Графики на БТ - коментари

• 50 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Денис, може ли анализ на тази графика от предният ми цикъл?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7404 … LoginName=hris_80

Днес на втори ден  освен малки фоликула имам и един по-голям , ако не се лъжа 13мм.
В петък ще съм  пак на преглед да видим как е .
Чуденката ми е дали ще излезе задържан? Дали въобще е възможно да е доминантен... с такива размери ми се вижда нелогично или може да е имало 2 фоликула и единият да не се е доразвил?
Миналият месец  нямах възможност за преглед.

# 271
  • София
Здравейте, Денис моля Ви за коментар по моята графика. Според вас имало ли е овулация?
Скрит текст:
Здравей!
Направи си графика в Зачатие - тези приложения са ми трудни за разчитане ( ако държиш аз да ти я разчитам).

Здравейте,Денис!Днес 22 ден на цикъла очаквах БТ да се повиши още малко, но има малък спад.Дали този спад е нормален?От 5 месеца пробваме за бебе и още нищо.Много се надявам този месец да е станало.Този спад на БТ ме притеснява малко.
Скрит текст:
Здравей!
БТ е ниска за ЛФ, което означава, че не е много сигурно дали е имало О. или ако е имало, дави всичко е наред с нея.
Провери си терм-ра - може да се е повредил.
Друга причина - да не го държиш достатъчно дълго време:
- дигитален 3-4 мин, след сигнала
- живачен 10 мин
Ако искаш може да отидеш да те видят на УЗ. - ако има ЖТ, имало е О. Ако не е имало О. ще има ЗФ/киста ( предполагам)

Денис, може ли анализ на тази графика от предният ми цикъл?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7404 … LoginName=hris_80

Днес на втори ден  освен малки фоликула имам и един по-голям , ако не се лъжа 13мм.
В петък ще съм  пак на преглед да видим как е .
Чуденката ми е дали ще излезе задържан? Дали въобще е възможно да е доминантен... с такива размери ми се вижда нелогично или може да е имало 2 фоликула и единият да не се е доразвил?
Миналият месец  нямах възможност за преглед.
Може и да е имало О. (предния МЦ), но тази къса ЛФ показва и проблем и след като на 2 ден от МЦ е имало Ф. 13мм, това си е задържан фоликул от минал МЦ.
Той обаче може да попречи на О. през този МЦ.
Има случаи на О. и със ЗФ, дори и бременност със ЗФ ( който в последствие изчезва), но ти не залагай много на това, защото това са инциденти - в повечето случаи тези ЗФ създават проблеми на О.
Ако си склонна да задържаш Ф. - трябва да търсиш причината и да се лекуваш. Приемай и добавки, които подпомагат О . ( поне Омега 3, ВМИ, Инозитол+Аргинин+NAC, вит. А, Е, Д, В-комплекс...)

ПП. На 2 ден от МЦ не може да има ДФ.
На 2-3 ден от МЦ се виждат само антрални фоликули, а те са с размер 2-8 мм до, максимум 10мм

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 08:36 от denis.

# 272
Денис,може ли коментар по моята графика. Миналия месец мерех орално и графиката не беше точна, този месец меря вагинално. Бях отново на стимулация с кломифен от 1-5 ден по 100 мг. Положителен тест за овулация имах на 03.03. Правихме инсеминация на 04 и 05, като температурата скочи рязко,според теб възможно ли е да е станало, или този скок е по-скоро от стимулацията и от прогестерона от спуканите фоликули?

# 273
  • София
Скрит текст:
Денис,може ли коментар по моята графика. Миналия месец мерех орално и графиката не беше точна, този месец меря вагинално. Бях отново на стимулация с кломифен от 1-5 ден по 100 мг. Положителен тест за овулация имах на 03.03. Правихме инсеминация на 04 и 05, като температурата скочи рязко,според теб възможно ли е да е станало, или този скок е по-скоро от стимулацията и от прогестерона от спуканите фоликули?
Графиката, може да  покаже само, дали е имало О. или не, но не и дали е станало.
Прогестерона (приет отвън) много леко или почти не влияе на графиката. По-вероятно е, повишената БТ да се дължи на О.
Дано да е станало Peace

# 274

Здравей Денис, може ли коментар по моята графика, мисля че трябва да ми дойде тези дни.
Днес правих тест, не с първа урина и е отрицателен Sad .
От сутринта имам странно напрежение в гърдите отстрани , знам ли може да е симптом за М.( никога не са ме боляли гърдите преди М.).
Меря ректално м/у 7-7:30 ч. ( първи месец ).
 Ц.ми е 27-29 дни, редовен.

