Спешно ми трябва вашата помощ и ще съм много благодарна ако някоя откликне.
Та бившия ми приятел ме потърси,иска едва ли не да се оправим той е Г.,както вече знаете,обаче се появи и друго момче наскоро,с което си пишем,виждаме се в обща компания от време на време за сега.
Той е с А.
Въпросът ми е дали с А. Може да се получи нещо сериозно или не? И другия ми въпрос: какво да правя с бившия ми?
По принцип много искам да се получи с А.,защото ще е нещо ново.. ще се доверя на отговорите на вашите карти!
Благодаря предварително!
Ти искаш много неща - и едно, и друго, и трето, не се спираш и този мъж е едно от тези неща. Той е прищявка и илюзорен образ за теб. Вменила си му качества, които харесваш и би желала мъжът да притежава и смяташ, че би покрил твоите мечти и желания, но той изобщо не притежава тези качества.
Този А. е човек, който е доста притегателен и умее да задържа в орбита около себе си хората, но не очаквай да се разкрие пред теб и да те допусне до себе си. Напротив, той ще бъде центърът на Вселената, а ти ще кръжиш около него.
Подозирам, че имаш план за него (или изобщо за някой мъж, за когото да се омъжиш), който се изкушаваш да следваш. Можеш да опиташ, но накрая ще си доста объркана.
Какво да правиш с бившия си? Попитах как ще се развиват отношенията ви нататък.
Отшелник, 7 меча, Кралица меч + Обесен, Кралица жезли, 10 чаши
Продължаваш да мислиш за него не, а да обмисляш как да си го върнеш. Тази връзка за теб е не любов, а една манипулация и продължаваш да обмисляш планове как да подновиш отношенията си с него , как да го провокираш, как нещата да станат по твоите желания. Обаче, всичко това е обречено на тотален неуспех. От цялата работа ти ще си най-губещата и разочарованата.