Отговори
# 570
Атана,бъди честита.Да си жива и здрава и всичко ,което желаеш да ти се случи. Simple Smile
Жалко за дошли лелки,успех желая другия месец.
На мен ми сряха придърпванивтя,който ги имах още от О.Вчера имах някакво странно течение,зацапване ли е,какво е не знам.Леко кафеникаво,не ми се е случвало.Моля се да е имплантация,ще видим.
Аз не пия никакъв алкохол и не съм дори опитвала цигари.Обапе хляба и сладкишите са ми слабост.Имам си тлъстинки,който нямам воля да сваля.Иначе кръвната ми захар е 3.8

Прекрасна неделя на всички! 🌹🌹🌹

# 571
За храненето мога да се изкажа. Не спазвам определен режим. Силно съм ограничила тестени,картофи,ориз. И въпреки това когато ми се дойде си хапвам. Намалила съм драстично приема на сладко. Опаковки все по-рядко консумирам. А когато го правя ми засяда буца в гърлото. Като знам какви боклуци са... Пия около 2 литра вода на ден. Безалкохолни не консумирам никакви. Случва се вечер чаша вино за отпускане след натоварен ден. Аз проблем имам с цигарите. Трябва да се стегна и да ги спра. Скоро надявам се. Здравословно и балансирано хранене . За мен това е тайната за здраво тяло. И спорт ако може супер. Опитвам да давам на тялото си  храни,които му носят ползи. Не виждам какво ще ми донесе една вафла например,в сравнение с една ябълка. Е греша и аз понякога.

Иначе цикъла си ми дойде. Вчера се запознах с новият ми гинеколог. Ще правим някакви изследвания скоро и това е.
Усмивки и хубав ден на всички! 🍀🍀🍀
ПС: Пак се олях с писанията...🤣 Ще ме извинявате!

# 572
Ati, честит рожден ден. Бъди здрава и закръглена в коремната област, но не от храна и газове 😂😂 весел ден и после ще разправяш как сте празнували.
И аз няма какво да пиша, та си трайкам. Цикълът ми беше много странен- започна със зацапване и после доста леко течение. Така си и остана. Никога през живота ми не ми е бил толкова слаб, никога. Може би едно време, през първите години... чак се притесних. Но пия хапчета за адреналите и наваксвам с желязото, заради анемията- може от там нещо да се е получило. Дано...
на всички опрашени момиченца им желая леко чакане и две черти- наситени/ненаситени- две да са.
Иве, прегръдки. Тоя месец и двете сме тинейджърки.
Днес трябва да готвя, да мия чинии, да пера, да пиша простотии за училище. Тея тъпи недели!

# 573
Момичета, здравейте!
Официално съобщавам, че се завръщам в редиците на бебеправещите. ММ се оперира, сега е в процес на възтановяване. За тези, които не знаят сме със МФ за момента установен. Диагноза Варикоцеле 3-та гр. Минаха 4 дни от операцията, той се чувства доста добре, не е имал силни болки. Лек дискомфорт, но нищо притеснително. Аз спрях противозачатъчните и вече дори М е към своя край. Просто се оцелихме, аз в М. - той на операция. Много се смяхме с ММ като каза “мило, чувствам се вече плодовит, готов съм за бебче” 😂.  От другата седмица се заемама със задачата за бебе, слез 3 месеца  въздържание ❤ Нямам търпение, хора, чувстаме се все едно за първи път ще започваме. Нищо, че имаме зад гърба си почти година опити 😬. Наясно сме, че шанса за Б. в следващите 3-6 месеца е много малка, но все пак надеждата е огромна 😳. Даже малко ме е страх да не се разочароваме.
Стискам всичките си палчета на момичетата с инсеменациите! До една да видите мечтаните чертички!! На другите момичета също!
Борбата, момичета е голяма, но всичко си заслужава!
Ати, честит рожден ден, мила! Знаеш какво ти пожелавам ❤ А с ТМ ви желая вечна любов, силна връзка и щастлив съвместен живот!