# 275
  • София
http://cdn.bg-mamma.com/fhHl/T4g3p.png
Здравей Денис, може ли коментар по моята графика, мисля че трябва да ми дойде тези дни.
Днес правих тест, не с първа урина и е отрицателен Sad .
От сутринта имам странно напрежение в гърдите отстрани , знам ли може да е симптом за М.( никога не са ме боляли гърдите преди М.).
Меря ректално м/у 7-7:30 ч. ( първи месец ).
 Ц.ми е 27-29 дни, редовен.
Здравей!
О. според мен  е била на 15/16 ден от МЦ.
Нещо не мериш както трябва или има проблем с терм-ра.
Дигитален се държи 3-4 мин след сигнала ( ако не се изключва сам)
Живачен - 10 мин.
Дано да е станало Peace

# 276
Здравей Денис, да се надявам ли че е имало О. Струва ми се БТ е ниска и най-вероятно не, но дано не е така.

# 277
Не знам за овулацията, обаче за секса 😲😲😲😲😲 Е това е мъж мечта 🤣🤣🤣

# 278
Не знам за овулацията, обаче за секса 😲😲😲😲😲 Е това е мъж мечта 🤣🤣🤣

Чесно казано не очаквахме овулация след 14ден попринцип е на 12-13-14,а сега се поизпотихме здравата 🙈🤣

# 279
  • София
Здравей Денис, да се надявам ли че е имало О. Струва ми се БТ е ниска и най-вероятно не, но дано не е така.
Скрит текст:
Здравей!
Според мен, може да е имало О. на 22 ден от МЦ.
БТ трябва още да се повиши, 37.0 - 37.2  и да не пада.
Дано да е станало Peace

# 280
Здравей, Денис.
Моля за коментар по графиката.
Правих ЗЕТ на естествен цикъл на 21 ден (09.03) на един 5 дневен Е. Единствено слагам кринон гел от 03.03.
Започнах да меря БТ от девети ден.
На прегледа на 29.02 имах по един фоликул във всеки яйчник. Единия 20 мм, а другия 18 мм.
Да имам ли надежда или да отписвам опита?

# 281
  • София
Здравей, Денис.
Моля за коментар по графиката.
Скрит текст:
Правих ЗЕТ на естествен цикъл на 21 ден (09.03) на един 5 дневен Е. Единствено слагам кринон гел от 03.03.
Започнах да меря БТ от девети ден.
На прегледа на 29.02 имах по един фоликул във всеки яйчник. Единия 20 мм, а другия 18 мм.
Да имам ли надежда или да отписвам опита?
Здравей!
О. може да е имало на 14/15 ден от МЦ. Графиката е добре, дано да е станало Peace

# 282
Добро утро момичета!
Не ми е ясно нещо. Едното приложение ми изчислява овулацията винаги 14 дни преди М, независимо от БТ, а другото я измества в зависимост от БТ.
Кое според вас е по- коректно?
Може ли О да се мести с ден, два в различните месеци?
Ако въпроса ми не е за тук, извинете.
Благодаря!

# 283
  • София
Добро утро момичета!
Не ми е ясно нещо. Едното приложение ми изчислява овулацията винаги 14 дни преди М, независимо от БТ, а другото я измества в зависимост от БТ.
Благодаря!
Здравей!
Може и нито едно от двете, да не ти посочва коректно О.
Това е програма, която автоматично ти генерира графика ( програмен код,  формула или както там се казва в IT, с които, не съм много наясно Simple Smile ) , на въведените от теб данни, без да отчита някакви грешки/аномалии/инциденти от всяка една стойност при измерване.

# 284
Добро утро момичета!
Благодаря!
Здравей!
Може и нито едно от двете, да не ти посочва коректно О.
Това е програма, която автоматично ти генерира графика ( програмен код,  формула или както там се казва в IT, с които, не съм много наясно Simple Smile ) , на въведените от теб данни, без да отчита някакви грешки/аномалии/инциденти от всяка една стойност при измерване.
Благодаря 😊 остава просто да се надяваме да я улучим

Общи условия

Активация на акаунт