Секс

• 28 297
  • 391
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Тези жалки опити за сатирична поезия звучат по-зле и от мелодия, идваща от разкордирано пиано. Пълна катастрофа.

# 256
Рози, я че ми стана интересно. Какво е за теб обсебване, което би те накарало да бягаш с 200, типичният лаф и израз? Joy
Опиши го, като процес, като поведение, което не би търпяла, или не би ти понесло. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 21:35 от FragranceFanatic

# 257
  • София
Жребчето и Братан знаят къде да гъделичкат, де!

В миналото и в България.
Била съм на  изложба на еротичното изкуство във фолкрола. Това Спасовден е лека закачка към същината на певческото, стихотворното и танцово изкуство по въпроса.
Откровен вулгаризъм, чик-ачик казани и онагледени нещата.
"Яловите" булки с потекло са "изпущани" по някой ден от къщна работа. С благоволението на свекървата, ако знае коя болест се е завъртяла дом.
Нещата са били срамни, но и прости. И тайни.
Родовете са се множали и рояли, барабар с ратайчетата.
И срам са брали и не са.

Апропо, българската сватба е била епогей на сексуалноста в обредност и музика.

Това, което мислим за ново, е съвсем, съвсем старо.

# 258
  • Пловдив
Важната поука от историята на авторката е, че половият живот е съществена част от връзката и не бива да бъде подценяван от никого. Имаше някакъв израз от сорта на "Весел креват - щастливо семейство". Smiley

# 259
  • Sofia
Имаше някакъв израз от сорта на "Весел креват - щастливо семейство". Smiley

Хм, този не съм го чувала (май сега си го измисли, както много други неща, апропо). Но пък, виж, "Happy Wife, Happy Life." е емпирично доказана зависимост и движещо мото за много твои събратя от мъжки пол.

# 260
Важната поука от историята на авторката е, че половият живот е съществена част от връзката и не бива да бъде подценяван от никого. Имаше някакъв израз от сорта на "Весел креват - щастливо семейство". Smiley
Абсолютно. Само частта с веселият креват не я одобрявам. В леглото трябва да има страст, иначе е цирк. 🤣

# 261
  • Пловдив
Абсолютно. Само часта с веселият креват не я одобрявам. В леглото трябва да има страст, иначе е цирк. 🤣
Под "весел креват" се има предвид страстта между двамата, която го раздвижва често. Smiley

п.п.: Поздрав за Невена и нейните разбирания за верността. Yum
Скрит текст:

# 262
Жребчето и Братан знаят къде да гъделичкат, де!

В миналото и в България.
Била съм на  изложба на еротичното изкуство във фолкрола. Това Спасовден е лека закачка към същината на певческото, стихотворното и танцово изкуство по въпроса.
Откровен вулгаризъм, чик-ачик казани и онагледени нещата.
"Яловите" булки с потекло са "изпущани" по някой ден от къщна работа. С благоволението на свекървата, ако знае коя болест се е завъртяла дом.
Нещата са били срамни, но и прости. И тайни.
Родовете са се множали и рояли, барабар с ратайчетата.
И срам са брали и не са.

Апропо, българската сватба е била епогей на сексуалноста в обредност и музика.

Това, което мислим за ново, е съвсем, съвсем старо.

Чудно го пресъздаде ..Изчетох го с удоволствие Simple Smile

Фанатик,аз нямам опит толкова.Но мъж в чата,да почне да ми държи сметка,защо не съм на линия..
Връзката ми се разпадна,защото покрай хобито ми имах ангажименти три поредни уикенда.
Да,не пожелах да ги отменя.Но вече ми е обица..Връзки от разстояние -не.

# 263
Рози, вие може да се запознаете, и да не сте от един град, късмет е вече. После вече как си подредите нещата е определящо, отношенията.
Казваш "връзка". Прихождали ли сте си?
Може да му е било мъчно 3 седмици да не те вижда, ако сте свикнали на едно темпо, знам ли. То се коментира.
Може да не си му давала нужното внимание, за да е "държал сметка". Може той да не е могъл да вербализира чувствата си, емоцията. Може да не сте били един за друг.
Бистря си просто. Simple Smile

Нямаш опит викаш. Много неподправена и чиста ще излезеш. Да не ме бъзикаш нещо? Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

Между другото, какво ти е хобито?
Ако смяташ, че прекалено спамиме, или не ти се споделя на всеослушание, можеш да ми пишеш на лично. Simple Smile
Можех директно да пиша аз, но да не съм "инвазивен". Гледам "поддаваш", ама да не избягаш с 200. JoyMask
Шегувам се. SmileFlowers Rose
Чеки, че от 2 дни не мога да доизгледам един филм, все пиша нещо или чета. Grinning
Филмът е Тhe Banker.

Жреб, умрях от смях с картинката. Чакаме на кака Nevena подобаващия отговор.
Извод : да се внимава какво се говори, или поне да се помни за бъдещо неочаквано неопределено време. Joy

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 22:26 от FragranceFanatic

# 264
  • Paris, France
Жребче, мерси за поздрава. Разсмя ме. Дано има повече смях и радост около нас!

Поздрав от мене:

http://media.santabanta.com/joke/visuals/9659.jpg

# 265
Май неправилно се изразих.
В 90% от случаите изневярата е недопустима за мен, а в останалите 10% тя е допустима за мен.
Както е при убийствата - има убийства за самозащита и убийства за защита на своите деца. Законът може да ги оправдае.
Има определени обстоятелства, които смекчават вината и при изневерите и при убийствата.

# 266
  • Пловдив
Скрит текст:
Май неправилно се изразих.
В 90% от случаите изневярата е недопустима за мен, а в останалите 10% тя е допустима за мен.
Както е при убийствата - има убийства за самозащита и убийства за защита на своите деца. Законът може да ги оправдае.
Има определени обстоятелства, които смекчават вината и при изневерите и при убийствата.
Аз пък си мисля, че при нормалните хора, когато поне единият (или и двамата) вече счете, че е дошло време да погледне към друг човек, най-естественото е просто да бъде честен, да го заяви ясно и да се разделят. А после нека си прави, каквото ще, като свободен човек. Мишкуването, стоенето на удобно при някого, докато зад гърба му прелюбодействаш с външен човек, и търсенето на оправдания за по-малка вина при изневярата не я отмиват като действие и вид лъжа.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 23:29 от Жребчe

# 267
Какъв е Пироне изводът? Да не се женим? Joy

# 268
  • София
Разбира се!

Рози, много мога да говоря за година преди 1910-та, много бощо има с наиши дни.

# 269
  • Sofia
Тази картинка може и да е валидна за държави като САЩ, но в България жената ще измъкне купища пари при развод и ще ошушка мъжа до дупка точно на кукуво лято. Какъвто народът, такива и законите.

Общи условия

Активация на акаунт