Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не мога да се сдържа и да не се похваля😊😊😊от размените получих Dupont Perfect Tabaco и съм толкова щастлива днес, ако не бях го душнала онзи ден в мола и не бях прочела ревю на Денси нямаше да го имам днес🍀🍀🍀
Честито! Това е страхотен парфюм. Обичам го и много го нося. За мен и Pure Bloom S.T. Dupont много ще ти хареса на теб. Heart Eyes Hug bouquet
Даа, той сигурно ще е следващ😘

# 376
  • Тополовград
Днес съм с Ботега Венета-е,няма такъв лукс,трайност,нормален сиаж,ревностно стои до мен и ме подбутва да му правя комплименти,страхотен!
За коя Ботега става въпрос.

# 377
До преди година и нещо много си купувах парфюми на сляпо,но се убедих,че неподходящ парфюм може да предизвика страшен дискомфорт - от обикновена непоносимост до гадене и главоболие....много внимавам вече с парфюмите!
Последното нещо,което придобих на сляпо,повлияна от писанията тук беше Valentino Donna Noir Absolu.....и бам.....беше право в десетката-обожавам го този парфюм,мноооого мой Heart Heart Heart Направо ми отнесе главата-Коко-тата му отстъпиха първото място .....Hands Plus1 Trophy

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 11:37 от macadamia

# 378
Неподходящ парфюм може да разболее без проблем. Бях дете, не помня по какъв повод в главата ми остана много неприятен, тежък, сладък дамски парфюм. Всеки път, когато се сетя (а го помня след сигурно 20 години), ми прилошава.
Друг случай - 2010 може би беше, прекрасно, добро, красиво момче ме ухажва. Да, но в момента, в който иска да ме целуне, аз усещам аромат, от който ми се повдига. След няколко дни реших пак да рискувам. С известен срам, признавам, че само заради това не му дадох никакъв шанс. Blush

# 379
Днес съм с Ботега Венета-е,няма такъв лукс,трайност,нормален сиаж,ревностно стои до мен и ме подбутва да му правя комплименти,страхотен!
За коя Ботега става въпрос.
Bottega Veneta Bottega Veneta perfume—коженото ми яке излъчва яко от гардероба:))
Пробвах Modern muse nuit и много ме омагьоса,досега съм пренебрегвала парфюмите на марката,ако може някой да сподели трайност,намирам го много интимен,женствен....

# 380
  • Sofia
Thaicho, срам да те е. Да му беше казала да се напръска с друго. Сега може сватба, деца и живот в палат да си изпуснала. Grinning

Това е в кръга на шегата разбира се. Hug

Аз имам 2 най-омразни парфюма! Еуфория на Келвин Клайн и Кристал Ноар на Версаче. От тези двата мога да си издрайфам червата.

Еуфорията го бях получила за подарък като по-малка, на секундата го разкарах.

Кристал Ноар - любимец на майка ми. Само като подушех, че се е напръскала и бягах с 200, причиняваше ми мигновенно главоболие и позиви за изкарване на погълнатата през деня храна. Grinning

Calabria, аз го имам. Харесва ми, но както вече съм установила, трайността му при мен никаква я няма. Това ми се случва с всички парфюми на ЕЛ, които имам. Спрях да пробвам други на марката.

# 381
  • Бургас
Моята поръчка е потвърдена. Дано да пристигне по-скоро, защото се вълнувам страшно много. Според вас, има ли шанс да доставят пратка през уикенда или мъката ще продължи?
Ако е от Нотино или Парфимо и е направена вчера/днес няма шанс. Пратките пристигато от Чехия и често пътуват поне 4 работни дни с почивните поне в Бургас ги доставят за около 5-8 дни

# 382
Thaicho, срам да те е. Да му беше казала да се напръска с друго. Сега може сватба, деца и живот в палат да си изпуснала. Grinning

Това е в кръга на шегата разбира се. Hug

Аз имам 2 най-омразни парфюма! Еуфория на Келвин Клайн и Кристал Ноар на Версаче. От тези двата мога да си издрайфам червата.

Еуфорията го бях получила за подарък като по-малка, на секундата го разкарах.

Кристал Ноар - любимец на майка ми. Само като подушех, че се е напръскала и бягах с 200, причиняваше ми мигновенно главоболие и позиви за изкарване на погълнатата през деня храна. Grinning

Calabria, аз го имам. Харесва ми, но както вече съм установила, трайността му при мен никаква я няма. Това ми се случва с всички парфюми на ЕЛ, които имам. Спрях да пробвам други на марката.

Не мога да се омъжа за мъж с лош вкус за парфюми, уви! Joy Както и да се беше напръскал, впечатлението вече беше създадено.
Euphoria стана доста популярна, но на мен повечето популярни аромати май не ми харесват.
Щастливка съм, с мама имаме един и същ вкус за парфюми, а и от малка ми подаряваха. Няма да забравя колко бях доволна за Noa Fleur Heart Не се смейте, но харесвах кръглото шише.

Яна, да, от parfimo е и знам, че се бавят, но чакам Davidoff Cool water и Cool water 
Sea rose summer edition 2019 (още не съм го пробвала) и не спирам да го мисля.

# 383
  • СОФИЯ
Ох, пазарувам си на сляпо като стой, та гледай. Joy

Joy
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
От моите "доста" на сляпо, съм уцелила само веднъж.
Последния отстрелян така беше преди няколко дни JOOP! Wow! Съблазни ме цвета Rolling Eyes
Ми не ми се разви добре. Никаква малина, никакви цветя, само нещо горчиво, което не мога да определя Close
Пробвах Идола на Ланком. Не разбирам защо не ви харесва. За разлика от повечето парфюми на бранда този път не ми се разви евтина нотка, а прекрасни цветя и остана на ръката ми поне 6 часа, което за моята кожа си е постижение. Пробвах и st Dupont vanilla & leather- разочарование.... трайност около 30 минути Rolling Eyes
А това са ми новите придобивки.
Bond No. 9 Chinatown без него не оставам. Любов завинаги Gift Heart
JOOP! Wow със сигурност няма да повторя.

# 384

Joy
Последния отстрелян така беше преди няколко дни JOOP! Wow! Съблазни ме цвета Rolling Eyes
Ми не ми се разви добре. Никаква малина, никакви цветя, само нещо горчиво, което не мога да определя Close
Пробвах Идола на Ланком. Не разбирам защо не ви харесва. За разлика от повечето парфюми на бранда този път не ми се разви евтина нотка, а прекрасни цветя и остана на ръката ми поне 6 часа, което за моята кожа си е постижение. Пробвах и st Dupont vanilla & leather- разочарование.... трайност около 30 минути Rolling Eyes

Не знам дали проблемът е в Dupont, защото и на моята кожа почти нищо не държи, а друг няма подобен проблем... Вече се примирих, че трябва да пръскам на час - два.
Честито за придобивката!

# 385
  • Sofia
Thaicho, така е. Grinning

Ванилията и кожа на Дюпон и аз не я усещам след известно време, слабичка ми е.

Взех си Francesca dell Oro - One More
Бутилчето ми харесва, много хубава презентация има.
Парфюмът е гушлив, топличък, хубаво лимонов пайче, подправено с ванилия, ненатрапчив карамел и хелиотроп. Това отчитам най-изявено. Не усещам никакъв шоколад и кафе, поне засега.
Пръскалото позволява да пръснеш колкото смяташ, че е необходимо. Можеш да прекалиш, можеш и по-скромен да си, натиска се доста плавно.

И познайте, за мен не е подобен на сравнените с него, а ми прилича на Montale - Vanille Absolu, само че по-объл, по-женствен, по-топъл и не толкова рязък.
В Монтал има нотка, която тук я няма и го прави доста по-харесван за мен.

Франческа ме направи нейн фен. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 16:20 от sunattraction

# 386
  • Бургас
Thaichoпоръчката ми от 18-ти дойде днес. Всъщност това беше първият ден от намаленията, предполагам с най-много заявки. Вероятно сега вече ще пристигат по-бързо.
Почти цялата ми поръчка беше не сляпо. Първите два съм ги пробвала някога във времето заедно с много други единственият ми спомен е, че не са неприятни. Иначе следвам някакъв план по който купувам желани аромати, но докато ги дебна търпеливо по сайтове, размени и ибей се сдобивам и с голямо количество отстреляни на сляпо.
Получих
Ноа на ТФ. Спомена ми за него е малко по-различен и сега малко ме изненада. Мирише ми на козе прясно мляко с ванилия и на един много любим десерт Трилече
Скрит текст:
Л“инстант едт е доста различен от едп, по-лесен за носене, но все пак предпочитам парфюмната вода. Липсва ми меда, който обичайно никак не харесвам в парфюми и не мога да му простя липсата на пудреност, която идва от ириса.
Това ми беше абсолютно непознато, поръчах го просто ей така, заради високия рейтинг, заради виолетката и пипера, които обичайно харесвам... ами ... рано е да се каже от едно пръсване, но не е влюбване от пръв поглед.

# 387
  • Пловдив

Joy

И аз същото усещане имах за Joop Wow 😊
Разкажи ми нещо за този Bond 9🙏🏻

# 388
  • Sofia
Знам, че не е мястото на поста тук, както и че е линк (затова го слагам в скрит текст), но считам, че доста хора искат да видят това...Поне тези, които са като мен и чак сега го виждат, а го чакат с нетърпение. Grinning
Сега ще трябва да тичам и да го пробвам. Много съм happy, получих Сърцетуп. Relaxed
Има и някаква златна лимитка на Мон.

# 389
Да, от днес е наличен Интенз.

Общи условия

Активация на акаунт