Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Купих Khôl de Bahreïn Stéphane Humbert Lucas 777. Heart Eyes
Лодси, готви се, стягай портфейла. Heart Eyes Hug
Дени, толкова ли е хубав като другия, който купихме  Heart Eyes Аз скоро не бях попадала на толкова добър парфюм! Ако и този е такъв купувам без колебание, ти ме познаваш отлично  bouquet

# 256
Днес и аз получих една дългоочаквана красота 💝https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Cassiopea-30624.html
Толкова интересен и променлив парфюм май не съм помирисвала💕

Честит !Много е хубав ,пък е предстоящите сезони са много подходящи. Peace

# 257
  • Пловдив
Защо ми трябваше да минавам през мола, харесах новия Joy, на Dupont табако(само на мен ли ми прилича на Kirke Tiziana Terenzi), амбър и нещо пюр блуум, подуших и Hermes Twilly и сега ги искам всички😆😆😆

# 258
Дени, толкова ли е хубав като другия, който купихме  Heart Eyes Аз скоро не бях попадала на толкова добър парфюм! Ако и този е такъв купувам без колебание, ти ме познаваш отлично  bouquet
Не знам, чакай да дойде и ще кажа. Надявам се да е такъв, че и по-добър. Heart Eyes Hug

# 259
Днес пробвах Dior Joy Intense, това е парфюм, а не първата версия!
Пръснах два пъти на ръката в 13:30, още го усещам осезаемо. Малко розите ме дразнят напоследък, трябва да го пробвам по-обстойно.

# 260
  • София
Топли впечатления от мен относно новичкия Illusione for Him Bottega Veneta for men - https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Illusione-for-Him-55301.html

Страхотна бутилка!!!

Аромата за мен е напълно унисекс - много изискан, тънък, елегантен, свеж, хладен, професионален. Отличава се с прекрасна натурално звучаща и изключително хармонична композиция - наистина си личи, че е изпипан в това отношение.
Общо взето с това се изчерпват впечатленията ми за него. Прекрасен универсален парфюм за всякакви поводи, на всяка възраст и пол. Може би липсата на достатъчно изявен характер донякъде ме разочарова, защото марката винаги се е отличавала с по-специфичен облик/поне по мои наблюдения/.
Та това е. За почитателите на чистите и минималистични композиции, с подчертано фино и прозрачно излъчване, смятам, че ще бъде отличен избор.

# 261
Дами, моля за съдействие. Преди години майка ми си беше взела фантастичен парфюм на Paco Rabanne с аромат на круши. Още си го представям. Ароматът беше лек, сладък, летен. Уви, не помни име, аз също. Знам, че не е особено детайлно описание, но го търся вече доста време. Мисля, че ако видя опаковката, ще го позная. Обикалях по големите магазини за парфюми и козметика, но без име е почти невъзможно. Frowning1

# 262
  • София
В този хладен ден, се отдадох на по-пролетни емоции.
Fiilit Kado - Japan
https://www.fragrantica.com/perfume/Fiilit/Kado-Japan-52235.html
Още един страхотен аромат. Не знам как ухае юзото, но черешовия цвят е страхотен. В началото, отчетливо се усещат цитрусите и чая. До някъде, ми напомня на Boucheron Quatre, но след около час, парфюма поема по своя собствен път, някъде там, където цъфтят японските череши. Simple Smile
Много женствен, нежен, светъл аромат, който е изключително дълготраен. Пръснат към 8:00, та чак до малките часове на следващия ден усещам лекия, черешов аромат.

# 263
  • Стара Загора
Thaicho, а тук пробва ли да търсиш?
https://www.fragrantica.com/designers/Paco-Rabanne.html

# 264
От вчера имам новия Poppy & Barley Jo Malone London. Този парфюм е вълшебство. Млад, влюбен, романтичен и красив. Вдъхновен от английски полета и пресъздава чувство за разходка срез тях. Това е смокинов аромат. Има много смокини на кожата ми, заедно с мак и ечемик, който дава лека хлебна нотка, но не като в гурме ароматите на изпечена коричка от хляба, а като по-плътна поддържаща цветятата и смокините нотка. Излъчва средно и меко, но е много траен. Още усещам полъха му от снощи.

# 265

Да, но не го открих. А питах и майка ми - реших, че сигурно бъркам крушата с нещо друго, но и тя потвърди.

# 266
  • София
Дени, толкова ли е хубав като другия, който купихме  Heart Eyes Аз скоро не бях попадала на толкова добър парфюм! Ако и този е такъв купувам без колебание, ти ме познаваш отлично  bouquet
Не знам, чакай да дойде и ще кажа. Надявам се да е такъв, че и по-добър. Heart Eyes Hug
Khol de Bahrein е жесток, разкошен ориенталец, аз не съм почитател на такъв тип парфюми, но този ме плени и го ползвам постоянно Two Hearts

# 267
Преди колко години е ползвала този парфюм, Thaicho?
По периода може да се потърси парфюма. Също трябва да се има предвид, че "круша" може да не е действителната нотка на парфюма, а може тя да я усеща така.
Аз също харесвам много от нещата на Пако Рабан, но за круша не се сещам. Да не е Lady Million или някой от фланкърите му? Но там водещи са мед, малина, а в Lady Million Prive Paco Rabanne има какао и мед, което може някой да усеща като "круша" - fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Lady-Million-Prive-37699.html
Simple Smile

Ако кажете в кои години е ползван, може да стесним търсенето.

# 268
Преди колко години е ползвала този парфюм, Thaicho?
По периода може да се потърси парфюма. Също трябва да се има предвид, че "круша" може да не е действителната нотка на парфюма, а може тя да я усеща така.
Аз също харесвам много от нещата на Пако Рабан, но за круша не се сещам. Да не е Lady Million или някой от фланкърите му? Но там водещи са мед, малина, а в Lady Million Prive Paco Rabanne има какао и мед, което може някой да усеща като "круша" - fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Lady-Million-Prive-37699.html
Simple Smile

Ако кажете в кои години е ползван, може да стесним търсенето.

Не ми се смейте, моля, но мисля, че беше около 2005 - 2006 година. Тогава последно имам спомен да ми се е мяркал. Помня го, защото му се развали пръскалката и пълно почти шише така си стоеше. Blush Не бих Ви занимавала, но ароматът ми се е запечатал в главата.

# 269
Опиши бутилката поне. Може би не е на Пако Рабан, а друг подобно звучащ дизайнер? Пиер Балман погледна ли?

Общи условия

Активация на акаунт