Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 202
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • на земята
Здравейте,какво мислите за добавките от ДМ?
За дете ми трябва омега или рибено масло,препоръчаха ми на Мюлер.
Отзиви някакви да имате,към това или нещо да препоръчате от ДМ ?
Благодаря много.

# 421
Потърси тези лакове, но мисля, че ги имаше в Лили. Страхотни са
Скрит текст:

# 422
  • Sandanski
За мен най хубаво червено е на Rimel. Обoжавам го. Винаги си взимам от него..

# 423
И аз съм доволна от бързосъхнещите червени лакова не Римел. Номер не мога да кажа, но са трайни, съхнат бързо и са лъскави. Има ги в Лили и ДМ.

# 424
  • Sandanski
Мисля че са само две червени, едното е по тъмно, аз харесвам малко по светлото..

# 425
Аз имам по-тъмното, но ме е яд че не взех по-светлото. То също е много красиво.

# 426
Повече са червените цветове, но не навсякъде ги има всичките. Хубав е този лак на Римел, но е три пъти колкото BEL, който е 2 лв. а не отстъпва по качество и трайност.
Ето три нюанса
https://s12emagst.akamaized.net/products/1817/1816453/images/res … c4a8c482_full.jpg

# 427
Лакът за нокти Bel е  на марката Golden rose. Не ми допадна четката.

# 428
Момичета, ползвали ли сте шампоаните и балсамите на Нейчър бокс, как са? Балсамите разплитат ли добре косата? От мноооого мнооого време ползвам само този на Балеа с маслата и ми се иска малко разнообразие.

# 429
Момичета, ползвали ли сте шампоаните и балсамите на Нейчър бокс, как са? Балсамите разплитат ли добре косата? От мноооого мнооого време ползвам само този на Балеа с маслата и ми се иска малко разнообразие.
Аз съм ползвала шампона с бадем, но не ми допадна и ми докара сърбеж.

# 430
Ариа, взех възстановяващ крем за коса с масло от авокадо, нищо не прави на моята коса.
Хайде и аз един път да се уредя предварително с брошура от ДМ:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 14:30 от Lemy

# 431
Скрит текст:

# 432
  • София
Вчера си взех крем за лице и околоочния на Биотен 35+.
Околоочният ми дразни на очите. Но пък си клепнах на миглите и сложих спиралата. Много са ми подредени. Имам дълги мигли и много се сплитат. И без спирала изглеждаха много добре.
Кремът не попива добре. Но ми е добре на кожата като усещане, защото ми е много суха сега. На вид леко лъщи. Ще видя след няколко дни дали няма да се обрина.

# 433
Здравейте,какво мислите за добавките от ДМ?
За дете ми трябва омега или рибено масло,препоръчаха ми на Мюлер.
Отзиви някакви да имате,към това или нещо да препоръчате от ДМ ?
Благодаря много.
за себе си взимим различни добавки от ДМ, но за децата ти препоръчвам рибено масло на Мюлерс, всяка година го пият моите, най-добро е на пазара тук.

# 434
  • русе
Някой купи ли си новата спирала на Лореал Бамби,доста положителни отзиви чета за нея и и се чудя

Общи условия

Активация на акаунт