Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Пробвах на кожа напоръчания Ноар ТФ. Хареса ми. Първоначално за минутка-две ми загорча, но бързо се трансформира в приятен не много сладък, секси аромат. Базата е фордовска, познава се. Ако беше една идея по- нахален нямаше да ми хареса. Днес дори времето е за него. Чакам си пратката. Няма да го разменям Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
Аз днес съм с Донна Акуа Heart Eyes Мисля, че е прекрасен в това време. Топъл и сладък, с леко горчива алкохолна нотка, като чаша амарето, усещам лееко и плодове, сигурно франджипанито. Май ще ми стане любимец. Blush

# 212
  • Бургас
Пробвах на кожа напоръчания Ноар ТФ. Чакам си пратката. Няма да го разменям
Ноа е новата Раава
добре, че се свършИ

п.п.сега да не кажете, че нещо се подигравам.... надсмивам се И над себе си. Раава не си купих, но Ноа го поръчах на секундата /макар, че истината е че не е защото бях повлияна от форумската еуфория/

# 213
  • София
Май аз съм единствената, която не се е възползвала от офертата за Ноар. Не е моята бира. Но пък заприходих добра поръчка, нямам търпение Sunglasses

# 214
И аз не съм , имам достатъчно от него .

# 215
  • Бургас
...............Но пък заприходих добра поръчка, нямам търпение Sunglasses
И сега така ли ще ни оставиш?  Бързо рапортувай!

за протокола:
TOM FORD Noir Pour Femme Eau de Parfum за жени 30 ml
Guerlain L´Instant de Guerlain Eau de Toilette за жени 100 ml
DKNY DKNY Women Fall (Metallic City) Eau de Toilette за жени 100 ml /този ей така, да станат 3 за щастие .. хихи. Иначе нямам идея на какво мирише/
Dove Cream Oil Soap Твърд сапун за жени 100 гр Нюанс BG /сапуна е подарък Flushed /

ако бях малко по-рационална и не толкова емоционална, поръчката ми щеше да изглежда малко по-различно

# 216
И аз не съм. Имам си Том Форд много, но съм на стартова позиция за поръчка на много желан специален нишов аромат. До дни ще е.

# 217
  • виртуално
Май аз съм единствената, която не се е възползвала от офертата за Ноар. Не е моята бира. Но пък заприходих добра поръчка, нямам търпение Sunglasses
И аз не поръчах защото имам достатъчно от него
Но днес получих оттам Angel Muse. Това е единственият ангел, който ми е харесал и му дойде времето за покупка  Peace

# 218

Атти, дай поне жокери.

# 219
  • Бургас
Ох,обожавам Guerlain L´Instant de Guerlain Eau de Toilette!!! И аз не съм поръчала нито ТФ,нито Рава.

# 220
А какво ще кажете за това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Poison-Girl-U … pected-48031.html

Да не остана по-назад, макар че в момента нямам нужда от нов парфюм, но пък с тези намаления си е изкушаващо.

# 221
А какво ще кажете за това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Poison-Girl-U … pected-48031.html

Да не остана по-назад, макар че в момента нямам нужда от нов парфюм, но пък с тези намаления си е изкушаващо.
Хубави неща ще ти кажа, добър парфюм е.

# 222
  • Бургас
Не е лош този парфюм,но аз си предпочитам едп,за мен е най-хубавия от тази серия.Тази вечер ще съм с Poison girl ЕДП много,много любим.Yellow Heart Bell,радвам се,че Клоето се е харесало.Bowtie

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 14:28 от Bright Crystal

# 223
  • Sofia
И аз предпочитам Пойзън гърл ЕДП, този ми идва лекичък, иначе си носи днк-то на първообраза. Simple Smile

# 224
Момичета, благодаря ви за бързите отговори! Ще се поръчва явно.

Общи условия

Активация на акаунт