Карти Таро тема 20

• 20 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Еми при толкова чаши според мен има влага, но момичето ще си прецени. Освен това в момента времето е сухо от месеци, за  да има мухъл, има и влага, а за да има влага тя идва отнякъде. Осланям се на Таро, но без да забравям уроците е училище и училището на живота. Успех, момиче! Мисля,че може да задължиш и комшиите да се включат, ако имате регистрация на етажната собственост и се засегне външната фасада на сградата

# 541
Теглих си с въпрос “Какво да променя в себе си, за да се впиша по- лесно в новия колектив?”
Много его и чистене трябва
Може ли да ми кажете и вашето мнение Praynig

# 542

Изтеглих едни карто за: от къде идва всичко това - 2 чаши, 3 чаши, паж чаши, скритото: дяволът обърнат.

Изтеглих и: ще се решат ли проблемите с ремонтите, които правя или планувам да правя сега? - Рицар мечове изхвърча от тестето, 2 мечове, 5 мечове обърната, и скритото: 9 чаши.

Елфичка, остави ремонтите на майсторите и погледни отново картите, опитват се да ти кажат, че не можеш да преодолееш обидата и подигвавателното отношение от някого, човек който е постъпил доста нечестно с теб и продължава да те тормози !
 Рицар меча + 2 меча + 5 меча обърната  , показват голямо огорчение, обида и невъзможност да реагираш, да отвърнеш. Дяволът обърнат показва, че в живота ти има някой, който буквално те изцежда с лошото си влияние и  те кара да се чувстваш доста зле. За съжаление вероятно не можеш да се отървеш в момента от него. Помисли там какво можеш да промениш, да "поправиш", твоето отношение, твоте реакции и поведение. Тегли карти за това, а не за влага и мухъл.

# 543
Херцен, трябва ти дълбока личностна трансформация, да оставиш стари и неработещи модели на поведение в миналото, да не се опитваш да ги пренасяш и налагаш. Да видиш новата работа като място за личностно развитие и осъществяване, за изявяване на творческата ти същност. Тогава и резултатите ти ще бъдат каквито ги искаш.

# 544
Теглих си с въпрос “Какво да променя в себе си, за да се впиша по- лесно в новия колектив?”

Напълно съм съгласна със Соул, просто добавям малко анализ, за да можеш да видиш нещата от друг ъгъл.
Прекалено много се интересуваш как изглеждаш отстрани, това те прави неуверена и те те усещат. Някак си с нагласата, че не те разбират. Това е, защото влагаш много енергия хем да се пребориш с твоите си проблеми емоционално / Смъртта + Императрицата / и нищо да не се разбере, хем да разгърнеш целия си потенциал в работата. Накрая страдаш от това, че не те приемат / Императрицата /. Обкръжението ти някак не е твоето. Не е голямо его според мен, по -  скоро си обърната навътре в себе си и не виждаш нищо навън, т.е другите / Императрицата + Сълнцето/, но това не е лошо, нямаш в момента повече емоционален ресурс,  и това е причината.

# 545
Рицар меча + 2 меча + 5 меча обърната  , показват голямо огорчение, обида и невъзможност да реагираш, да отвърнеш. Дяволът обърнат показва, че в живота ти има някой, който буквално те изцежда с лошото си влияние и  те кара да се чувстваш доста зле. За съжаление вероятно не можеш да се отървеш в момента от него. Помисли там какво можеш да промениш, да "поправиш", твоето отношение, твоте реакции и поведение. Тегли карти за това, а не за влага и мухъл.

Да, така е. Гледам да не гледам натам и да оставя адвоката да се занимава с това, но ето - излиза си в картите. Какво мога да направя спрямо този човек? Изтеглих: луната, 7 мечове, рицар жезли и скритото: асо пентакли обърната.

Луната - да не предприемам нищо до следващата пълна луна. До тогава да търся какво е скрито и какво още не знам. Има някаква атака, която се подготвя. 7 мечове - мисля, че представлява него - нагъл и си мисли, че може да си прави каквото си иска и ще му се получи. При мен става дума за лъжа и измама. Като съвет аз какво да направя: да си държа козовете в моята ръка и да не ги показвам, за сега. За рицарят се почудих - той казва да действам, да не му мисля много, което пък противоречи на 7 мечове, която е за правене на стратегии и криене на това какво да правиш. Извадих карта за уточнение - 10 пентакли - действието да е насочено към това да се радвам на това, което съм постигнала, въпреки набезите този наглец. Скритото - асо пентакли обърната: забавяне. Уточняващата за какво забавяне става дума, което не е в ръцете ми: Справедливост - съда. Ем, дълго ще съм още под обсада с негативна енегрия от този човек и пиближените му.

Друго виждате ли като съвет какво да направя / променя / осъзная спрямо ситуацията с този човек?

# 546

Да, така е. Гледам да не гледам натам и да оставя адвоката да се занимава с това, но ето - излиза си в картите. Какво мога да направя спрямо този човек? Изтеглих: луната, 7 мечове, рицар жезли и скритото: асо пентакли обърната.

Луната - да не предприемам нищо до следващата пълна луна. До тогава да търся какво е скрито и какво още не знам. Има някаква атака, която се подготвя. 7 мечове - мисля, че представлява него - нагъл и си мисли, че може да си прави каквото си иска и ще му се получи. При мен става дума за лъжа и измама. Като съвет аз какво да направя: да си държа козовете в моята ръка и да не ги показвам, за сега. За рицарят се почудих - той казва да действам, да не му мисля много, което пък противоречи на 7 мечове, която е за правене на стратегии и криене на това какво да правиш. Извадих карта за уточнение - 10 пентакли - действието да е насочено към това да се радвам на това, което съм постигнала, въпреки набезите този наглец. Скритото - асо пентакли обърната: забавяне. Уточняващата за какво забавяне става дума, което не е в ръцете ми: Справедливост - съда. Ем, дълго ще съм още под обсада с негативна енегрия от този човек и пиближените му.

Друго виждате ли като съвет какво да направя / променя / осъзная спрямо ситуацията с този човек?
Има нещо, което не ти е известно/ Луната/, Рицар жезли ще форсира събитията, ще има решение и яснота7 меча + Асо пентакли обърнато/, ще се "отсъди" / Справедливостта/

Аз обаче ще помоля и другите да помогнат, въпроса е сериозен. Моля ви включете се!

# 547
Аз искам да взема отношение по един принципен въпрос. Имам много сериозни резерви относно това как отговаря Таро и за какво. Да, Таро казва това, което е важно да знаем, НО смятам, че това важно е в рамките на въпроса. Т.е. ако попитам дали ще спечелим търга за новия проект, не смятам, че Таро ще ми отговори дали детето ми ще се адаптира лесно в детската градина или дали баща ми има нужда от нова антихипертонична терапия, макар че тези въпроси са много по-важни от един служебен проект. Една и съща комбинация може да бъде тълкувана за различни въпроси и по различен начин, както са давани примери преди време. Това може да бъде подвеждащо при тълкуване и да се тълкуват неща, за които не се пита, след като човек е обсъдил десетина различни проблема в темата.

# 548
Благодаря ви много
натрапват ми го това гледане как изглеждам отстрани, защото всички са по- малки и има едно почти постоянно споменаване на огромната ми 40 годишна възраст Sad
знам, че реагирам прекалено, ама ми е леко гадно

# 549
Херцен, на работа отиваме, за да свършим нещо полезно в екип. Не да си мерим възрастта, не да си мерим белите коси, тоалетите или маникюрите. След като се фиксират върху възрастта, значи главите са им доста зелени като способност да мислят и осъзнават. Затова на теб се пада да си Императрицата, не на тях. Бъди! Проявявай мъдрост.

А възрастта около 40 е една прекрасна млада възраст. 💃 Ти и аз го знаем, а когато и ако пораснат и те (не само физически), също ще го узнаят. И вече 40-годишните няма да са "лелки" и "зрели жени", на които трябва да се отстъпи място в градския транспорт. 😁 А ще са хора, които са способни на същите дълбоки емоции и носят същата ослепителна красота, като 25-годишните, но с бонус - умеят по-добре да ги оценяват и управляват.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 13:03 от soul81

# 550
Благодаря, опитвам Simple Smile

# 551
Аз пък на 40 се чувствам по-добре в кожата си ,отколкото на 25.  Хайде,моля !!! Безкрайно уважавам младостта ,може да съм стрина в техните очи ,но хич не им се давам.

За да не спамя темата ,имам въпрос.
Днес очаквах обаждане по телефона и си изтеглих 3 карти дали ще получа обаждане.Картите бяха :

Кралица жезли - Рицар меч - 8 меча.

Получих обаждането съвсем малко след като теглих картите.
Направих го единствено с цел учене.

Та въпросът ми е - какви са наблюденията ви върху боите като последна карта във въпроси "да" и "не".
8 меча изглежда кофти карта ,но ми даде положителен отговор.Скоро това ми се случи с 10 меча,а нея съм я изпитвала неотдавна и нямам никак,ама никак добри спомени.
Та - мечовете на последна позиция винаги ли дават положителен отговор? И какво е положението с другите бои ?

# 552
Отговорът тук ти го дава Рицар меч, може би + Кралицата. Как протече този разговор?

# 553
Здравейте, дами. Много интересна тема! Бихте ли хвърлили карти и на мен? Интересува ме как ще се развие съвместият ни живот? и Каква е причината за отношението на партньора ми към ситуацията в момента?
 Благодаря!

# 554

Този въпрос си го задавала доста пъти по различни начини, но това, което те вълнува е едно и също. По тези карти трябва да промениш представата за себе си или по-точно да изоставиш старата представа за себе си, да се видиш ясно и обективно и от нов ъгъл и да осъзнаеш, че имаш място в колектива и не малка роля. Тия дечковци , по Слънцето, трябва някой да ги приземява. Хич не им се връзвай на коментарите или намеците.
За отговорите Да или Не си мисля, че по-удачно би било да се тегли само една карта. Защо като търсим такъв конкретен отговор да теглим по три карти и да се чудим какво искат да ни кажат.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 19:09 от Silky_soft

Общи условия

Активация на акаунт