Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 30 тема

• 70 007
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
В инстаграм я гледам.
Иначе на мен ми слага Juvederm Ultra 3 Каляшева.

# 751
Аз съм гледала на Петканова нейните и ми харесват и тези, които качва също ми допадат. Сега ме наплаши. Какво имаш предвид под зле?

Например в близост до моето работно място в една аптека работеше момиче с правени устни на Трендафилова и изглеждаха досущ така. Дали е било по желание на пациентката не зная, но като съдя по реакцията и, не е било, защото ме попита моите естествени ли са и ако не са да я насоча.
Попитах я дали това е бил търсения ефект, тя твърди, че не и чака да се резорбира материала.  

Ето така изглеждаха горе долу, даже имаше повече материал, и за мен е прекалено..., или поне тази форма не я възприемам.
Като разбира се не искам да те настройвам скептично, ти може би имаш други примери и аргументи да и се довериш. Аз все още имам резерви.

# 752
  • Пловдив
процедурите по лицето при дерматолог (при това името се спряга за една от най-добрите в Пловдив)

Може ли да споделиш коя е докторката?
За лицето ходя при д-р Ива Стоилова. Имах доста силна асиметрия на двете половини на лицето, тя я оправи с филъри, доволна съм от работата и.

# 753
Тази форма напоследък много се рекламира от "салонните дерматоложки" като много модерна и масово ги правят така. Нищо, че не ти отива  Grinning Даже по средата на долната устна оставят едно като улейче...Много изкуствено изглежда и не бих си я направила така. Никол Станкулова е така, но явно с по малко мл ( засега) че напоследък и тя много залита.

КРР, как е инста на докторката? bouquet На мен защо Рестилайн ми го предложи като най добро? Дали, защото слагам 0.5мл а от другите няма  newsm78

# 754
Обясних ви подхода на лекар-дерматолог и на зъболекар при консултацията ми за поставяне на филър, ами зъболекаря беше на светлинни години пред дерматоложката, която се слави с иначе добрата си работа. Имам си паспорт,  имам си и и доволната физиономия Simple Smile Между другото има голяма част от дерматолозите, дето хал-хабер си нямат от филъри и ботокси, пък са известни лекари-дерматолози...това прави ли ги по- компетентни в това отношение от зъболекарите, които са се квалифицирали за поставянето на филъри??? Едно сравнение с учителите - учителката на дъщеря ми е завършила педагогика,  не е филолог или математик, но им преподава по БЕЛ и математика.
Спорът е безсмислен, учиш за нещо- можеш да го работиш. То в днешно време, ако имаш желание да учиш, ще се научиш. Какво им пречи на зъболекарите да се научат на нови неща???В този ред на мисли- познат зъболекар, вече е пълноправен адвокат- записа право, изучи го, дипломира се и преследва други мечти. Това, че е зъболекар, прави ли го по-малко адвокат от неговите състуденти???... Съжалявам за дългия пост...

# 755
В АТА дерм цените по- високи от софийските🤪😂🤭
Атанасова беше “препоръчала” на моя приятелка безумно ненужни процедури изсмукани от не знам къде! За само 2800 лева ей така за добър ден🤪
Полсе същата я водих при Ванеска. Сложи само филър под очи и я пита защо има филър в скули?!
Приятелката - ама какв скули тя каза лекарката че ще опраивм хлътналото под очи...
Познайте дали се беше оправила с филър в бузи?!
Още няколко нейни пациентки познавам. На една “махаше” двойна гуша с препарат да разграждане на мазнини. Към 7-800 лева ефект - нула. И тя и наля 3 бона, а като я видях аболютно нищо. Та не бих отишла. Страшна скъпарка, а на какво отгоре?!

За резирбация на филър явно е до организъм, на мен всичко освен ботокса много ми държи.
И под очи години и устни по веднъж в годината я слагам я не, няма разграждане. Не

# 756
Здравейте момичета!
От доста време се опитвам да удебеля/уплътначя кожата под очите,но за сега неуспешно.
Серуми с Matryxil, плазмотерапия, дермаролер....нищо!
Ако при някоя от вас нещо има ефект  - ще се радвам да сподели!

# 757
  • София
Не взимам страна, но по принцип зъболекарите изучават подробно лицевата анатомия. Освен това са сръчни и имат много повече опит с фини манипулации от повечето дерматолози. Доколкото ми е известно не е забранено зъболекари да се занимават с естетическа медицина.

То това за лицевата анатомия и сръчността важи и за скулпторите... По тази логика Вежди Рашидов е доста ерудиран в тази област...

Тази аналогия е нерелевантна. Стоматологията все пак е специалност в Медицинския университет, не в Художестената академия.

# 758
Здравейте! Надявам се, че не съм объркала темата. Моля да ми препоръчате специалист за премахване на бенка в Пловдив. Близо до устните ми е, около 3 мм., изпъкнала, т.нар. кератозна бенка. Ще се радвам да споделите опит и методи, благодаря предварително.

# 759
KPP:

mila_aleks ужасни устни. Доста ме разколеба. Вече не знам къде да отида и на кой да се доверя. Мислех за Денкова, снощи гледах нейни устни и лице - ами не ми харесват. Мирчевска - и нейните устни са зле. И на Паскова не ми харесват. Освен да си продължа пак с Каляшева, въпреки, че и тя не ми ги докара много откъм контур и много бързо се разорбират, но пък поне тя не ги прави като наденици.

А някой правил ли е при Каляшева под очите и скули? Иначе  ето това е Трендафилова https://www.instagram.com/dr_trendafilova/?hl=bg

Устните на Ванеска и Валянова как са? Търсих в интернет и не виждам снимки? Някои от дамите бяха ходили при тях.

Защото говорим за зъболекари и устни. https://www.instagram.com/explore/locations/280910372679502/bulg … n-bonchev-/?hl=en - вижте първото стори за устните. Има потресаващи обезобразявания...

Сега се сетих за един друг - д-р Джак. Виждала съм негови устни насам натам по популярните личности и май са горе долу хубави. Някой да е бил при него?
https://www.instagram.com/iamdrjack/?hl=en

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 14:49 от Artyst

# 760
Вчера правих очи,скули и малко брадичка.Между другото нямам никакви следи от боденето.А то беше бодене та бодене...Три филъра.Канюли,игли,всички екстри.Незнам на това ли викате доктора да има лека ръка,не съм пробвала при друг,но наистина всичко мина много леко.Доволна съм,обаче под едното ми око сякаш е сложено по-малко филър,и стои по-зле от другото.Сега това ще ми избоде очите Sad Дано с времето се понамести всичко.Уж е равно количество.Но наистина това връща години назад.

# 761
Здравейте! Надявам се, че не съм объркала темата. Моля да ми препоръчате специалист за премахване на бенка в Пловдив. Близо до устните ми е, около 3 мм., изпъкнала, т.нар. кератозна бенка. Ще се радвам да споделите опит и методи, благодаря предварително.
д-р Ваня Балева, хирург- онколог. След преглед ще прецени как да бъде махната бенката. Аз съм махала три бенки при нея. Не е нищо страшно като процедура, а махнатата бенка задължително се изследва.

# 762
  • Пловдив
Вчера правих очи,скули и малко брадичка.Между другото нямам никакви следи от боденето.А то беше бодене та бодене...Три филъра.Канюли,игли,всички екстри.Незнам на това ли викате доктора да има лека ръка,не съм пробвала при друг,но наистина всичко мина много леко.Доволна съм,обаче под едното ми око сякаш е сложено по-малко филър,и стои по-зле от другото.Сега това ще ми избоде очите Sad Дано с времето се понамести всичко.Уж е равно количество.Но наистина това връща години назад.

Сега е много рано да се предцени. Нека мине месец, да се наместят филърите и тогава най-добре ще се види. Възможно е, да има нужда от попълване. Това е по-добрият вариант, отколкото да е в повече Wink

# 763
  • София
Здравейте, момичета !
Да се включа и аз в темата...
Имам 2 пигментни петна по едно, под всяко око, на нивото на скулите. Петната са доста видими. Станаха малко по-незабележими след лятото, заради тена. На 15.11. в петък правих мезотерапия RRS Whitening. Доста болезнена мезотерапия, заради съставките. Аз търпя на болка, но болеше. Правила съм си и Juvederm hydrate-нищо общо, като болка. Сега чакам. Док каза, че ако не стане от една, няма да стане и от повече и няма да повтаряме. Искаше първо с нея да пробваме да "разтвори" пигмента, преди да мисли нещо друго, което най-вероятно ще е лазер. Нейния лазер е много хубав и много много скъп.
Имах записан и час при Михайлов за вчера на 20.11.,  за консултация, за малко ботокс евентуално и като цяло да обсъдим положението. Преместих го за 29.11., защото при това мезо, ботокс трябва да се прилага 2 седмици преди/след. процедурата. Док ми даде да прочета всичко за мезотерапията и единствено за ботокса имаше изисквания. Естествено, реших да ги спазя.

*Малко лирическо отклонение да направя...
Майка ми се обади вчера по телефона, ужасно притеснена. Тези дни гледала предаване по тв, в което давали доста хора (мъже и жени) с големи поразии по лицата от ботокс и филъри, правени в козметичните салони. Сигурно и някой от вас са го гледали. В предаването включили разговори с дерматолози, интервюта с пострадали и с козметици. Много хора ходят на такива места заради ниските цени, естествено. Един човек, дори загубил зрението си. Не разбрах от кое от двете. Мисля, че филър, използван при интервенция на носа. Бил засегнат нерв, който водел към очите. Едната от жените пък беше с маска на цялото лице, след ботокс (това го хванах и аз в трейлъра към предаването). Ще го потърся да го изгледам цялото. Ние тук във форума пишем за толкова негативни последици след процедура при специалист-дерматолог, какво остава в козметичен салон..
Засега това е от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 10:10 от SBALEXIS

# 764
  • Пловдив
Зависи от какво са провокирани петната по лицето, но при мен най-добър резултат дава химичен пилинг....От процедури с лазер, имааа някаво подобрение, но само с х. пилинг ми се изчистват до толкова, че кожата на лицето ми изглежда добре и без никакъв грим.

Общи условия

Активация на акаунт