Карти Таро тема 20

• 20 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,момичета!
Спешно ми трябва вашата помощ и ще съм много благодарна ако някоя откликне.
Та бившия ми приятел ме потърси,иска едва ли не да се оправим той е Г.,както вече знаете,обаче се появи и друго момче наскоро,с което си пишем,виждаме се в обща компания от време на време за сега.
Той е с А.
Въпросът ми е дали с А. Може да се получи нещо сериозно или не? И другия ми въпрос: какво да правя с бившия ми?
По принцип много искам да се получи с А.,защото ще е нещо ново.. ще се доверя на отговорите на вашите карти!
Благодаря предварително!
Зададох въпрос за отношенията ви с А. Картите са 7 чаши, Крал жезли, 8 чаши + 10 пентакли
Ти искаш много неща - и едно, и друго, и трето, не се спираш и този мъж е едно от тези неща. Той е прищявка и илюзорен образ за теб. Вменила си му качества, които харесваш и би желала мъжът да притежава и смяташ, че би покрил твоите мечти и желания, но той изобщо не притежава тези качества.
Този А. е човек, който е доста притегателен и умее да задържа в орбита около себе си хората, но не очаквай да се разкрие пред теб и да те допусне до себе си. Напротив, той ще бъде центърът на Вселената, а ти ще кръжиш около него.
Подозирам, че имаш план за него (или изобщо за някой мъж, за когото да се омъжиш), който се изкушаваш да следваш. Можеш да опиташ, но накрая ще си доста объркана.

Какво да правиш с бившия си? Попитах как ще се развиват отношенията ви нататък.
Отшелник, 7 меча, Кралица меч + Обесен, Кралица жезли, 10 чаши
Продължаваш да мислиш за него не, а да обмисляш как да си го върнеш. Тази връзка за теб е не любов, а една манипулация и продължаваш да обмисляш планове как да подновиш отношенията си с него , как да го провокираш, как нещата да станат по твоите желания. Обаче, всичко това е обречено на тотален неуспех. От цялата работа ти ще си най-губещата и разочарованата.

# 436
Здравейте, момичета. Изправена съм пред важно решение/избор, което трябва да взема в най-кратки срокове. Да се събера с човекът, с който съм живяла 12 години и имам дете от него, т.е да избера познатото и сигурното. Или да остана с новия човек до мен, т.е. да избера несигурността, но пък там се чувствам щастлива, въпреки проблемите, които този човек носи у себе си....Дори не съм сигурна как да задам въпроса си....Ще съм много благодарна за малко помощ ❤

# 437
Здравейте Simple Smile
Не ми вървят гладко отношенията с една колежка. И не знам дали проблемът е в мен или тя е подло и подмолно същество.

Може ли да ми изтеглите карти Praynig
“А. прави ли ми мизерии в работата и какво е отношениети й към мен?”

Може и по друг начин да е зададен въпроса, ако се сещата за по- добро питане. Интересува ме колко активно говори и действа против мен.

Благодаря 🌺🌺🌺
9 чаши, 7 пентакли, 5 меч
Херцен, мръсно едва ли ти прави, не виждам да таи злоба срещу теб, но близки приятелки няма да станете. Но все пак си струва да се замислиш дали и ти не си в известна степен мнителна и дали не стоиш настрана, не саботираш ли и ти по някакъв начин отношенията си с тази колежка.

Здравейте, момичета. Изправена съм пред важно решение/избор, което трябва да взема в най-кратки срокове. Да се събера с човекът, с който съм живяла 12 години и имам дете от него, т.е да избера познатото и сигурното. Или да остана с новия човек до мен, т.е. да избера несигурността, но пък там се чувствам щастлива, въпреки проблемите, които този човек носи у себе си....Дори не съм сигурна как да задам въпроса си....Ще съм много благодарна за малко помощ ❤
Мечо пух, за тези двама мъже ли става отново дума? - https://bg-mam.ma/p/1133773/39214021

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 16:16 от Silky_soft

# 438
Мечо пух, за тези двама мъже ли става отново дума? - https://bg-mam.ma/p/1133773/39214021
[/quote]

Да, Силки, за тях става въпрос.

# 439

Да, Силки, за тях става въпрос.
[/quote]

Силки ти е отговорила в цитирания пост, не знам какво очакваш от картите да предприемат вместо теб, но все пак аз изтеглих карти за ситуацията, в която се намираш в момента.
5 чаши 3 чаши Кулата  - Не е много добра ситуацията за теб. С тези две чаши, с Кулата, само неприятности. Конфликти, както вътре в теб, така и идващи отвън. Временното ти " спокойствие" ще бъде нарушено. Тук е малко като в приказката " Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му стори! " Лошото е, че по тези карти аз не виждам приключване на отношения все още, но проблем и караници и напрежение и отчаяние ще има. Другото, което е, че ти не можеш да поемеш отговорността/ вината и обвиненията, които ще се стоварят върху теб , ако зарежеш бившия и отидеш при новия / 5 чаши + Кулата/

# 440
  • София
Sad
Здравейте дами! Simple Smile
Изтеглих карти за работата ми.
Въпросът е: Как ще се развият нещата от тук нататък?
Картите са: Шестица мечове, Седмица чаши и Паж на мечовете
Скритото е: Шестица жезли

Благодаря и ще ви дам обратна връзка. Simple Smile

Момичета, може ли някой да ги разтълкува? Предстои ми нова ситуация в работата.

