Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама!

• 14 882
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!!!  love001
Честито на всички, които са станали майки- човек може да се обърка -мнооого бебета smile3501
Сутринта ми падна "тапата"- утре и аз ще отида до родилното за да видя каво става и до къде сме с нашият бебо.Моята док , която ми води през цялото време ЖК.....излезе в отпуск . Сега става много сложно, защото започваме тепърва да търсим нов и "кадърен "лекар, при който да родя. Мислех , че ще се размина с плащанията на лекари , но ...уви. cryТакава е политиката тук.Искаш ли внимание-плащаш.Моля се само всичко да е наред с бебо.Аз ще се справя.Хехехе постоянно се надъхвам и си давам кураж newsm03Налегнало ме е едно спокойствие.......мързеееел-луда работа.smile3518

# 136
  newsm45 Много съм неосведомена по този въпрос. Асинка страшно ти благодаря че ме светна.Моето бебе снощи се чудих какво му е.Много беше неспокоен и сякаш постоянно зяпаше гладен.  newsm32 Misc Baby Bottle
 П.С. Какво да давам?

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 17:50 от Ренито

# 137
  • София
Здравейте мами,
Влизам за малко да ви кажа, че съм още тук и съм още 2 в 1 (нищо че Надето ни брои почти родили, нищо чудно да ме изпредвари:))
И по важното- ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ bouquet  bouquet
Понеже няма нищо интересно друго, какво да ви кажа, освен че чистихме с мъжът ми цял ден (абе по всички начини го викаме това бебе:)), чакам новини от вас Hug

# 138
Dreamy_world, честито и добре дошла отново при нас!Много да слушкат бебоците и да са много щастливи!
 Tada twin_neutral  Tada

Здравейте мами,
Влизам за малко да ви кажа, че съм още тук и съм още 2 в 1 (нищо че Надето ни брои почти родили, нищо чудно да ме изпредвари:))
Може ли аз да те изпреваря? Rolling Eyes

# 139
  • Варна
какво става?  #Crazyникой ли не остана тук?такова затишие.............сигурно ще завалят новини за нови бебета
аз още съм 2в1.нямам никакви болки.тая тапа няма изтичане  Shockedслед колко време ще почнат тези пусти болки?
ако до утре следобяд нямам болки или изтичане на "води"отивам при доки да види какво е положението Thinking
venkaстискам ти палци  bouquetдано при теб нещата да се развият по бързо  отколкото при мен.
за малко да забравя Embarassed
Dreamy_world,добре дошла отново при нас  bouquetуспех в отглеждането на двойната ти радост smile3525
до скоро от нас preggo

# 140
  • somewhere over the rainbow
Е,браво!!! За малко ме нямаше и хоп-толкова много бебенца!!! Честито на всички,да сте много здравички! Пожелавам до края на месеца всички да сме в нова тема в родени. М/у другото ако някой направи такава,да свирка тук,да не пропуснем откриването Laughing
Аз имам въпрос към родилите и кърмещи майки. На вас тече ли ви кърма /имам впредвид когато не кърмите/? При мен положението е страшно-дрехите ми постоянно са мокри,чаршафите през нощта също и на всичкото отгоре трябва да спя със сутиен, за да си слагам подплънки в него /които така или иначе не помагат/. Как се справяте с това? Асе,помагай и ти Praynig Гърдите ми изобщо не са твърди.
За коликите-имаме ги от 5-тия ден. Даваме капки САБ и чай ХИП-незнам колко помагат newsm78
Хайде останете със здраве,че ние ще се къпем и ще се храним.

# 141
  • на правилното място, в точното време
Момичетаааа, Ели 83 си има бебе ЮЛИЯ 3170 кг 50 см!!!

Ех, това Ели, милата, родила е с епидурална упойка. Добре звучеше. Имала малко шевове. Родила е в 19 часа тази вечер!
  Да се възстановяват бързо и да разказва как е минало всичко, че през цялото време съм я мислила как ще изкара. Сигурно е сбъркала докторята  hahaha
  Хайде, можете да поздравявате новата мама!!!

