🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Şampiyon  4. Bölüm 2. Tanıtımı

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 23:37 от Emiliya

# 496
# 497
Nature Sunny  Flowers Fallen Leaf Nature Sunny Flowers Fallen Leaf Flowers Fallen Leaf

Yellow Heart Flowers Fallen Leaf Yellow Heart Flowers Fallen Leaf Flowers Fallen Leaf

Heart Exl

Не ми харесва и ми е неприятно да гледам хубавия Толга
..мъж като скала, да е тъжен и да плаче..
 това не трябва да е неговия образ..!!
Rolling Eyes

# 498
Здравейте! Успешен нов месец!

Не всеки може да има късметът да бъде с трудна жена! Те са ужасно красиви, сложни и незаменими.

Скрит текст:
Късмет да, тъй като трудните жени са като чистата вода на водопада - силни и блестящи, те ca искрени.

Трудните жени не се задоволяват с малко, те могат да бъдат толкова жестоки, колкото дявола и толкова очарователни, колкото най-красивия от ангелите.

Често бягат, ядосват се и понякога крещят извън контрол, но винаги те гледат право в зеницата на очите... винаги.

Трудни са, защото са интелигентни, много интелигентни и неконтролируеми.

Очите им са почти винаги тъжни, почти винаги щастливи, почти винаги и двете.

Те знаят как да обичат, обичат силно, без граници!

Не можеш да ги спреш когато обичат, такa както не можеш да спреш бурята която пристига.

Да си до този тип жена, означава да продадеш душата си на дявола, това означава да прегърнеш лудостта, защото тя е това, което те кара да чувстваш.

Тогава поглеждаш назад и си мислиш че може би, без нея би бил по-добър, по-тих, по-спокоен... може би да, може би не.

Но с такава жена, ще усетиш живота и това което следва след него!

# 499
Здравейте, момичета!

"Човек е създаден, за да се радва, а светът е пълен с неща, които носят радост..."

Щастлив да е денят ви!

Скрит текст:
Не ми харесва и ми е неприятно да гледам хубавия Толга
..мъж като скала, да е тъжен и да плаче..
 това не трябва да е неговия образ..!!
Rolling Eyes
      Софи, съгласна съм с теб и се радвам, че и сценаристите в "Шампион" не залагат на разплакания и нещастен Фърат. Наистина героят преминава през доста тежък период от живота си, но вярата му е несъкрушима, отчаянието не му е присъщо. Спортист, борец и баща със силна воля, желязна психика и устрем за победа - това е Кафкас. Нищо не може да го сломи или пречупи. Изправя се и продължава!

# 500
...а волята, както е известно, руши препятствия.
 Томас Харди

# 501
...а волята, както е известно, руши препятствия.
 Томас Харди
     Дали ще успее Фърат Бюлюкбаши да разруши препятствията по пътя си.
     Време е за следващия рунд!🥊

# 502
Съдбата познава много начини да провери нечия воля.
Понякога - когато не се случва нищо, понякога - когато всичко се случва накуп!

Паулу Коелю

# 503
И последните кадри от 3 епизод - много драматизъм, интересен похват за паралелно разкриване на преживяванията на баща и син. Бащата - влязъл в клетката доброволно за един последен и решаващ двубой и синът озовал се в "клетка", заключен от злонамерените си другарчета.
    Фърат сякаш усещаше паниката, страха и ужаса, които изпитва неговото слънчице.
    Отново страхотна игра на Толга и Емир!

Скрит текст:

# 504
Най-прекрасното творение е прекрасно възпитаният човек.
Стоян Благов Миленков

# 505
Цитат
En güzel ikili 💞
Най-красивият дует 💞

„Не съм боксьор!
Аз съм просто баща ... "

"Ще възкръснем отново!"

# 506
Притча за Тъгата и Яростта

Скрит текст:
В едно омагьосано царство, до което хората никога не стигат, а може и да минават постоянно през него, без да знаят…

В едно вълшебно царство, в което неосезаемите неща стават конкретни…

Имало някога… едно чудно езеро.

В прозрачните и чисти води на езерото плували риби във всички цветове на дъгата и се отразявали всички нюанси на зеленото…

До тази вълшебна и прозрачна лагуна стигнали Тъгата и Яростта, за да се изкъпят заедно.

Двете съблекли роклите си и влезли голи във водата.

Яростта, която бързала (Яростта винаги бърза), се изкъпала на бърза ръка – и тя не знаела защо бърза толкова – и още по-бързо излязла от водата…

Но Яростта е сляпа или поне не различава ясно действителността. И така, гола и припряна, излязла от водата и облякла първата рокля, която намерила…

Не забелязала, че роклята не била нейната, а на Тъгата…

И така, облечена като Тъгата, Яростта си тръгнала.

Много спокойна и невъзмутима, както винаги склонна да остане на мястото, на което се намира, Тъгата приключила с къпането си и без въобще да бърза – или по-точно, без да съзнава, че времето минава, – излязла от езерото бавно и лениво.

На брега установила, че дрехите й ги няма.

Както всички знаем, ако има нещо, което Тъгата да не обича, то е собствената й голота.

Така че облякла единствената дреха, която намерила край езерото и която принадлежала на Яростта.

Разказват, че оттогава нататък ние, хората, често срещаме Яростта – сляпа, жестока, страховита и ядосана. Но ако си дадем време да се вгледаме по-внимателно, разбираме, че Яростта, която виждаме, е само маска и под дрехата й всъщност се крие Тъгата.
Хорхе Букай

# 507
Ново от Толга

И Амине

# 508
Purple Heart Blue Heart

Flowers BouquetЕМИ* добре изглежда Толга на новите снимки.. Kissing Heart

..харесва ми когато е във форма и най-много в Asla vazgeçmem**

SleepingАмине си е красавица навсякъде но започнах
да я позабравям, след сватбата нищо - надявах се поне със селфита
 от лукса в който живее да ни зарадва но уви..!!

Yellow Heart Yellow Heart

# 509
Софи, красавец е Толга - невероятно излъчване и поведение на екран. Няма никакъв фалш и поза у него. Естествен, непринуден, магнетичен - мамин сладък хубавец!

А на Амине съм ядосана - откакто се омъжи за Грозника не можем да я видим на снимка. А когато пусне нещо е или с анцуг, или с тениска. Красива е наистина, но й трябва и блясък, а такъв не виждам у г-жа Йозил. Май ще си останем със спомените от миналото. 

Общи условия

Активация на акаунт