Карти Таро тема 20

• 19 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!

Нямам карти за съжаление в момента, но ще пробвам с друг метод. Дано се получи. Не мисля, че ще има обаждане, но е възможно чрез трети човек да получил информация за това което те вълнува.
Благодаря за бързия отговор. Не знам какъв е този "друг" метод,  но аз също имам усещането, че няма да има обаждане. За това и не си изтеглих сама карти, за да не повлияя с негативните си мисли. За съжаление трети човек не би могъл да помогне в случая😕 За това ми се искаше да пробва някоя от вас с карти. Ще съм благодарна ☺

# 586
Скрит текст:
И аз с едни карти днес.Преди време разговаряхме с приятел ,имаше намерение да започне нов бизнес и беше доста ентусиазиран.Изтеглих карти как ще се развие начинанието му и излезе Колелото на съдбата на трета позиция.А нещата изглеждаха доста обещаващи.Казах си ,че явно не му е дошло времето за това,даже не съм записала комбинацията.Колелото на трета позиция си стопира нещата и то за дълъг период от време.
Това беше преди около 2 седмици.Днес има среща с човек,на който много разчита за помощ.
1.Изтеглих карти как ще протече срещата :

2 меча /6 чаши / 5 жезли

Брей...Няма да е добре ,изглежда ще трябва да се примири с положението и вероятно ще стигнат до спор.Познават се отдавна и ми се струва,че ще задълбаят някаква тема от миналото,която ще доведе до някакво разногласие.

2.Доволен ли ще е от срещата ?

7 чаши / Крал жезли /Луната

Прекомерни надежди има и май сам не знае какво точно иска ,действа наистина смело и ентусиазирано ,но резултатът от срещата ще е неясен ( Луната).Да не би Крал жезли да прегори и да не е сигурен дали ще му стигнат силите ...Сякаш му се иска ,обаче от една страна не е наясно кой точно избор да направи,от друга нищо не е такова,каквото му е изглеждало.

3. В крайна сметка - как ще се развие бизнес начинанието му ?

От тестето изхвърчаха 3 меча + 10 меча.
 По принцип не обръщам особено внимание на летящите карти,обаче тези ми се подредиха като на тепсия.

изтеглих

5 чаши - Кралица чаши - 3 жезли

Разочарование . Нито един голям аркан ...Тази кралица чаши какво прави там,не ми е ясно . Въобще тази комбинация ме обърка .Струва ми се,че няма да има развитие. Надникнах отдолу в тестето и там пак бяха 3 меча .

Как мислите?
bian_9023, ето какво мисля аз по картите ти:
Как ще протече срещата?
2 меча /6 чаши / 5 жезли  - той е принуден от обстоятлествата да се срещне с този човек, когото познава от преди, но въпреки че разговорът ще започне в конструктивна атмосфера, ще стигнат до разногласия, които ще го раздразнят и ще му докарат истерия, понеже иска много неща да направи за този проект, но не получава подкрепа, не вижда възможност му е мъгла как да се справи и ще е още по-объркан след срещата.
7 чаши / Крал жезли /Луната

Как ще се развие бизнес начинанието му?
3 меча + 10 меча.
 5 чаши - Кралица чаши - 3 жезли
3 меча

Неуспешно. Ще бъде разочарован, че това, което постига,  въпреки огромните си усилия, е нищо в сравнение с онова, което е виждал в плановете си и от това, че не може да избере правилното решение.

При всички положения Дяволът показва фиксация в отношенията, а присъствието на 7 чаши и Луната - тотална невъзможост да се прецени правилно ситуацията и човека.
Ами аз съм по-скоро фиксирана в това да се получат отношения. Не с него, а по принцип. Затова съм решила да опитвам да давам шанс и да опознавам хората. Едва отскоро съм си позволила да допускам флирт дори. Но ако няма потенциал въобще не искам да се насилвам. Просто с този наистина ми беше приятно да общуваме Sad 

Преди месец ти ми беше изтеглила карти, за 3 месеца като срок, дали ще започна връзка. разбира се, съвсем очаквано картите показаха, че няма Simple Smile че всичко както винаги е в застой в това отношение. Трябваше да го взема предвид и въобще да не се насилвам да излизам с някого.
След ноември пак ще попитам, но не се надявам много на различни карти Grinning
Напротив, излизай! Опознавай хората! Как иначе ще разбереш навреме кой стои пред теб?