# 142
  • Варна
Браво на Eli83 smile3501
Честита дъщеричка newsm32много радост и щастие да ви носи и да е много здравичка
На мамчето бързо възстановяване и завръщатане в нашите редици  bigdance2 Tada  ura

# 143
ЧЕСТИТА МАЛКА КУКЛА НА МАМА ЕЛИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОООГО ЩАСТЛИВА.МАМА ДА СЕ ПОУСПОКОИ НАЙ-НАКРАЯ И ПО-СКОРО ДА СЕ ПРЕБИРА В КЪЩИ, ЗА ДА СЕ РАДВА НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ!!!  bouquet  bouquet
Редиците оредяха:))))))
color]

# 144
Честито бебче на мама Ели! ДА е здраво и да порастне голяма хубавица!
 smile3525 newsm07
НАН, добре дошла обратно!Лесно отглеждане на бебешока!
welcome
Каква е тази работа при мен.Вече трета вечер имам контракции на 15 или 20 мин(на периоди са) през деня или са по-слаби или на повече време.А вечер са болезнени и сякаш не мога хубаво да дишам.На вас случвало ли ви се е .Че и като ми се втвърди корема някой път е по 1-2 минути Shocked
Аз си мисля, че са подготвителни, но да не ме изненада нещо, че чак в четвъртък съм на преглед.

# 145
Здравейте и от мен  Grinning ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ ВИ !!  newsm07
 и на мен малко ми остава още..., а нямам никакви болки , контракции , тапи и т.н ....искам да мине и тази седмица така спокойно та вече след 23-ти да започна да се ослушвам..
...странното е , че  бебо започна доста да мърда-бута , лута се като че ли - дори имам чувството , че застана вече посредата в корема ми и  се подготви за изходня позиция... Rolling Eyes преди го чувствах само от дясно
от както влезнах в 9-я мес не съм ходила на Видиозон....не са ме преглеждали и за разкритие... Thinking...може би след седмица ще отида да видим какво става.....

# 146
Честито на всички родили мамчета. Да са им здрави и засмяни малките бебки и бебчовци!

# 147
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИШЛЕНЦАТА!!!

Хехехе, май нас 2 в 1 ни хвана летаргията, че като съдя по себе си нищо не ми се прави  newsm78 Нито ми се яде, нито ми се спи,тв не ми се гледа, а за разходка през деня да не говорим  Joy Ама то сигурно е от очакването... На всички бебета, които са решили днес да ни изненадат - късмет и много целувки!

# 148
  • София
Добро утро от мен мамички,
Тъкмо си мислех, че момченцата за първи път поведоха по бройка и хайде мама Ели 83 с нейната дъщеричка изравни резултата, да и е жива и здрава принцеската  bouquet
Фионче и аз съм като теб, контракции по леки през деня и по силни през нощта, ама нищо, но не се притеснявай и нашият ред ще дойде Hug
Мъжът ми е станал голям образ, като ми звъни телефона и той вдига и не казва ало или нещо друго ами направо "Не сме родили" Joy
Аз да ви кажа от снощти като съм се умислила, как ще изкарам в болница няколко дни и ме хваща страх, никога не съм спала в болница newsm78
А бебчо ако не се роди доброволно до 20, доки каза, че ще ме прибира в болница #Crazy Аз съм казала, че искам да съм във вип стая и се надявам тати да може да спи при мен, щото мен ме е страх сама Embarassed
Май всичко си написах, така ми се иска вече да сме в друга темичка (родили) и да си пишем за бебенцата...само хубави неща обаче Praynig
Мами, лек ден ви желая, а ако някоя тръгне да ражда, много леко раждане и много красиво бебе Hug

# 149
Ивка, не се притеснявай Hug Сега нямам време да ви разказвам с подробности, но моят престой в болницата беше страхотен. Изкарах 6 чудесни дни, завързах нови приятелства... беше невероятно изживяване. Все пак твоето и на другите момичета деца се раждат по едно и също време има толкова много емоции за споделяне, че не остава време да се огледаш за обстановката. Важна е настройката Grinning Вярно, че аз съм изкарала част от живота си по болниците и по принцип се чувствам добре на такова място, но пък и родилните отделения не са като другите. Тамо цари радост и приятна атмосфера, не се сблъскваш с разни ужасии... споко Hug всичко ще мине и ще си спомняш само доброто Grinning

Общи условия

Активация на акаунт