И днес останах сама със себе си, доста си мислих за разни неща. Попитах картите, кога ще се стабилизирам и ще бъда отново онова момиче...
9 мечове, 7 пентакли, 8 мечове, а скритото е 3 пентакли
Надявам се някой да се отзове Sad

# 441
Мечо пух, имаш ли карти? Изтегли си, ако имаш, комбинации за двата варианта и ги сравни. Така ще видиш какво ти казват картите.
Иначе, аз няма да тегля повече по този въпрос. Вече съм го правила. А и май не се вслушваш особено в посланията им.

Sad

И днес останах сама със себе си, доста си мислих за разни неща. Попитах картите, кога ще се стабилизирам и ще бъда отново онова момиче...
Совата, стари карти за нова ситуация не се разглеждат. Изтегли си нови карти по въпроса за работата ти.

По картите за състоянието ти - ами ти си скована от страхове, как смяташ, кога ще се съвземеш? Картите ти казват, че трябва много силно лично участие във всичко, което те касае, за да се измъкнеш и много сериозна работа, също и в екип - с някой, който да те подкрепя - психолог, мъж, приятелка, майка, някой който да е до теб, да му се довериш. Панически атаки ли имаш?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 21:27 от Silky_soft

# 442
Sad

Какво означава "скритото" в контекста на конструкция от 3 карти? Питам, защото виждам тук и там подобни определения?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 08:50 от Мона

# 443
  • София
Мечо пух, имаш ли карти? Изтегли си, ако имаш, комбинации за двата варианта и ги сравни. Така ще видиш какво ти казват картите.
Иначе, аз няма да тегля повече по този въпрос. Вече съм го правила. А и май не се вслушваш особено в посланията им.

Sad

Совата, стари карти за нова ситуация не се разглеждат. Изтегли си нови карти по въпроса за работата ти.

По картите за състоянието ти - ами ти си скована от страхове, как смяташ, кога ще се съвземеш? Картите ти казват, че трябва много силно лично участие във всичко, което те касае, за да се измъкнеш и много сериозна работа, също и в екип - с някой, който да те подкрепя - психолог, мъж, приятелка, майка, някой който да е до теб, да му се довериш. Панически атаки ли имаш?
Картите за работата ги цитирах пак, защото никой не ги разтълкува, а ги изтеглих в доста важен момент. Simple Smile
Относно въпроса, понякога имам много силни емоционални моменти, да. Голямо дъно! Sad Психолог не може да ми помогне, зашото аз съм психолог. Знам какво ще ми каже... Знам всичко, което трябва да направя и да променя, но все не го правя и мотивацията ми е на нула. Промених се и хората, които ме познават отдавна го виждат, в това число и майка ми и не им харесва.... Имам две доста тежки професии и лични неуспехи, които ме обърнаха на 180 градуса! Знам, че ключът е в мен...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 01:53 от sovata

# 444
Но все пак си струва да се замислиш дали и ти не си в известна степен мнителна и дали не стоиш настрана, не саботираш ли и ти по някакъв начин отношенията си с тази колежка.

Благодаря ти, Силки, исках да знам и моето участие за неразбирателството

# 445
Съжалявам, да го чуя, Сова! Как се развиха тогава нещата в работата ти?
Сега, доколкото разбирам, отново има раздвижване там. Какъв е въпросът ти?

# 446
  • София
Съжалявам, да го чуя, Сова! Как се развиха тогава нещата в работата ти?
Сега, доколкото разбирам, отново има раздвижване там. Какъв е въпросът ти?
За да не става объркване, ще уточня, че в момента не работя по професиите, които избрах като по-малка. Личен избор, който направих преди 3 години, след тотален бърнаут. Сега отговарям за едно от звената във фирмата, в която работя, но има голям поток от хора, в които инвестирам енергия и които после си тръгват. Емоционална съм и това ми тежи. Сега намерих аз момиче, което считам, че е подходящо за позицията,въпросът беше как ще се развият нещата от тук нататък. Не мога да формулирам точно всичко, за което си мислех докато теглих картите.

# 447
Зависи какво очакваш - това момиче да те замести, да ти помага, да си разпределите работата. Ти знаеш най-добре какво те вълнува.

# 448
  • София
Зависи какво очакваш - това момиче да те замести, да ти помага, да си разпределите работата. Ти знаеш най-добре какво те вълнува.
Да си разпределим работата. На мен работата ми е ежедневието, трябва да съм спокойна там.

# 449

Тези карти са отразили състоянието ти сега. На мен ми направи впечатление, че има само две бои в комбинацията, мечове / възрух/ и пентакли/ земя / Тези две бои не са добре като взаимодействие, ситуацията става някак неподвижна поради тази причина. Другото, което е, че всичко се случва в ума, има много мислене / 9 меча + 8 меча + 7 пентакли/ и няма никакво действие от твоя страна, няма и емоция, чувстване. Емоциите в доста случаи не са добре, но пък без тях няма какво да те побутне към изразяване, към изливане , към действие дори и 3 те пентакли, които предполагам си изтеглила като допълнителна карта, ако приема, че са работата в екип, показват че не можеш да се утвърдиш, не можеш да се наложиш и оставаш някак неразбрана.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 09:46 от a.nik

Общи условия

Активация на акаунт