Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 336
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Хидрофилното на Дав, както и това на Нивея, почистват идеално. Макар да се водят за тяло, аз ги ползвам и за лице и съм много, много доволна. И двете са добри, като давам една идея превес на това на Нивея. Омекотяват, не изсушават, свалят грим и замърсявания. Изобщо държат се чудесно и вършат това, което обещават - мека, гладка и добре почистена кожа, без да пресушават.

Пп Заинтересувах се от олиото на Тесори. Не съм го срещала, но, ако го видя някъде, ще си го купя.

# 181
alethea, благодаря!

# 182
Олиото на Тезори съм го виждала във Фантастико, ако си от София. Не съм сигурна, че съм го засичала другаде.

# 183
Момичета това олио за лице на Нивеа пробвали ли сте го?

https://www.notino.bg/nivea/cleansing-oil-nourishing-macadamia-p … o-za-sukha-kozha/

# 184
Олиото на Тезори съм го виждала във Фантастико, ако си от София. Не съм сигурна, че съм го засичала другаде.

В Елитис също го има.

# 185
Като какво точно ползвате олиото за лице ? 🙄 мажете ли, грим ли махате.. извинете за невежия въпрос 😂

# 186
Хидрофилното олио е измивно средство. В банята мажеш на сухо лице, да се разтвори нечистотията, после мокриш длани и то се превръща в мляко, разтриваш и изплакваш. Може и на мокро лице, но тогава си е с консистенция на течно тоалетно мляко. Измиващ продукт е. Много хубав между другото, сваля всякакви нечистотии и грим.
Масленото почистване е друго, там действаш с базово масло, почистваш добре, обираш с тоник или миц. вода и после завършваш с измивно средство. Това е т. нар. двойно почистване.
Масленото почистване е два вида:
Сухо - само с базово масло и отмиване и Мокро - базово масло плюс топла мокра кърпа поставена върху лицето за определено време и после обиране с почистващ тампон, което може да завърши с измиване.
Не знам дали обясних добре, дано се разбира.
Пп Има и масла за лице, които са само подхранващи, без измиване и почистване. Те се ползват на добре почистено и хидратирано лице, под или над серума за лице и задължително под крема за лице, за да задържат влагата, а крема да я запечата.

# 187
Момичета, препоръчайте ми хубава розова вода, която да купя от Лили.
Благодаря!

# 188
Влезе ми в ума това душ олио на Тесори, отвори ми се възможност да проверя във верига ТТ Маркет, имаше го и си го купих. Два вида имаше в магазина и ги грабнах и двата. В ТТ Маркет се предлагат на цена от 5.99лв., а парфюмчетата им бяха на промоция по 7.99лв.

# 189
На Tesori d’Oriente имам “Thai spa” и е много траен,  неведнъж са ме питали с какъв парфюм съм. Предполагам и другите ще са хубави!

# 190
японските ритуали са чудесно шипърче, купувала съм го два пъти - близък, но по-рязък и траен, е до зеленото клое

# 191
Мама Галка, ти питаше за Розова вода. Моите фаворити сред розовите води са на Биофреш, купувам я от мола, имат специализиран магазин и мицеларната на My rose, нея я купувам от Елитис. От Лили не съм купувала Розова вода и там не мога да помогна.

Пп Бубе, ползва ли вече есенцията на Биеленда - Фреш джуси или квотбешетам. Хареса ли ти.

# 192
един или два пъти, забутах я някъде и съм забравила за нея Flushed

# 193
Бързо я вади, че чакам впечатления. Grinning

# 194
Джаста Праста, благодаря, фирмен магазин на Биофреш има и в Пловдив, ще пробвам нея.

Общи условия

Активация на акаунт