Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Скрит текст:
неви86,някъде от Бг могат ли да се поръчат,от оригиналния сайт искат 19 евро за доставка-тоест два лосиона са 16,20 евро,а само доставката е повече от тях ?!?!?
Vrabcho_ есенните ти бутилки са чудесни....
питането ми отпада-открих от къде да поръчам .... Flowers Hibiscus
Макадамия, виж какво ми излиза , но дали имат и лосионите, не знам.И аз съм заинтругувана.
Скрит текст:
How to get to us?Indigo Nails Lab Sofia
Makgahan 55 55 A
1510 Sofia,
Bulgaria
+359 89 294 9291

# 556
Аз вече поръчах,трудно се навих-хахахаха
Кофти е само ,че няма описание на ароматите-та отново на сляпо по интуиция....Взех си Egoista и Indigolicious/сайта е https://indigo-sofia.bg/bg/

# 557
  • Sofia
Мерси за сайта, macadamia, сега и аз ще ги преглеждам, макар че 15-те лосиона, които имам, са пълни догоре. Grinning Погледни в официалния им сайт, там имат презентации. Simple Smile)
Ще погледна и всички други парфюми, които са споменати тук. ...та, видяла жабата.... Grinning

Vrabcho_, много секси бутилки. Bowtie

Парфюм за деня - Mancera - Musky GardenHeart Eyes

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 10:04 от sunattraction

# 558
  • Чукарландия
Сега си взех Рава, но нея бих я носила само зимата ...
p.s. Бела, и на мен ми лиспваше Kissing Face

И за да е мазалотоприменкактосимутрябва гръмнах и една Рава, за предстоящите студове. Как да не я приюти човек, когато дъжд запръска, що ще дири тя зимъска (без мен)?!? Smiley

А като казвате, че има локумена нотка, има ли общо с Локума на Кейко Мечери? Много го исках този пусти Loukhoum Eau Poudree...

p.s. и вие на мен, Магнумче Kissing Face

# 559
Сънче,мнооооого трудно се навиваш и ти....хахаха....от моята кръвна група си Satisfied
Единственото,което ме спира да не взема тази Рава е факта,че до сега с арабски парфюм не сработих.....
Парфюм на деня Quatre en Rouge Broken Heart код червено

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 10:13 от macadamia

# 560
Бел, нищо общо няма. За мен е гурме, не е локумена роза въобще. Хубав парфюм е. Честити красоти, много да те радват! Ти тук ли си? Heart Eyes Hug bouquet

# 561
  • Чукарландия
Бел, нищо общо няма. За мен е гурме, не е локумена роза въобще. Хубав парфюм е. Честити красоти, много да те радват! Ти тук ли си? Heart Eyes Hug bouquet

Благодаря, Денс! Flowers Hibiscus
Сигурна съм, че ще ме радват. Едно ми е приповдигнато още от сега... Heart
Тук съм. Цяла година вече. Kissing Smiling Eyes

# 562
Бел, много се радвам. Не знаех, иначе идвах това лято два пъти. Heart Eyes Hug
Ако ти изпадне Ла Бел на Жан Пол Готие, който ти препоръча Ковачева  Heart Eyes го вземи, сигурна съм, че много ще ти хареса. А бутилката му е убийствена.

# 563
  • Sofia
А, не бе. При мен "парфюм" и "мозък" са две взаимоизключващи се думи и не кореспондират добре в едно изречение. Grinning
Рава наистина тест, че колкото мнения прочетoх, всеки индивидуално си го усеща.

Поинтересувах се от тея лосиони и ето какво намерих:

Indigolicious - Charming vanilla aroma, bergamot and tuberose to make you feel special.

Egoista - Delightful vanilla note breaks through refreshing citrus accent, invigorate each of your sense and boost your self-confidence.

# 564
  • Чукарландия
Бел, много се радвам. Не знаех, иначе идвах това лято два пъти. Heart Eyes Hug
Ако ти изпадне Ла Бел на Жан Пол Готие, който ти препоръча Ковачева  Heart Eyes го вземи, сигурна съм, че много ще ти хареса. А бутилката му е убийствена.

Видях го, разкошна е, да. Единствено ме спира цената. Засега. Wink

Скрит текст:
Как така си идвала, ееех, трябваше да ми звъннеш! Heartpulse

# 565
Много благодаря,Сънче-ще знам какво да очаквам горе-долу....хаха,ти включи ли се с лосионче,ако не-действай...не изневерявай на природата си ....

# 566
За който се интересува от Либрето:
https://www.notino.bg/libre-launch/ Аз залагам, че ще искат поне 150лв за това комплектче! Grinning

# 567
За който се интересува от Либрето:
https://www.notino.bg/libre-launch/ Аз залагам, че ще искат поне 150лв за това комплектче! Grinning
Ако е 50-тица повече.
Ще ги дам, но на Дъглас или Сефора на Черен Петък.

# 568
  • Бургас
Че и повече ще му искат,бутилчето е страхотнооо,мдаа.Дано и течността струва.

# 569
Може ли някой да напише името на полската марка и попаденията, които според него имат? Също и от къде поръчвате...
Аз съм страстен любител на всичко полско и от пусто любопитство бих поръчала на сляпо, стига цената да не е твърде обезкуражаваща Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт