Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 300
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Шампоана на Balea за кестенява коса е супер! От както го открих не ползвам друг.

# 256
Днес си купих червило от новата серия на голдън роуз мат нюд обаче изобщо не останах впечетлена... самото червило мирише хубаво, цвета е хубав, леко е като консистенция, но не засъхва и супер лесно се маха с едно движение на суха салфетка буквално.. не е супер супер пигментирано понеже консистенцията е много лека. Като цяло за матово червило да не засъхва а да си цапа и да стои влажно с такова покритие по добре да бях взела обикновенно червило.. чудех се за едно матово на есенс в тубичка, чак съжалих че не взех него, сега следващия път ще взема от него и ще видим (там не очаквам да засъхва без да цапа ама поне ми изглежда по - хубаво) за справка ще прикача снкмка на това което взех аз.

Чудих се за това на есенс

# 257
Последното на Есенс съм го ползвала. Имам два цвята.
По-тъмното седи по-добре. Светлото изчезва по-бързо,а и сякаш се разтича по контура на устните.
Не знам как го обясня, честно. Но не посягам към тях изобщо.
Rimmel Stay Matte ми е топа за матово течно червило. Слагам  сутринта и забравям - ям, пия кафе, пуша.. и чак към 4-5 след обяд започва да изчезва..и то не по грозния начин.

# 258
Доста изсушава устните това на Есенс, моят цвят е 01. Много е трайно.
https://essencemakeup.com/collections/lips/products/colour-boost … e-liquid-lipstick
Бг сайтът на Есенс нещо не е наред, няма никакви продукти за устни

# 259
Търся си нюд цвят ще прикача снимка по конкретно какъв даже бих казала че търся и молив кафяв в комбинация с червилото... все не уцелвам или са ми супер светли и стоят всякаш съм болна или направо си бият на кафяво.. моля да ми орепоръчате нещо подобно на това от снимките (качвам две различни вариации едната е по - тъмна другата по - светла и за двете приемам предложения за молив също)

# 260
Поли виж на revlon Ultra HD 645 HD forever, ползвам го с молив за устни на голдън роуз 503. Като качество и трайност за мен е в топ класацията ми, на есенс много изсушава имам го и не ми харесва. В енди го има това на ревлон.

Поправям се молива е с цвят 504

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 17:55 от dani-ela-80

# 261
Имам още цветове в тази гама, но от всичките до търсения от теб сякаш най се доближава NYX-a
Скрит текст:

Моливи, от горе надолу:
Flormar 229
Impala 209
Impala 208
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 23:16 от Анонимен

# 262
Имам още цветове в тази гама, но от всичките до търсения от теб сякаш най се доближава NYX-a
Скрит текст:

Моливи, от горе надолу:
Flormar 229
Impala 209
Impala 208
Скрит текст:

Може ли да напишеш номерата и на другите 2 червила.. много благодаря 😊

# 263
Есенс е 01
https://essencemakeup.com/collections/lips/products/colour-boost … e-liquid-lipstick
а ГР ще напиша утре, че си легнах вече. Blush

ПП. Обещах цвета на червилото ГР и то е 11
А следващото е на Флормар Silk matte 10
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 20:35 от Анонимен

# 264
Не съм ползвала новите червила на ГР, но по принцип velvet mattе мисля се водят тези, които не изсъхват напълно. Така че, затова се е изтрило със салфетка предполагам.

# 265
От толкова хвалби за серията на голдън роуз nude look се сдобих с крема, пудрата и триото. Само аз ли имам проблем с триото много слабо пигментиран ми е ружа и бронзъра, хайлайтъра ми е фаворит. С какви ли не четки се опитвам да изкарам приличен цвят, но слабо ми е и това е, ще го хвърля в чантата за дооправяне на грима през деня, а сутрин основно ще се гримирам със старите ми гримчета.

# 266
От новата серия на Голдън Роуз аз взех крем, сенки и пудра. Крема ми е малко слаб и ще го нося в комбинация с коректор или смесен с друг фдт. Светлите бляскави сенки ми харесват. От матовия цвят не съм особено впечатлена. Пудрата е едвам забележима леко озаряваща нанесена на лицето.

# 267
 Единичната сенка карамел я изпробвах на мострите, много слабо пигментирана ми се видя и на мен и не ме впечатли. Пудрата колкото и да слагах днес усещах крема катос е пипна отгоре с пръсти, докато с други пудри си става по-smooth ако ме разбирате.

# 268
Откакто ви прочетох, трамбовам като преял кон в търсене къде може да е заредена "оф лайн" нюд серията на ГР, като и измивното олио на Нивеа, но не ги откривам. В Лили и Рефреш няма(от Варна съм), мисля тия дни да се замъкна и до мола да видя там дали ще открия нещо на щанда на ГР(тяхната серия, де, а за олиото ще почакам).

Пп Аз да питам ползвалите тонирания крем от серията подходящ ли е за нормална към суха кожа. Зимата определено суха.

# 269
Откакто ви прочетох, трамбовам като преял кон в търсене къде може да е заредена "оф лайн" нюд серията на ГР, като и измивното олио на Нивеа, но не ги откривам. В Лили и Рефреш няма(от Варна съм), мисля тия дни да се замъкна и до мола да видя там дали ще открия нещо на щанда на ГР(тяхната серия, де, а за олиото ще почакам).

Пп Аз да питам ползвалите тонирания крем от серията подходящ ли е за нормална към суха кожа. Зимата определено суха.

Моята е нормална към суха и ми е добре, не ми я изсушава, а оф лайн я има в ивис серията, може да питаш по телефона ако имате такъв магазинвъв Варна, за да не се разкарваш.

Общи условия

Активация на акаунт