Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 225
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
аря, ползвах ш-н, но не ми хареса, после четох още лоши отзиви тук

от добавките и витамините на дм купувам редовно

# 436
Най-сетне в ДМ да заредят любимият ми сапун за ръце на чисто! Той си е пяна де, но много хубаво почиства и лесно се изплаква. Единственият, които не дразни чувствителната ми кожа.
Благодаря за журнала!

# 437
Някой купи ли си новата спирала на Лореал Бамби,доста положителни отзиви чета за нея и и се чудя

Аз си взех няколко опаковки Simple Smile
Много съм доволна. Разделя, подрежда, извива, удължава. При няколко пласта се получава и драматичен поглед. Не се рони. Много я харесвам.

# 438
Мерси, момичета! Ще се въздържа значи. Гледах, че са намалени в Билата ама няма да взимам, че и без това едва си оправям скалпа като се залющи.

Аз съм с Бамби спиралата, единствената на Лореал, която ми допада. При мен издължава и разделя чудно, но няма драматичен обем. За всеки ден е супер.

# 439
Ариа, зависи колко ще напластиш Simple Smile

# 440
  • вкъщи
Къде е на промоция тази Бамби?

# 441
  • Пеликания
Къде е на промоция тази Бамби?

В Лили е на 15,99лв.

# 442
  • София
Не знам за Бамбито, но вече има друга нова спирала на Лореал, не помня името, но е чисто черна опаковка с кратко наименование.

# 443
Най-вероятно е колаборацията с Карл Лагерфелд. Трябва да бъдат заредени тези дни и са лимитирани.

# 444
  • Пловдив
Препоръчайте хубав фон дьо тен за мазна кожа с белези от акне, т. е. да е покривен. Благодаря

# 445
  • Пеликания
Благодаря на Lemy за брошурата.

Тази серия на Pantene от брошурата на ДМ нова ли е? Някой има ли мнение?

# 446
Здравейте,какво мислите за добавките от ДМ?
За дете ми трябва омега или рибено масло,препоръчаха ми на Мюлер.
Отзиви някакви да имате,към това или нещо да препоръчате от ДМ ?
Благодаря много.
Мьолерс ми го препоръча д-р Сигридов, когато бях бременна. Каза, че го е давал за изследване и няма тежки метали и дава и на собственото си дете от него. Сега давам на детето и съм доволна. Аз също пия, като усетя нужда - например, когато имам сезонен косопад.
Препоръчвам зелената капачка - вкусът е по-добър, а и в портокалов сок не се усеща изобщо. А детето си го пие натюр, даже се облизва накрая. Grinning
Иначе му вдигнаха цената, преди беше 25 лв някъде. В Медея е малко по-евтино, по сайтове също може да се намери на добра цена.

# 447
  • на земята
Благодаря много.
Мьолерс ми го препоръча д-р Сигридов, когато бях бременна. Каза, че го е давал за изследване и няма тежки метали и дава и на собственото си дете от него. Сега давам на детето и съм доволна. Аз също пия, като усетя нужда - например, когато имам сезонен косопад.
Препоръчвам зелената капачка - вкусът е по-добър, а и в портокалов сок не се усеща изобщо. А детето си го пие натюр, даже се облизва накрая. Grinning
Иначе му вдигнаха цената, преди беше 25 лв някъде. В Медея е малко по-евтино, по сайтове също може да се намери на добра цена.
това ли е зелената капачка?Благодаря много.Намирам само портокал,лимон и плодов вкус.Натюр не намирам.
https://aptekamedea.bg/norvezhko-maslo-ot-cheren-drob-riba-tresk … ml-molers-v1.html

# 448
Благодаря много.
това ли е зелената капачка?Благодаря много.Намирам само портокал,лимон и плодов вкус.Натюр не намирам.
https://aptekamedea.bg/norvezhko-maslo-ot-cheren-drob-riba-tresk … ml-molers-v1.html
Да, това е.
Те са два вида - зелената капачка е лимон, синята е тути фрути. Първата може да се дава на кърмачета, втората - на деца над 3 години. Аз ползвам зелената, нея ми препоръча Сигридов и после купувах за детето. Приятелка пробва синята, но каза, че не е приятна на вкус. А това с лимона добре се маскира в портокалов сок.
Иначе натурално на Мьолерс съм пробвала - донесоха ми от Норвегия, но мирише много силно на риба, детето със зор го изпи. Аз също го пробвах и определено не ми хареса, после доста време имах дъх на риба.
Онлайн последно си купих две шишета оттук и са ок: https://www.marvi.bg/shop/%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-moller- … -250-%D0%BC%D0%BB.

# 449
Имам тези двата вида рибено масло, норвежкото почти го изпих, другото е 500 капсули, няма да свърши скоро, но от никое нямам дъх на рибено масло. Норвежкото също така мирише на мента, това на NOW мирише в буркана, но като се изпие - не. И двата вида ми харесват.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт