Карти Таро тема 20

• 20 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Това изтеглих

Какво мислите?

Сова, все повече започвам да си мисля, че те интересува нещо съвсееем  друго. Не ти се получава там и търсиш причината! Както и да теглиш картите, каквото и да питаш, работа, лоши енергии, картите Таро не можеш да заблудиш. Трябваше да се усетя по - рано, но ........

Менарини Кулата- Кралица мечове- 4 чаши.
Не знам защо ръката ми дръпна още една карта- Страшният съд....
Питах как ще се развие бракът ми...
Много кофти е притисната Кралицата от Кулата и 4 ка чаши. Не може да мръдне и е доста самотна! Май ще си продължаваш още доста време по този начин.  Страшния съд + Кулата + 4 чаши - много вина, Кралица меча е скована от нея и не виждам да предприеме действия за радикална промяна като развод примерно.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 08:31 от a.nik

# 526
Марина, благодаря ти за положената за мен грижа и откровените думи.
За мен всичко предстои.
Аз знам какъв ми е проблемът, трудно пускам хора, а някои от тях се заседяват и не щат да си ходят. Имам много работа върху това.
Скрит текст:
Зорница...Ти май не четеш какво ти пишат тук.Или не искаш да махнеш воала от очите си.

Светът обърната не ми говори да си яко стабилна мацка ...Обесеният .Попитах те какво значи за теб Справедливостта на трета позиция - Карта на неизяснени неща от миналото. Чувство на самосъжаление. Сама си виновна за създалата се ситуация,дори ярост към минала ситуация. Ставаш затворник на неразрешения си проблем.
Преди време картите ти бяха чаша до чаша.
Пуснах комбинацията,защото за първи път от месеци ми излиза Кралица меч - така й се зарадвах ...Мисля,че най-много я харесвам сред кралиците. Кулата е на първа позиция и я виждам като отминаваща,така я и усещам...Наистина светът ми се беше сгромолясал и нищо не беше в моите ръце.Някак имам чувството ,че бавно си стъпвам на краката и грабвам отново меча . Най-после светлинка...
И за първи път,откакто пипам Таро,картите ми разказаха история.
При теб ,Зори стабилна карта не видях до момента.

4 чаши ме преследват все още .И е точно на мястото си. Кралица мечове винаги ,от съвсем малко момиче е знаела какво иска и как да го получи.Да контролира емоциите си ,а не те нея...Стабилност и ред . Чак скучно стабилно , подредено и неемоционално. И съвсем логично дойде моментът,в който Кулата се срина ,защото животът не търпи застой в смисъл липса на развитие .
Срина се вярата за хората,които съм смятала ,че са винаги зад гърба ми ,ще ме подкрепят ,каквото и да ми се случва.Нищо подобно !!! В момента,в който усетиха интереса си набутан не само не ме подкрепиха,но и станах мои врагове с всички грозни истории. Сблъсъкът със земята е болезнен и доста отрезвяващ.Да видиш подреденият си и съвършен свят в отломки ти разбива сърцето на хиляди парченца. Чудиш се кои от тях можеш да вземеш,за да изградиш света си отново .
Кралица мечове я нямаше дълго време ...

Но тези 4 чаши ще са ми спътник още време - колко? Колкото е необходимо.Знам какво искам и знам ,че може би някой ден ще го получа,а може би никога. Животът ми в този брак вече напълно не ме удовлетворява.Няма какво да ми предложи и аз съм крайно неудовлетворена.Имаше момент,в който ако ми бяха предложили работа в Африка,щях да приема на драго сърце.Тук наистина имах само отломки от стария си живот.

И Страшният съд си е на мястото.Отлагам и това ме кара да чувствам отегчение и въобще 4 чаши в пълния им смисъл.

За мен картите бяха повече от ясни,пуснах ги заради Зорница. С най-добри намерения искам да ти кажа,че живееш в самозаблуда.Необходимо е първо да бъдеш честна със себе си и да видиш болезнената истина .
Най-хубаво е ,когато изпиташ картите на собствен гръб,започват да ти говорят и наистина да ти разказват истории.Интересно,нямах никаква емоция,докато теглех...Може би затова се получи.

Извинете за дългия пост.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 10:15 от Анонимен

# 527
  • София
Скрит текст:
Сова, все повече започвам да си мисля, че те интересува нещо съвсееем  друго. Не ти се получава там и търсиш причината! Както и да теглиш картите, каквото и да питаш, работа, лоши енергии, картите Таро не можеш да заблудиш. Трябваше да се усетя по - рано, но ........

[
Скрит текст:
b]Менарини [/b] Кулата- Кралица мечове- 4 чаши.
Много кофти е притисната Кралицата от Кулата и 4 ка чаши. Не може да мръдне и е доста самотна! Май ще си продължаваш още доста време по този начин.  Страшния съд + Кулата + 4 чаши - много вина, Кралица меча е скована от нея и не виждам да предприеме действия за радикална промяна като развод примерно.
[/quote]

A.nik, не те разбрах, какво имаш предвид? Аз не се опитвам да заблуждавам нито картите, нито вас.

