Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 254
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • на земята
Много ви благодаря.Ще взема със зелената капачка,искам го за детето.
Аз пия показаните на NOW омега,даже вече второ бурканче,добро е,само където капсулите са много големи ,огромни са.

# 451
Те са почти еднакви на големина всички капсули, които съм купувала. Норвежките са матовите.
Скрит текст:

# 452
Аз редовно купувам са себе си и за сина ми от рибеното масло на ДМ Das gesunde Plus  и съм доволна. Но също са големи капсулите - 500 мг

# 453
Гледайте стойностите на EPA/DHA, те са важните.

# 454
А с какво точно са важни тези стойности?
Какви трябва да бъдат или под каква стойност не трябва да падат?

# 455
Аз съм ползвала Омега 3 на ДМ, не знам дали има ефект, но с него имам неприятен дъх на риба.

# 456
Препоръчайте хубав фон дьо тен за мазна кожа с белези от акне, т. е. да е покривен. Благодаря

Maybelline Superstay Foundation 24 Hour, т.е. в стъклените шишета с белите капачки. Много е покривен и точно заради това продължавам да го ползвам, въпреки че съм със суха кожа и ако не наслоя здраво крема за лице отдолу изглеждам леко съсухрена. Би трябвало да е идеален за мазна кожа. Чувала съм и добри отзиви за L'oreal Infallible.

# 457
L'oreal Infallible е страхотен наистина. Тук ще изненадам съфорумките с един Сръбски фдт, от който съм много доволна - "AURA Cover Me!"

# 458
  • на земята
Това пия аз.

Купих за детето Мюлерс.

# 459
Сетих се, като *аличка* написа за големината на капсулите - аз понеже пия и от хапчетата за коса на ДМ, които са големи като омегата, също магнезий, милгама, тези капсули омега-3 и ... не помня какво беше още, и се събират 7 или 8 ей толкова големи шушулки, дето са по 1 см. Слагам ги в шепата, в устата и ги преглъщам наведнъж с две глътки вода. И си викам, кога ли ще се затъкна!!! Хората един аналгин не могат да изпият и го трошат на сто парченца, и пак се давят с него, а аз гълтам една шепа гигантски капсули без проблем... Но иначе от 1 бонбон с ликьор съм се давила почти до умиране направо. Laughing

# 460
  • Мюнхен
Момичета, виждали ли сте серията за коса на Nature Box с кайсия в българския dm скоро? Защото в немския ги няма от доста време, нито на сайта, нито по магазините и се чудя дали глобално са спрели да ги зареждат.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 16:06 от Jinnafee

# 461
Най-вероятно е колаборацията с Карл Лагерфелд. Трябва да бъдат заредени тези дни и са лимитирани.

Ооо, може ли снимчица❤️

# 462
# 463
Това ще е цялата серия:

# 464
Малко постна, но пък доста стилна.

Общи условия

Активация на акаунт