Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 30 тема

• 70 182
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък искам да питам lusine за изправянето на зъбите. Знам, че не е точно по темата, но пише без ЛС. Къде , колко време, цена,  колко сериозен е бил проблема, всички подробности ме интересуват.

# 226
Интересно е това за техниката на Ванеска, аз имам слабо лице и си мисля, че ако имам под очите трябва да имам в скулите и това изменя цялостния вид на лицето. Може и да не съм права, незнам, но не ми се рискува. Може би след време Simple Smile

# 227
  • в 1001-та нощ
И аз съм със слабо, изпито лице, тънка, много тънка и нормална кожа. Скули си имам, генетично. Според Ванеска, филърът под очите оформя скули, но всяко лице е различно, и се подхожда според спецификата му. В моя случай постави само под очите.

# 228
Филъра тя го поставя във слъзната долина. При мен точно в основата на окото и въвсем малко в края.
Това със избутването на своя тъкан става с филъра в скулите. Този под очите няма как да го постави толкова ниско...

# 229
Аз пък искам да питам lusine за изправянето на зъбите. Знам, че не е точно по темата, но пише без ЛС. Къде , колко време, цена,  колко сериозен е бил проблема, всички подробности ме интересуват.
Защо да не е по темата. Проблема ми беше естетически на горна челюст и с предпоставки за развитие на парадонтоза на долна поради сгъстяване, но след време. Горните зъби бяха издадени напред и прехлупени двата предни, когато бях на двайсет не беше проблем, но с годините чертите се изострят, а зъбите се изместват все повече напред и се събират. Някъде след 30 вече не изглеждаха добре. Исках да нося естетични брекети и започнах при проф. Андреева, защото видях, че тя слага сапфирени. Не съм доволна от услугата, освен големите опашки и претупването, не ми хареса, че през цялото време ти прави комплименти и все едно не ти дава шанс да не се харесаш. Наложи ми се по личен повод да сваля брекетите преждевременно, като само долните не бяха наместени, а горните бяха в задръжка. Резултата не ми хареса. Зъбите ми уж бяха равни, но имаше диссиметрия и някак като се смеех ми изкачаше венец изпъкнал. Реших да продължа лечението при д-р Явор Коев. Мисля, че е много добър в това, което прави и голям естет, той довърши лечението с алайнери. Прави ги по негова система и това му дава възможност да контролира процеса. Знам, че и други ортодонти поръчват от него за пациентите си. Работи в три кабинета и преподава на чужденците в медицинския в София. Има специалност ортодонтия, което ми беше важно , за да го избера. Да ви кажа, че носенето на брекети е ад, в сравнение с алайнерите. Брекетите ми струваха 4500 лв, които се изплащаха разсрочено за две години. Андреева иска и по 350 лв на челюст, за да ти сложи ритейнър. Д-р Коев ми взимаше по 300 лв на челюст на стъпка, като за горе и долу ми трябваха около три стъпки за двете. Аз първо направих едната, после другата и така ми излизаше по триста лева шест месеца. Това с венеца изчезна и устните ми станаха по-добре оформени и по-симетрични.

Аз за стриите искам да питам ?
Описанието на кожата е 1 към 1 с моята....Избелваща иглена мезотерапия ако правиш, много боли. Ефект при мен нямаше.
Сериозно Cry Аз големи надежди възлагам. Много ли са ти тъмни петната? Нещо помогна ли ти в последствие?

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 13:17 от bubanka

# 230
Аз за стриите искам да питам ?
Описанието на кожата е 1 към 1 с моята....Избелваща иглена мезотерапия ако правиш, много боли. Ефект при мен нямаше.
Сериозно Cry Аз големи надежди възлагам. Много ли са ти тъмни петната? Нещо помогна ли ти в последствие?
Помагал ми е само дълбок хим.пилинг и то временно. Пак ми избиха, по челото и скулите са ми, доста тъмни. От 2мес. използвам Експигмент и доста изсветляха, почти не личат. А съм правила лазери, кремове и какво ли не.
Сега в Дерма акт има нов лазер и мисля да го опитам.

