Карти Таро тема 20

• 19 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Отговорът тук ти го дава Рицар меч, може би + Кралицата. Как протече този разговор?

Човекът не беше на кеф , защото е бил обвинен от твърде неразумно и откровено необмислено от жена в нещо,което нито има отношение с него,нито някой въобще има вина....Беше ядосан или разочарован и реших,че няма нужда да обсъждаме нещата,които исках...Та в общи линии обсъждахме защо е кисел.Не протече особено добре.

Какво имаш предвид като питаш,Соул ?

# 556
Благодаря ти, Силки, за куража Hug
тегаво е, ще очаквам да им омръзне и да си говорим за работа

# 557
Благодаря ти, Силки, за куража Hug
тегаво е, ще очаквам да им омръзне и да си говорим за работа
Покажи им какво е да си Императрица! Simple Smile

# 558
Скрит текст:
Отговорът тук ти го дава Рицар меч, може би + Кралицата. Как протече този разговор?

Човекът не беше на кеф , защото е бил обвинен от твърде неразумно и откровено необмислено от жена в нещо,което нито има отношение с него,нито някой въобще има вина....Беше ядосан или разочарован и реших,че няма нужда да обсъждаме нещата,които исках...Та в общи линии обсъждахме защо е кисел.Не протече особено добре.
Какво имаш предвид като питаш,Соул ?
Благодаря, Менарини. Имам предвид точно това, което си написала. Прекият отговор на въпроса е по първа и втора карта, а по третата получаваш информация какъв ще е този разговор. Или казано по друг начин - да, ще разговаряте, но какво от това. Мислите са впримчени в съвсем други неща или в безнадеждност спрямо първоначалния замисъл и искрените желания.

# 559
Знам какво мислите, но имам нужда от спешната ви помощ. В момента С. Ми иска снимка, знаете от горещоте. Нямам намерение да му пращам но какво цели.

# 560
А ти какво целиш като питаш?

# 561
Ами спри да му обръщаш внимание. Но явно ти е приятно и само на ужким са дърпаш. Като нещипана мома Grinning

# 562
Нямам цел, по-скоро съм любопитна.
Досега не е искал такива неща, искам да знам дали е планирал нещо не ок спрямо мен.

# 563
Е, как "не ок", доброто ти мисли (както казват мъжете за такива ситуации). Smile

# 564
Соул, имам усещането че този човек не е намислил да я ползва за удоволствие, а цели да ме злепостави. Знаеш че мисля най лошото когато се отнася за него.
Много е странно.
Вижте, вие си мислите, че нищо не ми стига до главния мозък. Но не е така. Преди щях да му изпратя, защото му имах доверие и не е като да не ми е виждал красотата. Трудно, но ми помогнахте да осъзная, че този човек не ми мисли доброто и че трябва да стоя настрани.
Силки, права си донякъде, щеше ми се тая история да бе имала Хепи енд, но няма да има. Вътрешно аз съм момиче с розови очила, което не може да се опази само съвсем.
Едит. Изтеглих карти:
10 чаши силата 7 чаши с въпрос какво иска да направи със снимката ми.

Рицар чаши 8 мечове крал пентакли - какво иска на този етап той от мен

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 21:04 от Анонимен

# 565
  • там, където ми харесва
Соул, имам усещането че този човек не е намислил да я ползва за удоволствие, а цели да ме злепостави. Знаеш че мисля най лошото когато се отнася за него.
Много е странно.
Вижте, вие си мислите, че нищо не ми стига до главния мозък. Но не е така. Преди щях да му изпратя, защото му имах доверие и не е като да не ми е виждал красотата. Трудно, но ми помогнахте да осъзная, че този човек не ми мисли доброто и че трябва да стоя настрани.
Силки, права си донякъде, щеше ми се тая история да бе имала Хепи енд, но няма да има. Вътрешно аз съм момиче с розови очила, което не може да се опази само съвсем.
Едит. Изтеглих карти:

Ами и картите показват точно това , зависи каква снимка ще му изпратиш ако е по бельо просто съзерцание на снимката.А връзката не е все още на много сериозно ниво. Или придава се значение , че човек си мисли , че отношенията са отишли много по-далеч, отколкото в реалността.По осмица чаши , карта на еротични и любовни фантазии или съзерцателен смисъл като гледане на еротични снимки.
Тълкуването е по първата комбинация

# 566
Лина, благодаря ти. Но какво ще ми съзерцава на снимката. Тия отношения не са стигнали далеч, направо са поприключили.
Добре, ще бъда честна. Голямата му тръпка е в града, сама, а той иска да изкара от умрялата му история с мен някаква снимка, вместо да иска, ако иска от нея и второ, да прекара времето си с нея. Затова мисля че има нещо не съвсем нормално в намеренията му.

Много е странно.
Едит. Изтеглих карти:

Ами и картите показват точно това , зависи каква снимка ще му изпратиш ако е по бельо просто съзерцание на снимката.А връзката не е все още на много сериозно ниво. Или придава се значение , че човек си мисли , че отношенията са отишли много по-далеч, отколкото в реалността.По осмица чаши , карта на еротични и любовни фантазии или съзерцателен смисъл като гледане на еротични снимки.

# 567
Много е странно.
Едит. Изтеглих карти:

Тук някой в някого е влюбен до уши, но другия не е лъжица за неговата уста и любовта му не е споделена. Освен това някой от двамата има доста странни предпочитания в секса. Има и страх от тези предпочитания.
Не знам за каква снимка ни говориш, но тук има доста илюзии и неосъществими желания, една невъзможност да се изрази страстта и оттам потъване в измислици и фантазии за осъществяване на някакъв  контакт.

# 568
  • там, където ми харесва
Момичета вижте какви карти ми се паднаха относно работата. Въпросът е съвсем обикновен просто ей така ги хвърлих.
кулата шестица жезли паж жезли
Направо изтръпнах като видях кулата.
Някакво мнение?

# 569
Момичета,
Въпрос за развитие на отношения.
Асо чаши - 6 чаши - луната
Аз го тълкувам като голямо емоционално объркване.
Поясняващи Луната карти:
Паж чаши - крал мечове - 2 пентакли.

Общи условия

Активация на акаунт