# 587
Цитат
Напротив, излизай! Опознавай хората! Как иначе ще разбереш навреме кой стои пред теб?
Не искам да си губя времето, като цяло не ми е приятно да излизам ''на среща'', дори никак. Мисля да питам картите за всеки, който ме покани да излезем или ми пише и ако не е Той да го блокирам. Въобще не ми се занимава.
А тази комбинация казва ли, че с него можем да станем добри приятели? Ех, стана ми наистина неприятно Sad значи ли, че всички приятни виждания и разговори са били лъжа?

# 588
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!
2 мечове+Асо пентакли, Магът, Светът
Понеже не си казала за какво конкретно става дума, събсем общо ще кажа, че нещата ще бъдат наред. С твоето активно участие.
Все пак, би ми бил интересен поводът за въпроса ти.

# 589
Много благодаря! Питам защото тя го гледа по оня начин...
А той мен харесва ли ме или ме има само за приятелка?
Тя може да го гледа всякак, обаче тук има проблем. Два пъти ми хвърчи Кулата, после и 10 меча. Този човек е преживял нещо доста неприятно, влиянието отминава, но все още усеща горчивия вкус на случилото се. Предвид натрапчивото присъствие на Паж меч - и преди, и сега - не знам дали си запозната какво се е случило. Но той не е в състояние да предложи смислени отношения на която и да било, преди да преизгради себе си - 4 меча. Има нужда да се забавлява и да се почувства завършен сам за себе си - 9 чаши + 9 пентакли. Ти пък носиш ярко желание да се получи нещо - Кралица жезли.

Точната поредица от карти не мога да ти напиша, понеже ми ги попиляха преди да успея да ги запиша. Но тъй като е петък вечер - опростих греха. Simple Smile

# 590
Цитат
Не искам да си губя времето, като цяло не ми е приятно да излизам ''на среща'', дори никак. Мисля да питам картите за всеки, който ме покани да излезем или ми пише и ако не е Той да го блокирам. Въобще не ми се занимава.
А тази комбинация казва ли, че с него можем да станем добри приятели? Ех, стана ми наистина неприятно Sad значи ли, че всички приятни виждания и разговори са били лъжа?
Охоо, чакай, чакай Simple Smile Това е онзи, за когото бях казала, чи бих му дала шанс, нали? Ти говореше за тежка раздяла след дълга връзка. Аз предполагах фиксация от негова страна, но може да се окаже, че е фиксиран другаде, а не в теб и цялата неяснота на отношенията - къде е точно, при теб или при нея - да те обърка и теб.

# 591
Цитат
Охоо, чакай, чакай Simple Smile Това е онзи, за когото бях казала, чи бих му дала шанс, нали? Ти говореше за тежка раздяла след дълга връзка. Аз предполагах фиксация от негова страна, но може да се окаже, че е фиксиран другаде, а не в теб и цялата неяснота на отношенията - къде е точно, при теб или при нея - да те обърка и теб.
Да, той е.
Фиксацията - дяволът? може да показва и моята фиксация в това да имам отношения най-после.
Не съм влюбена в него, тъжно ми стана за друго.. рядко ми е спокойно, рядко тече добър разговор и не следя стойката дали ми е правилна, червилото, както и какво говоря(просто защото нямам тръпка към него). На всичко отгоре в сърцето ми има друг човек, а дори не мисля за него, когато съм прекарвала време с този.
Ето как сама си се обърках в разни сценарии отново. Ох искам да съвпаднем с някого.. дори не е нужно да е голямата любов вече, а да се получи взаимност..

# 592
Тя може да го гледа всякак, обаче тук има проблем. Два пъти ми хвърчи Кулата, после и 10 меча. Този човек е преживял нещо доста неприятно, влиянието отминава, но все още усеща горчивия вкус на случилото се. Предвид натрапчивото присъствие на Паж меч - и преди, и сега - не знам дали си запозната какво се е случило. Но той не е в състояние да предложи смислени отношения на която и да било, преди да преизгради себе си - 4 меча. Има нужда да се забавлява и да се почувства завършен сам за себе си - 9 чаши + 9 пентакли. Ти пък носиш ярко желание да се получи нещо - Кралица жезли.