# 574
  • Dope Reach
Честит празник, Атана! Жива и здрава, знаеш какво си пожелаваме за рд в тази тема! Hug
Лило, добре си се завърнала! Blush
Още нещо за размисъл - какво мислите за билките, които стимулират плодовитостта? Започнах наскоро да пия бял равнец, чувала съм също за невен, турта и орлови нокти, които имат подобен ефект. Много твърдения срещнах, че редовният прием на бял равнец помага за премахване на миоми и кисти.

# 575
Здравейте от слънчева Прага! Честит рожден ден на Атана, и нека на първата годишнина или РД да сте вече трима!
Включвам се набързо за билките- тук много се пият два билкови чая- до О първата половина от цикъла от листа малина за подпомагане на хубавата лигавица, и от О нататък от шапиче- естествен прогестерон, подпомага и имплантацията. При първото инвитро ги пих и забременях, сега пак пия шапиче сутрин и вечер, с надеждата пак да помогне. Странични ефекти нямам, даже е и приятен на вкус, и тукашните акушерки и хомеопати ги препоръчват.

# 576
Атана, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и влюбена в живота! 🎂❤🎈
Честито и за сватбата! Обичайте се и се подкрепяйте, а останалото само ще си дойде! Wink

Лило, добре дошла! Дано в най-скоро време се види резултата от операцията на едно тестче! 💓

ММ реши изведнъж, че трябва официално да се женим, че бебето да не бъдело извънбрачно.. 😁 Онзи ден сме седнали на двора, човека със скъсания анцунг и коментираме негов колега, който ще вдига сватба ноември. И той ми вика "трябва и ние да направим нещо по въпроса". Аз просто го отрязах като му обясних, че искам пръстен и да ми падне на коляно (много филми гледам, да) и не искам някой ден детето ми като ме попита как сме решили да се женим аз да му кажа "ами бяхме на двора, баща ти със един скъсан анцунг и между другото решихме да се женим..".. Не знам, може и аз да греша в размислите си, но аз искам да си вдигна сватба както трябва, не да подпиша сега, пък някога във времето да си я отпразнувам..
Оплаках се на бързо, надявам се и съм ви разведрила. Желая ви много + тестчета или последни лели за следващата поне година! 💞

# 577
Честит рожден ден, Атана! Бъди здрава и нека скоро се сбъднат най-съкровените ти мечти! Yum

Добре дошла на Лило, макар че не сме се засякли предишния път, аз съм малко нова Smile

По въпроса с килограмите аз си имам от доста години едни 10-ина кила за сваляне, вървя нагоре-надолу, но като цяло има какво да се желае. Твърдо вярвам, че преди забременяване е добре да имаме добър хранителен режим, едно на ръка защото е добре организмът да е снабден с полезни вещества, но и защото килограмите при бременност е добре да не стават твърде много. Когато забременях миналия път, се стараех да се храня здравословно и правех упражнения, тези полезни навици според мен доста ми помогнаха да запазя добър хранителен режим и качих 12,5 килограма за цялата бременност, което за мен си е постижение, защото съм доста склонна към напълняване като цяло. Не съм се мъчила в нито един момент, просто разчитах на навиците си от преди забременяването и тази дисциплина много ми помогна да не залитам в крайностите. А и понеже си имах от преди това едни десетина килца, а съм с проблемни тазобедрени стави (което и наложи да родя със секцио), беше изключително важно да не дебелея много. Сега вече съм 2 кг. по-слаба, отколкото когато забременях миналия път и се надявам даже още мъничко да смъкна и този път в девети месец да тежа по-малко от предишния, това ми е стимулът. Ортопедът ми каза в никакъв случай да не напълнявам повече, защото е опасно за ставите. Expressionless Така че, дерзайте, момичета! Един по-здравословен режим винаги е от полза. Не разбирам жените, които си казват "Сега ще забременявам, няма смисъл да отслабвам, защото после така или иначе ще напълнея". Всеки килограм по-малко и всяка полезна храна вместо вредна е в плюс за нашето здраве, за нашата бременност и бъдещи деца. По-голям стимул от това няма. Relaxed

