Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 298
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Дани-ела-80, благодаря за отговора.
Уф, нямаме Ивис за жалост. Карай, ще чакам, все някога и тук ще я заредят. Не ми е спешно, но се зарибих и сега просто искам тези продукти. Grinning

# 271
Списък на обектите на Лили Дрогерие, в които можете да откриете продуктите от серията  NUDE LOOK.

ВАРНА
- бул. Сливница 10
- бул. Владислав Варненчик 186

Ето къде ги има във Варна.
Аз си взех кремът, пудрата, триото и тъмната сянка. Много съм доволна, само в Т-зоната матирам с друга пудра.

# 272
В Лили на Владислав, бяха чували за серията, ама и те чакали с нетърпение да стигне до тях. Кога ще е това обаче и те не знаят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
Печената пудра наистина е много добра за цената си. Няма как да се прекали с нея или да се получи онзи "брашнян" ефект. Взех и тониращия крем, но майка ми го открадна. Grinning

# 274
И се роди нов форумски хит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 275
за носа не е подходяща при мен пудрата прави леко "кален" ефект

# 276
Кое е това измивно олио на Нивеа?

# 277
Това, ако не греша. И аз го търся.
Скрит текст:

# 278
  • Deutschland
Имам го това. Очаквах да е една идея по-гъсто, но бива. Измива добре, на лицето се превръща в млечна консистенция при разтъркване. Остава да го пробвам сваля ли грим. Иначе не изсушава кожата, това ми е важно. Има и за нормална кожа, с кокос

# 279
влизах в няколко дм и лили, почистващото олио на нивея го няма

# 280
И аз от ДМ идвам, нямат такова.

# 281
Джаста Праста,серията NUDE LOOK можеш да намериш в Лили на Сливница.Стелажът е отделен/не при този на ГР/ и не много голям,намира срещу декоративната козметика по навътре.

# 282
Аз намерих това в Елитис Варна и го използвам и за лице, и за тяло -  - доволна съм много.

Ето в Ремедиум   

# 283
Това олио на Нивеа мисля че го има само в Нотино от където го и бях видяла. Така че момичета ако искате да си го вземете мисля че го има само там. Мога да ви препоръчам да си купите и Bio измивният гел на Гарние, който също го няма зареден никъде тук в България, но в немският сайт на ДМ го хвалят страшно много.

https://www.notino.bg/nivea/cleansing-oil-nourishing-macadamia-p … o-za-sukha-kozha/

https://www.notino.bg/garnier/bio-pochistvassh-gel/

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:55 от Lale_Lili

# 284
Току-що в Елитис на Чаталджа (Варна) мернах тези разновидности на олиото на Нивеа, за което говорите:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт