Карти Таро тема 20

• 19 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Може ли да попитам за една приятелка? Името й е Г., въпросите са два.
Ще се оправят ли нещата в работата на Г. (нямам конкретна информация какво точно става, просто знам, че нещата са тръгнали на зле)?
Ще спрат ли Н. и З. да й правят мизерии/интриги (за извън работата е въпросът, по-скоро нещо като хоби, отделно занимание от работата, в което влагаме време, пари и емоции, с шанс да стане основно занимание)?
След работа ще изтегля карти по двата въпроса и ще ги пусна тук, но ако някой има желание, ще се радвам да изтегли карти и да ги разтълкува. Благодаря ви!

# 571
И аз с едни карти днес.Преди време разговаряхме с приятел ,имаше намерение да започне нов бизнес и беше доста ентусиазиран.Изтеглих карти как ще се развие начинанието му и излезе Колелото на съдбата на трета позиция.А нещата изглеждаха доста обещаващи.Казах си ,че явно не му е дошло времето за това,даже не съм записала комбинацията.Колелото на трета позиция си стопира нещата и то за дълъг период от време.
Това беше преди около 2 седмици.Днес има среща с човек,на който много разчита за помощ.
1.Изтеглих карти как ще протече срещата :

2 меча /6 чаши / 5 жезли

Брей...Няма да е добре ,изглежда ще трябва да се примири с положението и вероятно ще стигнат до спор.Познават се отдавна и ми се струва,че ще задълбаят някаква тема от миналото,която ще доведе до някакво разногласие.

2.Доволен ли ще е от срещата ?

7 чаши / Крал жезли /Луната

Прекомерни надежди има и май сам не знае какво точно иска ,действа наистина смело и ентусиазирано ,но резултатът от срещата ще е неясен ( Луната).Да не би Крал жезли да прегори и да не е сигурен дали ще му стигнат силите ...Сякаш му се иска ,обаче от една страна не е наясно кой точно избор да направи,от друга нищо не е такова,каквото му е изглеждало.

3. В крайна сметка - как ще се развие бизнес начинанието му ?

От тестето изхвърчаха 3 меча + 10 меча.
 По принцип не обръщам особено внимание на летящите карти,обаче тези ми се подредиха като на тепсия.

изтеглих

5 чаши - Кралица чаши - 3 жезли

Разочарование . Нито един голям аркан ...Тази кралица чаши какво прави там,не ми е ясно . Въобще тази комбинация ме обърка .Струва ми се,че няма да има развитие. Надникнах отдолу в тестето и там пак бяха 3 меча .

Как мислите?

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:28 от bian_9023

# 572
Силки,  ще ми изтеглиш ли карти за снощното момче 😊 , с което се видях как ще ни се развият отношенията или какви са му намеренията хм.. не знам кой въпрос е по-правилен. 😋 Д. Е той

# 573
Момичета,
Въпрос за развитие на отношения.
Асо чаши - 6 чаши - луната
Аз го тълкувам като голямо емоционално объркване.
Поясняващи Луната карти:
Паж чаши - крал мечове - 2 пентакли.

Здравей! Картите ти наистина показват объркване, но по-интересно е защо. Доста интересни. Показват унаследен семеен модел, някой в рода, вероятно от страна на майката е носител на определен натоварващ модел в отношенията, който се пренася в поколенията и така се получава "заплитане" , ако мога да си позволя да използам термин от семейната констелация. Та отношенията ще се развият като миналите модели, по които човек е свикнал да изгражда отношенията си, а именно да избира емоционално незрял мъж, който трудно показва чувставта си, по-скоро прагматичен и интелектуален, на моменти властен и доминиращ./дори това все още може да се е явно, заради Луната, тоест жената все още може да не го е усетила като такъв/. Това отново ще създаде в бъдеще колебания как да постъпи /дамата/ и общо взето "цикълът" се повтаря.

# 574
Това е една от основните техники в тарото също като това да взимаш последната карта в подреждането като индикация за време или за място или за съвет.

# 575
Момичета,
Въпрос за развитие на отношения.
Асо чаши - 6 чаши - луната
Аз го тълкувам като голямо емоционално объркване.
Поясняващи Луната карти:
Паж чаши - крал мечове - 2 пентакли.

Здравей! Картите ти наистина показват объркване, но по-интересно е защо. Доста интересни. Показват унаследен семеен модел, някой в рода, вероятно от страна на майката е носител на определен натоварващ модел в отношенията, който се пренася в поколенията и така се получава "заплитане" , ако мога да си позволя да използам термин от семейната констелация. Та отношенията ще се развият като миналите модели, по които човек е свикнал да изгражда отношенията си, а именно да избира емоционално незрял мъж, който трудно показва чувставта си, по-скоро прагматичен и интелектуален, на моменти властен и доминиращ./дори това все още може да се е явно, заради Луната, тоест жената все още може да не го е усетила като такъв/. Това отново ще създаде в бъдеще колебания как да постъпи /дамата/ и общо взето "цикълът" се повтаря.
Аалая, благодаря ти за отговора. Ти описа мъжа сякаш го познаваш. Възможно ли е Таро да описват възможните последици, да служат като предупреждение и да може да бъде избран друг път. Това карма ли е? Накара ме да се замисля, Ами отношенията между майка ми и баща ми са по-скоро такива, аз винаги съм се отграничавала от нейните избори, затова и не сме близки, чак е странно че съм склонна да ги повторя.