Аз още си чакам цикъл, имам вече зацапване, което по всяка вероятност означава, че утре ще ми дойде. Което пък означава, че не сме изпуснали О, ами напротив - подранили сме Joy Мисля този месец да не го броя изобщо, защото беше силно експериментален, но от следващия ще сме по-сериозни надявам се. Thinking Ако ни стигнат силите, защото се местим в ново жилище и е някакъв малък ужас. Но пък мога да се похваля, че ми излязоха резултатите за витамин Б12 и Д и са доста добре. 4 месеца пих добавки, сега съм в почивка и ги изследвах и Б12 вече е над горната граница, а Д е някъде по средата. Можеше и по-добре да е той, но няма да издребнявам, важното е, че се е качил доста в сравнение с последния път, когато си имах дефицит.

Това е от мен, пожелавам ви лека и позлотворна неделя (особено на трудещите се Yum)!

# 578
Атана, честит рожден ден и от мен! Догодина нека бъдете трима или... четирима Simple Smile

# 579
  • Dope Reach
Марго, мерси за информацията. Аз съм чувала тази билка с другото й име - цариче. Хубаво е, че може да се пие и по време на бременност, ще я потърся в аптеката.
Блекче, и аз не признавам такива, исках коляно и докато не го получих... Grinning И то точно, когато се бяхме скарали зверски, той реши да ми предложи. Хем ме беше яд на него, хем бях чакала толкова много, че вече не знаех дали ще се случи... Та, останах ошашавена, не можах да се зарадвам в близките няколко дена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
Здравейтте момичета и аз се включвам в новата тема . Броя дните до 7 Октомври та да мога да си направя тест ,тогава ми е датата на цикъла ... надявам се да ме пропусне този мисец .. това е трети месец който пржбваме за бебе .  Simple Smile ПОЖЕЛАВАМ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ ДА Е ПЪЛЕН С ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ  И ДА ОБМЕНЯМЕ ИНФОРМАЦИЯ🌞🌞🌞🤗🤗🤗🤗🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

# 581
Здравейте, бебемечтаещи момичета ! Имам няколко загуби ,приключващи в 7-8 г.с. и от няколко месеца подновихме опитите .Този месец мъжът ми беше в командировка и опита беше при отминала ( по мои сметки овулация) - 13ден от МЦ. Днес е 22-ри ден и съм объркана ,за три дни направих около 10 теста (лентички) на две различни марки. Качвам този от днес,не е със сутришна урина .. притеснена съм ,че е бледа ...

# 582
Скрит текст:
Здравейте, бебемечтаещи момичета ! Имам няколко загуби ,приключващи в 7-8 г.с. и от няколко месеца подновихме опитите .Този месец мъжът ми беше в командировка и опита беше при отминала ( по мои сметки овулация) - 13ден от МЦ. Днес е 22-ри ден и съм объркана ,за три дни направих около 10 теста (лентички) на две различни марки. Качвам този от днес,не е със сутрешна урина .. притеснена съм ,че е бледа ...
Честито🤩🤩  никак не е бледа😋😊🥰🥰

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 07:05 от AnMary

# 583
    благодаря ти ....но не мога да се зарадвам .Бяхме записали час в Турция ,за да се открие причината за абортите и всичко се обърка ,страхувам се ,че всичко ще се повтори без да е открита причината.

# 584
      благодаря ти ....но не мога да се зарадвам .Бяхме записали час в Турция ,за да се открие причината за абортите и всичко се обърка ,страхувам се ,че всичко ще се повтори без да е открита причината.
      Пожелавам ти пухкав финал🤰🤰🤰🤰

Общи условия

Активация на акаунт