Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 251
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Много са им ориенталски шишенцата. Като яйца на Фаберже са малко. Мацнах си от едно миналата седмица, но се замотах после из магазина и го забравих. До толкова, че чак ей сега се сетих, че се намазах, но нямам никакъв спомен да съм усетила уханието му след това, така че да се замисля "кой беше този аромат, който усещам?". Демек, нищо не усетих.

# 331
  • гр. София
calabaza, благодаря ти... и аз подозирах, че ще е така, но аромата на този Bahija ме плени...

# 332
Водата за обем за коса на Балеа дали има някакъв ефект?

# 333
Ако говориш за тази в едно прозрачно, цилиндрично шишенце с лилава капачка, аз бях доволна от ефекта. Докара ми приличен обем, и то за три лева само.

# 334
Ако говориш за тази в едно прозрачно, цилиндрично шишенце с лилава капачка, аз бях доволна от ефекта. Докара ми приличен обем, и то за три лева само.
Да, точно за нея! Благодаря! Simple Smile

# 335
Не, нямаше ефект при мен.

# 336
  • София

Има ли го в ДМ?

# 337

Аз не съм го виждала там. ДМ не предлагат подобни парфюми и тоалетни води. Има го обаче в някои магазини на Лили, но цената е доста по-висока от тази в онлайн магазините.

# 338
  • София
А наливен някъде да го има?

# 339
това не е парфюм, който се предлага наливен
търсете имитации, ако искате наливен
темата за имитациите е на първа страница на подфорума

# 340
Не, нямаше ефект при мен.
Може би зависи от типа коса? Аз съм с по-тънък косъм и не знам какъв би бил ефектът при мен.

# 341

Дали ще ги пуснат и тук ? Някой да ги е виждал ? Това е скраб

# 342
Препоръчайте ми матово, кафяво, течно червило, но да е трайно и да не пада при пийване и хапване! Благодаря ви💚✔️ Имах преди едно на Golden Rose но не съм сигурна още дали го зареждат или са пуснали някаква нова колекция...

# 343
Изпуснала съм ви.
Има ли хубав скраб за тяло в ДМ? Онзи ден гледах-гледах, нищо не видях..?!

# 344
Препоръчайте ми матово, кафяво, течно червило, но да е трайно и да не пада при пийване и хапване! Благодаря ви💚✔️
Предлагам това, ползвам го (уточнявам, че иначе се съмняват в предложенията ми)

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт