФБ.
паж мечове колесницата 6 чаши

По интернет ли се запознахте?

# 335
  • Кюстендил
Здравейте прекрасни момичета чета ви с интерес. Искам да попитам дали някоя от вас би ми хвърлила едни карти. Благодаря

# 336
Здравей! Тук, в темата, всеки пише въпроса си и, който има желание, коментира. Лични "сеанси" не провеждаме Simple Smile

# 337
  • Кюстендил
Ще напиша накратко, преди 2години моята майка почина от левкемия. Тогава теглих 2 голямо заема. Преди година баща ми счупи става и се наложи бърза операция и пак заеми. Въпроса ми е ще успея ли да изплатя поне част от задълженията ми.?И мисля да попитам една приятелка за помощ името и започва с Е. дали ще ми помогне. Или как да се справя със ситуацията. Благодаря Моето име започва с Л

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 11:39 от bubana11

# 338
Здравейте,

не съм много запозната с карти Таро, но с интерес ви чета. Въпросът е какво е отношението на Х към У. Благодаря Simple Smile!
Скрит текст:

В твоите карти има силно желание за промяна, показват надеждата ти / Слънцето / , но също така отдалечаване, раздяла, / Звездата + 8 меча + 9 меча / обърканост, не знаеш какво да правиш. Отношенията са доста охладнели. Ще ти се изясни нещо много неприятно, нещо, което не си знаела досега /Слънцето + Магът/ .

# 339
  • Бургас
Здравейте, обадиха ми се от едно място за работа, канят ме на разговор във вторник. Ще бъда много благодарна, ако някой ми изтегли карти на въпросът - ,, Как ще мине срещата във вторник'', тъй като има много неизвестни .....

# 340
Здравейте, обадиха ми се от едно място за работа, канят ме на разговор във вторник. Ще бъда много благодарна, ако някой ми изтегли карти на въпросът - ,, Как ще мине срещата във вторник'', тъй като има много неизвестни .....

Императорът Справедливостта Крал жезли
Ще се представиш много добре, срещата ще мине добре за теб и ако се налага да действаш, то давай, не се отказвай, просто гледай да се придържаш към правилата и се подготви да направиш някакъв компромис. Имаш три много силни карти, имаш потенциала, не се колебай.

# 341
  • Бургас

Императорът Справедливостта Крал жезли
Ще се представиш много добре, срещата ще мине добре за теб и ако се налага да действаш, то давай, не се отказвай, просто гледай да се придържаш към правилата и се подготви да направиш някакъв компромис. Имаш три много силни карти, имаш потенциала, не се колебай.
  Много ти  благодаря за бързия отговор. Ще  пиша как е минала срещата.

# 342
Здравейте,

Скрит текст:

В твоите карти има силно желание за промяна, показват надеждата ти / Слънцето / , но също така отдалечаване, раздяла, / Звездата + 8 меча + 9 меча / обърканост, не знаеш какво да правиш. Отношенията са доста охладнели. Ще ти се изясни нещо много неприятно, нещо, което не си знаела досега /Слънцето + Магът/ .

Всъщност няма отношения, т.е. дори и не може да става въпрос за охладняване. Изведнъж в рамките на няколко седмици, при липса на какъвто и да е контакт от много време, се получиха съобщения, за които няма никаква причина/ логика и не знам какво се цели с тях. По скоро това беше целта на въпроса.

Благодаря Simple Smile!

# 343

Всъщност няма отношения, т.е. дори и не може да става въпрос за охладняване. Изведнъж в рамките на няколко седмици, при липса на какъвто и да е контакт от много време, се получиха съобщения, за които няма никаква причина/ логика и не знам какво се цели с тях. По скоро това беше целта на въпроса.

Благодаря Simple Smile!

И преди ли не е имало? За първи път ли го срещаш този човек?

# 344

Благодаря Simple Smile!

И преди ли не е имало? За първи път ли го срещаш този човек?

Не, разбира се. Преди години имахме професионални и приятелски отношения, които той приключи силно драматично и много сърдито Simple Smile. Затова е странно това "включване", което познавайки човека е обмисляно и е определена цел, която е неясна.

Общи условия

Активация на акаунт