Точната поредица от карти не мога да ти напиша, понеже ми ги попиляха преди да успея да ги запиша. Но тъй като е петък вечер - опростих греха. Simple Smile
Мерси отново. Не ми харесаха картите, защото ми харесва и да искам да се пробвам там Sad Не знам има ли смисъл да се пробвам да съм му приятелка, само ще се мъча щото го харесвам а не искам да го забавлявам ако той така гледа на мен. Благодаря все пак вече ми е ясно.

# 593
Просто не е готов, това не е лично към теб, има отношение само към него самия, Кулата не е лесна за преживяване, има нужда да си събере силите отново. Ако прецениш, че си заслужава, изчакай го, дай му шанс. Може би затова другата е приела приятелство, независимо как го гледа, от разговорите им е разбрала, че повече към момента той няма как да даде, на която и да било.

# 594
Просто не е готов, това не е лично към теб, има отношение само към него самия, Кулата не е лесна за преживяване, има нужда да си събере силите отново. Ако прецениш, че си заслужава, изчакай го, дай му шанс. Може би затова другата е приела приятелство, независимо как го гледа, от разговорите им е разбрала, че повече към момента той няка как да даде, на която и да било.
Ама какво му се е случило че е станал такъв защото на мен не ми изглежда такъв има много момичета които го искат просто Х изпъква като най близка.
Той какво може да ми даде на тоя етап - приятелство, секс или...нищо. Закача се ама аз не разбирам какво ми казва и движи с тая Х. Може би си въобразявам че съм специална за него а не съм една от многото Sad

# 595

Мерси отново. Не ми харесаха картите, защото ми харесва и да искам да се пробвам там Sad Не знам има ли смисъл да се пробвам да съм му приятелка, само ще се мъча щото го харесвам а не искам да го забавлявам ако той така гледа на мен. Благодаря все пак вече ми е ясно.

Пуснах ти хорар на телефона. Пътувам в момента, просто. Имате противоречия с възлюбения ли?: Питам защото управителния на първи е в шести. Ами третия човек е малко вероятен, но всяка надежда според мен е редно да се спомене. Надявам се все пак са ти се обади! Късмет!

# 596

Пуснах ти хорар на телефона. Пътувам в момента, просто. Имате противоречия с възлюбения ли?: Питам защото управителния на първи е в шести. Ами третия човек е малко вероятен, но всяка надежда според мен е редно да се спомене. Надявам се все пак са ти се обади! Късмет!
Мерси, ама това за мен ли се отнася? Ние не сме заедно а аз много го харесвам ама явно има проблеми и излиза че няма да стане. Не чакам да ми се обади защото съм му никаква на тоя етап...
А какво е хорар? Как се пуска?

# 597
Alaya, дали не стана объркване, ти отговори на Vanda преди.

# 598

Мерси, ама това за мен ли се отнася? Ние не сме заедно а аз много го харесвам ама явно има проблеми и излиза че няма да стане. Не чакам да ми се обади защото съм му никаква на тоя етап...
А какво е хорар? Как се пуска?

Стана объркване, да. Пуснах коментар на грешен цитат Grinning

# 599
  • гр. София
2 мечове+Асо пентакли, Магът, Светът
Понеже не си казала за какво конкретно става дума, събсем общо ще кажа, че нещата ще бъдат наред. С твоето активно участие.
Все пак, би ми бил интересен поводът за въпроса ти.
Alaya,  Silky, много благодаря,  че ми отделихте от времето си. Въпросът е за отношения, които няма как да се оправят,  без това обаждане. Silky, картите наистина изглеждат положителни, но тези два меча с асото не отразяват ли моето сляпо желание да ми се обадят или човека от среща иска, но не знае какво да каже или направи? Макар че Магът ми говори за действие. Alaya, от къде я вземаш тази карта за хорар?

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 09:18 от Vanda17

Общи условия

Активация на акаунт