Графики на БТ - коментари

• 50 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Много колебливо, стъпаловидно покачване на температурата. Според мен овулация евентуално е имало 16-17 ден. Ама дано се вдигне още тази температура и се задържи висока. А за 35 дни - щом се почнат съзнателни опити за бебе, при много жени тоя цикъл прави откачени неща Joy
Успех!

# 646
Много колебливо, стъпаловидно покачване на температурата. Според мен овулация евентуално е имало 16-17 ден. Ама дано се вдигне още тази температура и се задържи висока. А за 35 дни - щом се почнат съзнателни опити за бебе, при много жени тоя цикъл прави откачени неща Joy
Успех!
Най-вероятно коментирате собствената си графика😉, дамата не е  поставила коректно линк към собствената си графика и при цъкването на линка се отваря вашата графика ( като цъкна аз се отваря моята и т.н ☺)

# 647
Успех!

Здравейте, благодаря за отговора! Правя и тестове за овулация. Започнах от 10 ден,правих ги до 22 юни, т. е. до 16 ден от цикъла. На 20 юни т. е. 14 ден имах най-наситения тест, а след това взе да избледнява и спрях да правя. Възможно ли е тестът да е бил положителен на 14 ден (20юни) при положение, че не успявам по никакъв начин да спазя правилото без вода и тоалетна за 4 часа, а най-много час? Извинявам се, ако са глупави въпросите, но не ми е много ясно!

# 648
  • София
Не коментирам собствена графика. Линкът не се отваря, но картинката отдолу да. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
Успех!

Здравейте, благодаря за отговора! Правя и тестове за овулация. Започнах от 10 ден,правих ги до 22 юни, т. е. до 16 ден от цикъла. На 20 юни т. е. 14 ден имах най-наситения тест, а след това взе да избледнява и спрях да правя. Възможно ли е тестът да е бил положителен на 14 ден (20юни) при положение, че не успявам по никакъв начин да спазя правилото без вода и тоалетна за 4 часа, а най-много час? Извинявам се, ако са глупави въпросите, но не ми е много ясно!

Днес сутринта беше 36,6, това добро покачване ли е? Притесняват ме тези ниски стойности, другият месец ще взема нов термометър, че на този му нямам доверие Simple Smile

# 650
Аз с дигитален термометър не се справях и според мен не измерваше коректно. Ползвам галиев, като старите живачни, но е безвреден. Ако искате, пробвайте с такъв.

# 651
И аз съм с галиев и поне няма нужда да се тормозя колко читави са батерията и уреда. Да, "удоволствието" е малко по-продължително, но няма друг начин.

# 652

Здравейте, дали е добре до момента графиката? Имам още 3 дни до М? Меря с дигитален Т, вагинално, сутрин към 7-7.30. За другия месец ще си взема друг термометър, че на този му нямам доверие, но сега продължавам с него.

# 653
  • София
Скрит текст:

Здравейте, дали е добре до момента графиката? Имам още 3 дни до М? Меря с дигитален Т, вагинално, сутрин към 7-7.30. За другия месец ще си взема друг термометър, че на този му нямам доверие, но сега продължавам с него.
Здравей!
Горе-долу е добре... но, според мен, или не спазваш правилата на измерване или има проблем с терм-ра, защото БТ много играе.
Ако е имало О., може да е била на 16 ден от МЦ.
Дигиталният терм-р, ако не се изключва сам, трябва да се държи до 3-4 мин. поне, след сигнала.
Смени батерията - понякога това помага.
Прави и тестове за О. за да може да определяш О. по-точно.
БТ за ФФ е ниска, като при орално измерване ... т.е. още един показател че не се измерва правилно.
Друга причина, да си с Хипофункция на ЩЖ или да ти е много, много студено.

# 654
Скрит текст:

Здравей!
Горе-долу е добре... но, според мен, или не спазваш правилата на измерване или има проблем с терм-ра, защото БТ много играе.
Ако е имало О., може да е била на 16 ден от МЦ.
Дигиталният терм-р, ако не се изключва сам, трябва да се държи до 3-4 мин. поне, след сигнала.
Смени батерията - понякога това помага.
Прави и тестове за О. за да може да определяш О. по-точно.
БТ за ФФ е ниска, като при орално измерване ... т.е. още един показател че не се измерва правилно.
Друга причина, да си с Хипофункция на ЩЖ или да ти е много, много студено.
Благодаря, Денис. Старая се да измервам правилно, веднага като стана и без много движения, спя спокойно, единствено в термометъра се съмнявам. Правих и тестове за О, но там не мога да спазвам правилото без вода и тоалетна няколко часа,за това им нямам доверие. Най-наситен, почти положителен имах на 14 ден, като тогава успях да издържа час без вода и тоалетна, но все пак знам, че излезе отрицателен, тъй като тестовата не беше толкова наситена като контролната. Кога да пусна изследване хормони и какви? Извинявам се, ако спамя в темата.

# 655
Здравейте!
Моля за коментар по графиката ми! Температурата е мерена ректално с галиев термометър! Продължителността на МЦ е 26 - 27 дни и по календар я очаквам след 3 - 4 дни! Благодаря предварително Simple Smile
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 09:26 от merito999

# 656
  • София
Дайте коректен линк, този не води към графиката, няма потребителско име в края.

# 657

Копирала съм го директно от сайта. Какво трябва да направя, за да се вижда?

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=merito999

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 11:01 от merito999

# 658

В ляво ( в оранжевото поле, под лични графики и т.н ) пише " моят профил    "
Влизате там и най-долу пише:

Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители: ...... тук слагате човка, ако искате да бъдат видими
[/b]
     Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители: ... тук също слагате човка, ако искате другите потребители да виждат инфо

Ако искате графиките ви да бъдат видими от хората, които проявяват интерес към тях изберете това поле, в противен случай оставете полето неизбрано.

И след това споделяте линка :
Oтиваш на "графики на потребители"     
В полето изписваш своето потребителско име ....  отваряш графиката от чийто месец искаш и тогава копираш линка Simple Smile

(Р.S Ако се прецени, че обяснението ми е разбираемо, може да се сложи на първа страница Simple Smile )

# 659

В ляво ( в оранжевото поле, под лични графики и т.н ) пише " моят профил    "
Влизате там и най-долу пише:

Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители: ...... тук слагате човка, ако искате да бъдат видими
[/b]
     Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители: ... тук също слагате човка, ако искате другите потребители да виждат инфо

Ако искате графиките ви да бъдат видими от хората, които проявяват интерес към тях изберете това поле, в противен случай оставете полето неизбрано.

И след това споделяте линка :
Oтиваш на "графики на потребители"     
В полето изписваш своето потребителско име ....  отваряш графиката от чийто месец искаш и тогава копираш линка Simple Smile

(Р.S Ако се прецени, че обяснението ми е разбираемо, може да се сложи на първа страница Simple Smile )

Мисля, че съм го направила, тъй като накрая на линка вече изписва името Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт