Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 289
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Една от любимите ми теми, не съм се разписвала отдавна тук. Това олио на Нивея с парафин на челна позиция ме изгуби и няма да го купя.
Тези неща скоро ги купих и си чакат реда. Маската в пакетчето ми се стори интересна, имаше и още един вид с кристали (peel off). Маската с хиалурон я взех за хидратираща, ползвала съм серума за очи и устни от тази серия и бях много доволна. Балсама го купих, защото ползвам сега шампоана от серията и съм горе долу доволна. А околоочния го взех, защото имам колебания дали да не сменя сегашния си крем.

А тези също са ми сравнително нови покупки, но вече тествани няколко пъти.

Wella 2nd day volume - малко ме разочарова, не прави хубав обем. Преди доста години бях влюбена в спрея за обем на тази серия, но отдавна не го продават и много ми липсва.
Mixa anti imperfection - взех го през лятото от едно намаление и нямах големи очаквания. Но много ми хареса, използвам го всяка вечер като почистващ гел, защото съдържа киселини. Добре почиства порите и избистря видимо тена. Леко изсушава, но това не ми пречи. Наистина много добър продукт.
Двуфазна мицеларна вода Гарниер - това ми е втора опаковка. И от нея съм страшно доволна, не ми омазнява лицето, чисти безупречно грим.
Мицеларна вода Здраве - люти, щипе и не почиства добре. Мислих да я хвърлям, но я използвам само за малки корекции с клечка за уши.
Локален гел Здраве - втора опаковка ми е, доволна съм.
Dove invisible dry - започнах да се връщам към спрейовете на марката, харесва ми.
Спирала L' Oreal Volumissime royale - купувам я почти постоянно от 2 години, често е намалена под 10 лв. Разнообразявам понякога само с Catrice Glam and doll лилавата опаковка.
Rimmel Fresher skin - почти е изчезнал вече от стелажите, спират го. Миналото лято го използвах, харесваше ми как стои, но сякаш ми запушваше порите. Все пак си го купих отново, да видим как ще е сега.
Balea vital + Околоочен крем за много зряла кожа - привлече ме съдържанието на пептиди и калций. Използвам го от 10 дни и не знам дали ще продължа, защото е много плътен и адски трудно го нанасям, попива сигурно след 3 часа.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:03 от Хелия

# 286
  • Варна
Момичета, някоя от вас пробвала ли е серумите на It`s skin? Видях ги онзи ден и много им се чудя заедно с околоочният крем на марката?

# 287
Аз не съм, но много искам да похваля шийт маските им и tiger cica пяната за почистване на лице. Със суха и чувствителна кожа съм и ми харесва много. Цените на марката в ДМ обаче са с доста висока надценка.

# 288
  • Варна
Аз не съм, но много искам да похваля шийт маските им и tiger cica пяната за почистване на лице. Със суха и чувствителна кожа съм и ми харесва много. Цените на марката в ДМ обаче са с доста висока надценка.
А в България могат ли да се намерят на друго място? Мисля, че само в ДМ съм ги срещала...

# 289
  • София
Момичета, някоя от вас пробвала ли е серумите на It`s skin? Видях ги онзи ден и много им се чудя заедно с околоочният крем на марката?
Аз си взех този с Витамин С. Приятен е бързо попива и има леко избелващ ефект. Ползвам го от 2 седмици и още не мога да кажа категорично. Като цяло, до момента съм доволна. Комбинирам го със серията на Хада Лабо с хиалуронова киселина. Много ми допаднаха и техните продукти - лосиона, дневния anti-age крем с ХК и ретинол и околоочния deep wrinkle correction (пак с ХК и ретинол). С нормална към суха кожа съм и много добре се справят с овлажняване и подхранване на кожата към момента.
Взех и маската на Хада Лабо с ХК, но още не съм я ползвала.

# 290
sugababe__6 , само в ДМ ги има, но ми направи впечатление и че не във всеки техен обект са заредени.

# 291
Здравейте новата серия на Golden rose - nude look заредена ли е в Лили? Искам да използвам крема за лице със цвят, имате ли мнение за него?

# 292
  • Варна
Tърся си нови продукти за вежди от Lilly

Есенс the eyebrow pen има интересна концепция с три зъбчета, с които да си рисувате фалшиви косъмчета на веждите. Цветът ми е Blonde, но е прекалено светъл, за да го видя върху веждите си и течността е прекалено...разредена. Още при първото нанасяне, зъбчетата побеляха и няма никакъв ефект. Дори за 4.50лв. пак не си заслужава.

Римел brow this way молив за очи пак Blonde нюанс. Формата му е триъгълна, а формулата не достатъчно кремообразна за предпочитанията ми, иска лек натиск, за да почне да пише. Успях да счупя част от него, та вадете по няколко мм при ползване.
Ползвах си досега един молив на Катрис, но сякаш стана..сух

# 293
  • Стара Загора
Здравейте новата серия на Golden rose - nude look заредена ли е в Лили? Искам да използвам крема за лице със цвят, имате ли мнение за него?
Виждала съм ги заредени в Лили, но не знам дали във всички техни магазини ги има.

# 294
  • Стара Загора
Аз пробвах тониращия от Nude look, но ми се стори доста ароматизиран и пропуснах. Иначе леко покритие има сякаш, мацнах на китката. От пудрата съм доволна, макар че очаквах малко повече частички на кожата.

# 295
Продават ли се в ДМ цветни спрейове за коса? 

# 296
  • Мюнхен
Момичета, търся си някакъв продукт за коса, който спомага за задържане на къдрици. Косата ми е права по принцип и като се накъдря с маша бих искала да стои по-дълго. Търся си нещо бюджетно, за да не ме е яд, ако не сработи съвсем Simple Smile

# 297
Момичета, търся си някакъв продукт за коса, който спомага за задържане на къдрици. Косата ми е права по принцип и като се накъдря с маша бих искала да стои по-дълго. Търся си нещо бюджетно, за да не ме е яд, ако не сработи съвсем Simple Smile
Оранжевите от професионалната серия на Балеа. Аз се къдря с безамонячен къдрин на 6 месеца и така поддържам, като поотпусне къдрина. Мия с шампоана и балсама, после пръскам от спрея на мокра коса и слагам или пяна, или от крема за оформяне (него го ползвам като термозащита и когато ползвам дифузер задължително слагам). Спреят е лек и не утежнява, ако се ползва преди друг продукт. Понякога пръскам само с него, минавам с ръце през косата да го разпределя и суша, пак става добре. Бюджетни са, цените на продуктите са между 3 и 5 лв, даже скоро си взех шампоан и балсам на 2,55. Аз като цяло доста ползвам продукти от тази серия и и винаги съм била доволна и от другите им шампоани и балсами.

# 298
  • София
Аз се къдря с безамонячен къдрин на 6 месеца и така поддържам, като поотпусне къдрина.
Моля те, сподели къде се къдриш с този безамонячен къдрин, от години питам по салони, никой не къдри, никой не знае за него.

# 299
Искам и аз да знам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт