Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Цената на последния интенз Мон е крайно обезкуражителна Frowning1

# 391
Цената на последния интенз Мон е крайно обезкуражителна Frowning1
Определено. Peace

# 392
  • Бургас
Получих сърцепляс,хаха не е зареден Мон Интенз в Дъгласа,това важи само за онлайн магазина им,току-що говорих с тях.300 кинта за 100-ца си е доста,по темата никога не купувам парфюми на сляпо,при мен това е закон.

# 393
Зареден е, в Парадайз го има. Вероятно и в другите.

# 394
  • Бургас
Тук в нашия Дъглас го няма муцуно.Изгарям от желание да го усетя на кожата си.

# 395
Знам, че не е мястото на поста тук, както и че е линк (затова го слагам в скрит текст), но считам, че доста хора искат да видят това...Поне тези, които са като мен и чак сега го виждат, а го чакат с нетърпение. Grinning
Сега ще трябва да тичам и да го пробвам. Много съм happy, получих Сърцетуп. Relaxed
Има и някаква златна лимитка на Мон.

Аз много го харесах новия Мон, прилича ми на оригинала, но ми се струва по-ванилен и заоблен. Чудя му се доста.

Пробвах пак Соления карамел и ми хареса повече този път. Ще го разносвам тия дни. Ти получи ли твоя, Сън?

# 396
За "на сляпо" може да се поръча веднага с 20% отстъпка до 30,09 Wink

# 397
Тук в нашия Дъглас го няма муцуно.
При вас винаги закъсняват не знам защо. Днес писа още рано сутринта управителката на Парадайз, че е наличен и върховен.

# 398
Здравейте парфюмни маниаци!
Миналата година по това време се " запознах" с вас и имах 2-3 парфюма. Сега положението е това😯

Пооляла  съм се май...
Имам предложение за новата тема. Малко е смахнато, но все пак:
Представете си, че влизат с взлом у вас и крадат всички парфюми ( не дай си Боже). Кои ще са първите два, които ще възобновите на момента?😘
Иначе, само ви чета, тъй като не съм много по описания и т.н

# 399
  • Бургас
Тук в нашия Дъглас го няма муцуно.
При вас винаги закъсняват не знам защо. Днес писа още рано сутринта управителката на Парадайз, че е наличен и върховен.
И аз не знам обаче много се нервя,то тук още новия Габриел не са заредили/поне преди няколко дни го нямаше/,какво остава за Мон Интенз.Силвия,много ме разсмя,дано парфюмите ти още се увеличават,хаха.Не дай си Боже да се случи това,да чукам на дърво,хаха аз ще възобновя Амуаж Блосъм и Мон Герлен много ясно.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:18 от Bright Crystal

# 400
Като сте зачекнали сляпото пазаруване, да се включа и аз и срам не срам да разкажа за новата ми любов от вчера - Narciso Rodriguez Eau de Musc. И него на сляпо гръмнах. Познавам Есенс, харесвам го и изобщо не се замислих. Мярнах го докато от скука се ровех в частни обяви за парфюми, цената беше прилична, и какво пък толкова! Simple Smile
Рядко ми се случва "греда", но ми се е случвало. Не се влияя от мнения и форумни лудости, имам малко особен прафюмен вкус и рядко нещо от новите, модерни и харесвани от всички аромати ми харесва. Блогъри не чета и нямам доверие в техните ревюта и аз считам, че не са обективни. Доверявам се на носът си, или изчитам всички мнения и коментари, вземам предвид какво аз харесвам и не харесвам в един парфюм, с кои други парфюми е близък по звучене въпросният и едва тогава вземам решение. Тръпка е, факт. Повечето ми парфюмни любови са купени точно така. А несполучливите, директно в съседната тема, като гледам останалите там се успокоявам.

И така.
Сутринта нямах търпение да се полея с новата ми придобивка. Взех душ, нагласих се и естествено добавих три щедри фъса  Eau de Musc. С новите парфюми не смея по повече, познавам си се и внимавам.
Доволна от отражението в огледалото и облака от уханието около мен, се върнах в дневната да си допия кафето и да се изфръцкам пред ММ.
Получих си комплиментите съответно, наслаждавам си се аз на кафето.... и в същото време усещам как парфюмът ми леко започва да прави завой и да тръгва в непозната за мен посока. Превръща се в гъста креместа и задушлива смес и се опитва да ми отнеме въздуха. Усетих онова познато чувство на изстиване на дланите и учестено дишане, последвано от гореща вълна и за миг застинах. Смятайте как съм изглеждала, след като ММ ме попита лошо ли ми е и дали съм добре. Ами не, не бях добре, ама смея ли да си кажа. А се чувствах като потопена във варел с гъст крем Нивеа и на всичкото отгоре някой сложи капак отгоре и добре го завъртя. Щях да припадна.
Станах, разтворих широко прозорците, разкопчах ризата, изтичах и насложих по два фъса от Mugler Cologne. Той малко подразреди въздуха около мен та оцелях някак. Ей, щях да умра от задушване, от собственият ми парфюм и не за първи път ми се случва. И как да си призная на глас какво ми е!? Мълчах като напълнило гащите дете и гледах гузно. Rolling Eyes
Всичко това трая не повече от 15 мин., не знам какво ми стана. Тъжна съм и гузна, и ме е яд на мене си. И ме е срам, че вчера - ух! ах! ех! иху!, а днес - тихо.  Толкова да го искам тоя парфюм, а сега? Шизофренично е, вчера от сутринта си го носих с такъв кеф цял ден, нищо ми нямаше и се кефих като малко дете на нова играчка. Стартира толкова звънливо, цитрусово-бергамотено, усещам и алдехиди, нежни и леко блещукащи - всичко което обичам и харесвам. А мускусът в базата е толкова чист, прозрачен и вълшебен, като аромата от новородено бебе, размазва ме от удоволствие. Обаче, тия наколно минути в сърцевината, как де ги прескачам!? Мъка, мъка.....Worried
Така ми се случи и с Адикт,така както ми харесваше и си го носех, в един момент по същият начин ми призля от него. Пробвах още няколко пъти да го нося по различно време и настроение, ами - не става!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:35 от Sysly

# 401
Събирам мнения за Obsession на Келвин Клайн. Ретро ли е, тежък ли е? Струва ми се подходящ за студено време, но може би трябва да се внимава с количеството. Обмислям го като вариант за подарък, но може би ще го ползвам и аз.

Всъщност търся нещо, което да се доближава до Слонът на Кензо. Излязоха ми в една ароматна категория, затова питам за Obsession. Но, разбира се, ако имате и други предложения, ще ги взема под внимание.
мога да ви пиша доста, но е най добре да вземете проба. Аз лично много го обичам, не е ретро.

# 402
Ако някой влезе вкъщи най-много ще ме заболи за парфюм, който не мога да възстановя... Имам Chanel 5 от пралеля ми на над 50 години... Пазим го като антика. А иначе, зависи от момента. Дано не се случва, но сигурно ще възобновя новия Bombshell. Харесвам си го. Плюшкин съм.

# 403
  • Sofia
Фенси, получих го, много хубаво гурме. Heart Eyes Карамелено-маслени пуканки, подправени леко със сол. Не е нищо невиждано, но ще си го изпръскам с голям кеф. Heart

silvia.si, хич не искам да си го представям, защото ще рева и ще се тръшкам като малко дете, като едновременно мисля как ще ги намеря и заколя с вилица крадците. Grinning Иначе - Мон Герлен, Пойзън Гърл и Скандал.....постепенно и другите, а ще си открадна и някои от майка ми. Grinning

# 404
Аааа тема за кражби няма да направя, не дай си Боже. Моята колекция никога не нощува сама в нас. Питай кой и как носи близо 300 парфюма? Всички съседи се пръскат аванта, когато им връчваме саковете. Сама ги подканям.

Общи условия

Активация на акаунт