# 528
Менарини, много точно описа нещата при Зорница. Аз също мисля, че основния проблем при нея е, че нито чете какво пишем тук, нито би ни послушала за нещо.

# 529

Много кофти е притисната Кралицата от Кулата и 4 ка чаши. Не може да мръдне и е доста самотна! Май ще си продължаваш още доста време по този начин.  Страшния съд + Кулата + 4 чаши - много вина, Кралица меча е скована от нея и не виждам да предприеме действия за радикална промяна като развод примерно.

Много !!! И много се опитват да й вменяват чувство на вина ,за да си стои заклещена. Още си преглежда останките от разбитата Кула и това е доста болезнено . Лошото е и ,че наистина не може точно в момента да мръдне , ама поне се появи Кралица меч ,от нея поне могат да се очакват адекватни и хладнокръвни реакции... Досега все ми излизаха 8 меча ,2 меча ,10 меча...
Дано само 4 чаши не преминат в 5 чаши,че тогава ще стане доста кофти Simple Smile
Не е моментът за радикални промени и съм напълно наясно с това . Както и ,че трябва в някакъв момент да поема отговорност за решенията си,въпреки всичките камъни,които ще се изсипят по главата ми ( Страшният съд).

Напълно добронамерена съм към Зорница.Мелиса 77 си разголи душата и беше искрена и със себе си,и с картите ,и с тези,които се опитват да й помогнат тук.
Вярно е - първо трябва да бъдеш честен със себе си,само тогава Таро може да ти помогне !
Иначе наистина е преливане от пусто в празно - ти питаш,те ти отговарят едно,ти си правиш съвсем друго...

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 12:54 от menarini

# 530

Много !!! И много се опитват да й вменяват чувство на вина ,за да си стои заклещена. Още си преглежда останките от разбитата Кула и това е доста болезнено . Лошото е и ,че наистина не може точно в момента да мръдне , ама поне се появи Кралица меч ,от нея поне могат да се очакват адекватни и хладнокръвни реакции... Досега все ми излизаха 8 меча ,2 меча ,10 меча...
Дано само 4 чаши не преминат в 5 чаши,че тогава ще стане доста кофти Simple Smile
Не е моментът за радикални промени и съм напълно наясно с това . Както и ,че трябва в някакъв момент да поема отговорност за решенията си,въпреки всичките камъни,които ще се изсипят по главата ми ( Страшният съд).

Виждаш ли, колко точно отговарят картите и какъв хубав анализ и самоанализ се получи, когато се теглят по - рядко и когато въпроса е точен и сериозен?! Не се притеснявай от 5 чаши, дори да излязат, тъжни са, но пък дават една почивка от напрежението и стимулират негативните нагласи в човека и по този начин защитават психиката от саморазрушение от вината и дават тласък на оздравителен процес.

# 531
Знам че поста не ме засяга, но дали е редно да тръгнеш с някого, за да правиш експеримент със себе си? А ако някой направи същото с нея? Опасна игра е.. никога не знаеш кой ще остане наранен.

Винаги привличаш някой, който е на твоето ниво - емоционално, психическо, ментално. Всяка връзка е експеримент със себе си. Ако искаш нещо друго в живота промени нещо в себе си. В случая на Зорница се появяват карти, които подсказват за това.

Аз знам какъв ми е проблемът, трудно пускам хора, а някои от тях се заседяват и не щат да си ходят. Имам много работа върху това.

Не знаеш. И картите показват, че не знаеш. И Менарини ти написа някои неща. И аз ти написах. Пишеш, че търсиш съвет, а после знаеш повече от картите и не приемаш, това, което излиза. Излиза, че не търсиш съвет, а поле на изява и някой да ти "познава", т.е. да ти казва само това, което искаш да чуеш.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 14:27 от Елфичка

# 532
Знам че поста не ме засяга, но дали е редно да тръгнеш с някого, за да правиш експеримент със себе си? А ако някой направи същото с нея? Опасна игра е.. никога не знаеш кой ще остане наранен.

Винаги привличаш някой, който е на твоето ниво - емоционално, психическо, ментално. Всяка връзка е експеримент със себе си. Ако искаш нещо друго в живота промени нещо в себе си. В случая на Зорница се появяват карти, които подсказват за това.
Съгласна съм с това напълно!

Предишния пост аз съм го разбрала погрешно тогава - да тръгнеш с някого само за експеримент, за спорта един вид, а не воден от чувства към него.
Но всъщност аз нямам никакъв опит с любовта и връзките, така че съм последния човек, който би дал и трябва да дава съвет за това.

# 533
Ето ти една задачка, морела, пожелай си да имаш с кой да трупаш опит и виж картите какво ще ти кажат Simple Smile

Може ли да помоля за едно тълкуване за мен. До сега толкова години никакви проблеми не съм имала вкъщи - нито с хлебарки, нито с мухъл, нито с конденс. Еми какво стана това лято - инфестация на мухъл. Според майсторите - плесен било. Дограмата се оказа, че трябва да я сменя. Вътрешната изолация ми правела скрит мухъл. Постоянно мирише на строителна площадка и това била вредна миризма. Направо не знам какво се случва. Впъросът ми е следният: от къде идва всичко това и тези ремонти, които ми предстои да направя ще решат ли проблемите?