# 576
Здравейте
Виждам че помагате на много хора тук
Моля да ми хвърлите и на мен едни карти и да ми кажете дали между К и Х има нещо или наистина са само приятели. К е мъж Х е жена. Аз съм Р.

# 577
Наистина е приятелство и доста пълноценно. Не е добре да бъдат притискани и да трябва да го крият, за да не им стане прекалено интересна тази игра.

Паж пентакли - Паж жезли - Светът, Паж меч

# 578
Много благодаря! Питам защото тя го гледа по оня начин...
А той мен харесва ли ме или ме има само за приятелка?

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 19:31 от Sleepy B

# 579
  • гр. София
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!

# 580
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!

Нямам карти за съжаление в момента, но ще пробвам с друг метод. Дано се получи. Не мисля, че ще има обаждане, но е възможно чрез трети човек да получил информация за това което те вълнува.

# 581
Силки,  ще ми изтеглиш ли карти за снощното момче 😊 , с което се видях как ще ни се развият отношенията или какви са му намеренията хм.. не знам кой въпрос е по-правилен. 😋 Д. Е той
Изтеглих ти с въпроса как ще се развият отношенията между вас. Излязоха
9 меч, Дяволът, 7 чаши + Луната, Магът
Добре ли познаваш този мъж и какво е твоето вътрешно усещане за него?
Привлекателен е, бих казала дори харизматичен, но много измамен. Запленена си от него и той ти се струва идеален във всяко отношение, но няма да бъде твой. Има дарбата да се измъква и да остава ненаказан, като в същото време получава всичко, което поиска от теб. Постави ли си за цел да притежава нещо, или някого, го постига. Виртуизно манипулира другите.

За мен това е и комбинация, онагледяваща модела жертва-насилник. Единият е лабилен психически и е идеалната жертва за другия, който съвсем съзнателно ще се възползва от това. Има страхове, безсилие и самозаблуди, и тотална неяснота за положението, а също и илюзията, че другия ще бъде спасителя.

Това няма да са любовни отношения. Може да са страстни, интензивни, но ще ти се иска да избягаш през глава от тях.

# 582
Изтеглих ти с въпроса как ще се развият отношенията между вас. Излязоха
9 меч, Дяволът, 7 чаши + Луната, Магът
Добре ли познаваш този мъж и какво е твоето вътрешно усещане за него?
Привлекателен е, бих казала дори харизматичен, но много измамен. Запленена си от него и той ти се струва идеален във всяко отношение, но няма да бъде твой. Има дарбата да се измъква и да остава ненаказан, като в същото време получава всичко, което поиска от теб. Постави ли си за цел да притежава нещо, или някого, го постига. Виртуизно манипулира другите.

За мен това е и комбинация, онагледяваща модела жертва-насилник. Единият е лабилен психически и е идеалната жертва за другия, който съвсем съзнателно ще се възползва от това. Има страхове, безсилие и самозаблуди, и тотална неяснота за положението, а също и илюзията, че другия ще бъде спасителя.

Това няма да са любовни отношения. Може да са страстни, интензивни, но ще ти се иска да избягаш през глава от тях.

Благодаря, Силки!
Не, не го познавам добре, сега се опознаваме и общуването ни е много приятно, не можем да спрем да говорим. Запленена ... много ми е приятно да говорим, можем с часове да не млъкнем, което рядко ми се случва. Но определено не ми се струва идеален във всяко отношение, не знам, аз не го познавам още, не мечтая за него.. като мъж, просто искам да видя има ли потенциал. Картите казват, че няма смисъл да продължавам да общувам с него, защото ще се възползва от мен, така ли? Жалко Sad  Но по добре е да се знае предварително.. значи следващия.
Иначе получи доста от времето ми. Друго не е получил.

# 583
При всички положения Дяволът показва фиксация в отношенията, а присъствието на 7 чаши и Луната - тотална невъзможост да се прецени правилно ситуацията и човека.

# 584
При всички положения Дяволът показва фиксация в отношенията, а присъствието на 7 чаши и Луната - тотална невъзможост да се прецени правилно ситуацията и човека.
Ами аз съм по-скоро фиксирана в това да се получат отношения. Не с него, а по принцип. Затова съм решила да опитвам да давам шанс и да опознавам хората. Едва отскоро съм си позволила да допускам флирт дори. Но ако няма потенциал въобще не искам да се насилвам. Просто с този наистина ми беше приятно да общуваме Sad  

Преди месец ти ми беше изтеглила карти, за 3 месеца като срок, дали ще започна връзка. разбира се, съвсем очаквано картите показаха, че няма Simple Smile че всичко както винаги е в застой в това отношение. Трябваше да го взема предвид и въобще да не се насилвам да излизам с някого.
След ноември пак ще попитам, но не се надявам много на различни карти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт