Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви преживявания споделят майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви преживявания споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Кога е подходящо да започнете леки упражнения след раждане?
Даже апетит нямам и се чудя какво да се насиля да хапна като почне да ми пристъргва стомаха.
Пожелавам най-хубавия подарък 

Ми не е честно пък.
И аз ще трябва да проверявам за беба май, щото тя е планирана за 21ви и не знам тая година туй слънце кога къде мисли да изгрява.
Ама как се проверяват тия работи ми е крайно неясно
) и не си написах датата - 22.07., ама ще ви черпя доста по-късно, че тогава още ще съм в реанимиция предполагам. Виж, днес ще избързам да ви почерпя за юбилея на татито ни, щото той е в неделя, ама сигурно тия два дни няма да влизам тук и да не пропусна. Хапнете и пийнете на корем, ние по рачешки обичаме да посрещаме гости най-вече с богати трапези... 

Аз все се каня да те питам някои неща и все забравям...
Трябва и това да си записвам. То като ми дойде до главата, ще се сетя, къде ще ходя, ама обичам да съм подготвена предварително... Абе ще питам, ти си си тука, не те пускаме никъде да ходиш...даже и на море не може

ама откакто не ходя на работа съм загубила тренинг, чак се уморих от телефонни разговори

През цялото време до главата ви има анестезиолог, които ви наблюдава. Ако ви стане лошо по време на операцията си искате кислород и започвате веднага да се чувствате освежени
Анестезиолога непрекъснато поддържа разговор с вас
Раздвижването е малко по-болезнено, но трябва да се стремите да ходите изправени и така ще се възстановите по-бързо. И се движете колкото се може повече. Не забравяйте да пиете много течности след операцията, за да не ви боли глава от упойката
Аз в стая бях с много готини момичета
Едната ми беше даже колежка.Раждахме заедно.И не ми беше скучно.
Много си помагахме.Тоалетните ми бяха много мизерни ама бях там само 2 дни.После една позната докторка ни изписа.В документите ми пишеше"Изписване по собствено желание".Искам да ти кажа че хигиената е нулева.Бях потресена защото в патология си беше всичко ОК.А там където са бебенцата трябва да е 5 пъти ОК.А то... 
Сега се чудя за друг