Изтеглих едни карто за: от къде идва всичко това - 2 чаши, 3 чаши, паж чаши, скритото: дяволът обърнат.

Изтеглих и: ще се решат ли проблемите с ремонтите, които правя или планувам да правя сега? - Рицар мечове изхвърча от тестето, 2 мечове, 5 мечове обърната, и скритото: 9 чаши.

Обърквам се малко какво значи всичко това. Дали може да ги погледнете с различни от мен очи и да кажете какво виждате?

# 534
Ето ти една задачка, морела, пожелай си да имаш с кой да трупаш опит и виж картите какво ще ти кажат Simple Smile

Wink моите съм ги занулила. Картите казват много неща, ума ми друго, обстоятелствата трето..

Цитат
Какво е скитото, какво ще ти попречи да се промениш: крал пентакли обърната. Не се гласиш, не се киприш, не се изгокарваш. Как да ти го кажа, да ходиш с роклички на леопард, червен лак, изкуствени мигли за пърхане може да ти изглежда долнопробно, но женичките с такова облекло са отдавна с пръстен на ръката Wink

Последно казвам моето мнение. Мисля че това е строго индивидуално за човека, тъй като аз тези неща отдавна ги правя, е не съм с пръстен на ръката. А ми се иска да бях, всъщност.

# 535
Какво е значението на тази карта "скритото", която гледате? Това същото "дъно " ли е, което гледат в някои други форуми доста усилено?

# 536

Може ли да помоля за едно тълкуване за мен. До сега толкова години никакви проблеми не съм имала вкъщи - нито с хлебарки, нито с мухъл, нито с конденс. Еми какво стана това лято - инфестация на мухъл. Според майсторите - плесен било. Дограмата се оказа, че трябва да я сменя. Вътрешната изолация ми правела скрит мухъл. Постоянно мирише на строителна площадка и това била вредна миризма. Направо не знам какво се случва. Впъросът ми е следният: от къде идва всичко това и тези ремонти, които ми предстои да направя ще решат ли проблемите?

Изтеглих едни карто за: от къде идва всичко това - 2 чаши, 3 чаши, паж чаши, скритото: дяволът обърнат.

Изтеглих и: ще се решат ли проблемите с ремонтите, които правя или планувам да правя сега? - Рицар мечове изхвърча от тестето, 2 мечове, 5 мечове обърната, и скритото: 9 чаши.

Обърквам се малко какво значи всичко това. Дали може да ги погледнете с различни от мен очи и да кажете какво виждате?

Здравейте! Според мен причините красноречиво сочат - влага, но е възможно и някъде от комшиите или в посока - стаята на децата/то ( възможно ли е?) Доста разправии те чакат и ако поетапно се справиш с проблемите е възможно поне временно да решиш проблема, вероятно за сметка на някой друг.

# 537
Какво е значението на тази карта "скритото", която гледате? Това същото "дъно " ли е, което гледат в някои други форуми доста усилено?
Не знам как е по другите форуми, но винаги си поглеждам картата на дъното на тестето, ако се съмнявам, че може нещата да не зависят от мен, а от други хора, от обстоятелства, от нагласи, от нещо друго. Това са нещата, които действат и влияят на ситуацията без аз да знам. Затова го наричам скритото. В келтският кръст това е 8мата карта - външни влияния, неща които се случват около теб и ти не знаеш за тях, средата в която си.

Здравейте! Според мен причините красноречиво сочат - влага, но е възможно и някъде от комшиите или в посока - стаята на децата/то ( възможно ли е?) Доста разправии те чакат и ако поетапно се справиш с проблемите е възможно поне временно да решиш проблема, вероятно за сметка на някой друг.

Комшиите са засегнати в проблема ми до толкова, че ги е страх някой да не им открадне апартаментчето ако кандидатстваме в общината за саниране на блока, а да си санирам сама апартамента с моята заплата ми идва в повече, т.к. съм с 3 външни стени.

# 538
Плесен посред лято? Много странно! В каква стая и на какво място се е появила?
Картите говорят за влага, което е логично, но откъде идва тя, това е по-интересно.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 23:02 от Silky_soft

# 539
Елфичка, кога е поставяна тази вътрешна изолация? За мен картите ти не казват, че има влага, това е повече от ясно, след като има мухъл, т.е. няма информативност в такова послание. За мен казват, че нещо, което е било направено, е било направено изключително некадърно и безотговорно, направо купон с разхищение на материалите и средствата - погледни само колко са несериозни картите, няма никакъв намек за работа и професионализъм. Относно ремонтите - доста нерви и енергия ще ти глътнат, може да ти се стори, че ситуацията те изтощава, но знаеш, че трябва да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт