Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 198
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Някой има ли проблем с тониращия крем на голдън роуз от нюд серията, за 2 седмици го ползвах 2-3 пъти и сякаш имам запушени пори, последно в неделя бях с него и днес отстрани на лицето цялото ми е в подутинки от вътрешни комедони, в рутината нямам нови продукти.

# 466
Само на мен ли ми се струва твърде скъпо 16 евро за спирала от дрогерията?

# 467
Скъпо е за такъв тип магазини, но разчитат на това, че е лимитирана серия. А и L'oreal имат добри продукти, да не говорим колко би струвала спиралата само с името на Лагерфелд, така че ще се продава. Аз все не мога да изразходвам вече наличните спирали и не ме впечатлява, по-скоро бих купила Бамби.

# 468
Някой има ли проблем с тониращия крем на голдън роуз от нюд серията, за 2 седмици го ползвах 2-3 пъти и сякаш имам запушени пори, последно в неделя бях с него и днес отстрани на лицето цялото ми е в подутинки от вътрешни комедони, в рутината нямам нови продукти.

Още с първото ползване се обринах цялата, точно отстрани на лицето. Замина директно в кофата

# 469

Още с първото ползване се обринах цялата, точно отстрани на лицето. Замина директно в кофата

Точно като обриване е отстрани, даже не мога да реша запушени пори ли са или друго.

# 470
Ееее, много гадно това.
Сега си мисля, че май не е случайно, че още не съм успяла да си го набавя. Може би има защо.

# 471
Много ситни пъпки бяха първия ден, после си станаха за стискане. Още не мога да се оправя, а преди 2 седмици съм го ползвала

# 472
Много ситни пъпки бяха първия ден, после си станаха за стискане. Още не мога да се оправя, а преди 2 седмици съм го ползвала

Същата работа е още тогава започнах леко да усещам промяна, сега съм като вафла мура отстрани. 3 пъти точно съм го ползвала. Мисля да подам оплакване на официалния им сайт.

# 473
Много жени пък са доволни от него. Принципно моята кожа е доста чувствителна, но чак такова нещо не ми се беше случвало.С доста суха кожа съм и много се надявах да ми пасне, но уви

# 474
Много жени пък са доволни от него. Принципно моята кожа е доста чувствителна, но чак такова нещо не ми се беше случвало.С доста суха кожа съм и много се надявах да ми пасне, но уви

И аз бях доволна на първо четене, големи надежди му възлагах, кожата не ми е чувствителна, но ето след известно време се видя истината. Дано и други да сподеят как е при тях към днешна дата.

# 475
Ивче, къде ги има в града? Много искам да пробвам нещо. Отивам да те чета.

Момичета, някой да е ползвал серумите на Revolution?

# 476
В новото Лили на главната улица, посока пазара.

# 477
Ивче, къде ги има в града? Много искам да пробвам нещо. Отивам да те чета.

Момичета, някой да е ползвал серумите на Revolution?
Аз съм пробвала околоочния с кофеин. Много бързо изсъхва на кожата и усещането е странно. Ползвах го няколко пъти, пуснах го в темата за размяна. Интерес нямаше и накрая го подарих. Сега съм пуснала в същата тема палитрата сенки Flawless 3, ако някой се интересува.

# 478
След серум се слага крем, затова усещането е било такова. В чуждестранната група във фейсбук за ординари бяха коментирали и публикували статия за сравняване серумите на революшън и ординари, извода беше: революшън с една идея по-скъпи и с по-беден състав.

# 479
Ще налазвам новото Лили значи Grinning

Ясно, може би затова не са ми попадали отзиви за тези серуми. Гледах някакъв тип пилинг с някаква киселина, та му се чудех, ама... Може би ще пропусна.

А как се прецаках миналата седмица... Взех си измиващ продукт на Балеа, на който пише с кафява захар и автоматично реших, че е скраб. Е, да, ама не. Просто крем за почистване. Много тъпа се почувствах, че не съм прочела Grinning

Общи условия

Активация на акаунт