# 231
Lusine, това ли е др.Коев?
Скрит текст:

# 232
Скрит текст:
Да

# 233
Скрит текст:
Да
Благодаря, приятел ми е от младежките години, но хич не съм се сешала да ползвам услугите му за децата ми!🤗

# 234
Скрит текст:
Да
Благодаря, приятел ми е от младежките години, но хич не съм се сешала да ползвам услугите му за децата ми!🤗
Колко е малък света. Следи и деца да, има да чакат винаги Simple Smile

# 235
El_83 за петната ще следя с интерес. Експигмент го ползваш и през лятото, така ли? Моите са светлички все още, също като твоите по чело и скули са разположени. Да те поппитам и за филъра, за който казваш, че Ванеска слага в слъзната долина. Ти с такъв ли си? Ако да промени ли ти формата на лицето и ти имаш ли си скули или пък филър в тази зона на скулите.
Аз нямам скулесто лице и се страхувам, че филър под очи без скули ще ме направи като жаба, а сложа ли и в скули ще се променя много.
Забравих да ви кажа в първия си пост, че PRP имаше голям ефект при мен за сухи, напукващи се до кръв ръце, чиято кожа не се повлияваше от кремове. Направи ги много хидратирани и леко по-уплътнени.

# 236
El_83, Alena, благодаря за отговора!
Може би ще се доверя на Ванеска в случая или поне ще отида на консултация и при нея. Моят под очите всъщност, като се замисля май не е мигрирал, а е набъбнал от водата, защото преди си беше на същото място (аз съм маниак и го следя изкъсо Grinning) На мен док ми го е поставил някак под самата слъзна долина и той е избутал собствената тъкан нагоре, за да запълни хлътнатината. На мен подуването ми е точно там, където е филъра, а там, където е запълнена хлътнатината си е напълно нормално.
Като казвам подуване, не разбирайте фрапиращо нещо. Аз дори не го бях забелязала, преди Трендафилова да ми каже, а се вглеждам всеки ден отблизо в огледалото, но аз съм непоправим перфекционист и ми вади очите сега. Трендафилова каза, че в никакъв случай не трябва да се разгражда,защото не е в положение, в което изисква разграждане, но пък каза, че не очаква да се разорбира, което ми прозвуча странно. Освен да е имала предвид, че се е срастнал с тъканите, иначе как няма да се разорбира. Иначе ми стои вече година и не е мръднал почти, да не кажа изобщо, единствено това набъбване. А Реденситито траен ли е? Аз съм с  Juvederm Voluma. Иначе от Juvederm съм доволна като цяло. В бузи, освен приятния ефект имах и силна хидратация, в устни съм с Juvederm Ultra и са убийствено добри - изобщо няма твърдост, а са сочни и пухкави. А Ванеска в бузи и скули с какво работи? Работи ли с Juvederm?

# 237
С Раденсити съм аз под очи. Сам по себе си, не променя лицето, но много освежава погледа и излъчването. 1г ми е вече, значи дължи. Скули имах и преди, но ми обясни, че ако добави малко на тях по към края на лицето, откъм слепоочието ( там наистина нямах обем) ще е по симетрично и ще стане по добре. Наистина стана. И за там ми обясни, че има техника на поставяне и няма смъкване и ефект бобър, от което се притеснявах. И нямаше. Отделно, не изглеждах напомпана и мазна, личеше си, че лицето е свежо, но никой не разбра какво съм правила Simple Smile 
На последният преглед обаче останах малко разочарована. Стори ми се меркантилна, предложи ми конци, от които мисля нямам нужда още...Та внимавайте да не правите излишни неща.

# 238
И на мен като алтернатива ми предложи конци Ванеска, аз съм на 36 и леко се депресирах честно казано.

# 239
Ама какви конци? Аз на 35 сложих линейни за дълбока хидратация,освежаване и лифтинг ефект.

Общи условия

Активация на акаунт