Отговори
# 675
  • Dope Reach
Аз не разбирам защо ми поставиха тази диагноза ПКЯ , като изследванията са ми в норма  (освен пролактина , който беше 590 ,но тогава не спазих изискванията , а и бях под стрес ) , имам си цикъл без лекарства макар и нередовен . Вече не знам какво се случва ..Извинявам се за хаотичния пост .
Именно заради това, че е нередовен, поне аз така си мисля. Thinking
В този ред на мисли, една от многото АГ-та, при които съм ходила, като ми видя кистозните яйчници, веднага тръгна да ми насрочва дата за лапароскопоя, трябвало задължително да ги "обели". Flushed Матката ми била малка, как съм щяла да износя така. Никой, даже от уж светилата, които впоследствие ме преглеждаха, не забелязаха нищо такова.
Днес ми е първи ден след прословутата лелка, имам малко придърпвания. ММ тъкмо си легна, неговият режим на спане е супер разбичкан и понякога не се съчетаваме по лягане, кога ще щракаме... Май ще преглътна това, че утре съм от 15 ч. на работа и искам да се наспя, и ще ставам рано, само и само да се отчетем.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
Привет момичета! И днес не ми дойде. Трети ден. Вече приготвих Шуър чека за утре сутринта, но все пак имам съмнения дали да не изчакам още един ден. Адски много ме боли ниско долу и кръстта, сякаш вече ми е дошло. А гърдите ми ще се пръснат и си мисля, че утре може да дойде вече. А и честно казано така все още имам надежда отколкото да видя самотната черта. Ще реша утре сутрин като се събудя.
Честито Хопи!!!
Марианка стискам ти палци!!! Flowers Four Leaf Clover
Борнче и на теб също ти беше за четвъртък мисля!!! Flowers Four Leaf Clover

# 677
Ооо, аз, както съм пъпчасала, и с тия болки в кръста, вече го отписах.
За протокола, да си призная, че предните месеци си правех сума ти тестове преди М (разбирайте по около 10 😁). Имах тестове за години напред, ама за някоя нормална жена, не като мен.
Този месец не смятам да купувам, за О също няма да купувам. Ако забременявам, ще е без тях, така или иначе.
Ако, случайно ми закъснее, ще правя тест на 5ти. На четвърто число няма да разбирам дали съм бременна, със сигурност. Това число го свързвам с неуспеха ми преди.
На 24 ноември разбрах, че съм бременна, на 4 декември лекар потвърди, на 14 декември се видя киста на жълтото тяло, на 4 януари ми съобщиха, че е мисед.
Така че...Имам си моето смахнато основание Simple Smile

# 678
Многоооо постовееееееееее! Утре правя нова тема, Ив, за теб специално 💋
Момичета, не мога да се включа във всички теми, само ще ви пожелая черти, черти и пак черти! Двойни! Чакам положителни тестове и ЧХГ от утре- няма не мога, няма не искам Wink
Лекинка, до утрИ ❤

# 679
Борнче, много си приличаме по смахнатост Smile И аз намирам символика в числата и се настройвам срещу някои определени. Не смеех напълно да си призная, че този месец започнах да тествам 11 дни след предполагаема овулация и направих 10+ пикливи теста и 2 кръвни. Rolling Eyes Уж се заричам, че няма вече, но като се познавам, ще направя същото. Аз обаче за първи път се въоръжих с тестове за овулация и вървят с 20 теста за бременност. Като са ми така под ръка, знам какво ще им се случи. Да вземе вече да ми дойде М и ще пробвам с тестовете да се ориентирам как действа докато го няма ММ и се надявам да съм в пълна бойна готовност през ноември. Предполагам, че не откривам топлата вода и сигурно е коментирано, но за мен беше интересно да си купя тестове за овулация с апликейшън за телефона, който сам ще разпознава снимките на тестовете и ще ме съветва. Стори ми се практично за неопитни като мен. Отделно в апликейшъна има толкова много допълнителни детайли за попълване, че ако реша да въвеждам, ще си имам постоянно занимание Grinning
Ането, не знам как издържаш. Възхищение от мен Hug
Ро, ще ставаш ами. Каузата иска жертви Grinning
Хопи, честито! Леко и безпроблемно до щастлив финал!
Аз спорта го спрях от мързел, не от някакви опасения. Пък тия дни съм крива от това закъснение дето ме държи в напрежение и ми е едно такова никакво. Спортът в такива ситуации ме зареждаше и отпускаше. Но веднъж като спра, после трудно почвам.
Хайде и аз в агитката! Чакаме да избухнем в дива радост от победни 2 черти! Кой ще се разпише първи?

# 680
Аз не пиша много, да не кажа никак, но ви чета и много, много ви стискам палци за две чертички! Просто да знаете, че има много положителна енергия, която е насочена към вас!
Иначе аз да питам един много тъп въпрос, но при положителен тест за овулация, кога е най-добре да се щрака? (тази дума всеки път ме разсмива, но си е пословична за темата Simple Smile )

# 681
А аз да попитам Жаклин или някой друг ако знае какво е "ОК" , и друг път го виждам в постовете ви? И защо се взима кломифен цитат?

Neverstopdresming, никога нямаше да предположа, че си на 20, звучиш много зряла и мъдра. Много се радвам на такива осъзнати млади жени като теб.

Sunshine9051, всеки път оправдаваш ника си - снощи още мислех да ти го напиша.

Kantarion-че, точно така- like, like, like!

Момичета, всеки ден се уча от вас, какви увлекателни постове пишете.

Лека нощ Heart

# 682
Добро утро!
Кийп ОК е противозачатъчни, орален контрацептив.
Невър ти не беше ли пускала снимка тук на яйчниците ти? Някакъв такъв спомен ми се върти, и беше снимката на поликстизни яйчници де, извинявай ако не си била ти.
Джули тенкс Grinning
Чери блосъм аз всеки път като пита някой виждам, че му отговарят, щом видиш + тест за О- щракай!

Хубав ден!

# 683
Толкова много момичета за тест сте се събрали, че напрежението е безмилостно! 😂 Следя ви и очаквам с нетърпение както чаках последния епизод на ГОТ... 🤭

Скрит текст:

Sunshine9051, всеки път оправдаваш ника си - снощи още мислех да ти го напиша.

Ох, душата, тя - личи си кой не ме познава отпреди да забременея 😂
Всъщност аз съм един лют и черен скорпион, който мнооооого се е карал и вихрил из бегемама! Обаче откакто съм бременна съм се променила - много съм блага, добричка, отстъпчива, не влизам в излишни спорове.. абе , бременността променя хората - факт, в който не вярвах!
Сега имам огромен сантимент към други бременни или бебеправещи жени, много по-специални ги чувствам и искам всички да забременеят! 🙏🏻🍀

# 684
Тъй като краят на темата наближава, ще публикивам списъчето в новата. Та очаквам, ако някой иска да го включа, да пише Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам Simple Smile

# 685
От сутринта проверявам темата за снимка на + тест от anetooo Grinning

За тестовете за ову уж правилото е в деня на положителния тест и двата следващи дни. Да, ама други пък викат да се пропусне деня с + и да се работи в следващите три. И аз не знам, но ние тоя месец пропуснахме точно деня на големия + и пробвахме предните два и деня след плюса. Направо ми писна от сметки - колко преди ову, колко след ову, ЦС 3-4 дни какво значи, пък като тръгне яйцето колко 12-24 часа или до 72ч пък пише на опаковката на Овю-то.
Тея наще бебета ще станат математици минимум !

# 686
Добро утро, момичета. Ходихме на преглед да коментираме резултатите на ММ от СГ. Каза ни лекарката, че не е толкова зле положението и да направим SDI тест и тогава пак да коментираме дали дс взима добавки. Ама какво дали, за 2% морфология според мен си е задължително. Аз също съм зъл скорпион и се опитвах да не се правя на много знаеща, но все паааак... 10ти ден от МЦ имам тънка лигавица 5 мм и фоликул само 10мм.каза, че може и да няма О. този месец. Аз все пак ще действам с тестовете и с щраканията, пък каквото сабя покаже.
Aneto давай смело теста и да затваряме темата с +. На всички останали късмет Hug

# 687
Здравейте, за пореден път ще досадя с прословутия ми бял равнец, но както много пъти съм казвала, пила съм го при киста и ЗФ и се изчистих при последвала менструация.
Сега преди инвитрото пих два месеца, тъй като и моята лигавица е доста често тънка и доктора каза, че направо съм го изненадала с лигавица.
Може и съвпадение да е, но за себе си съм решила, че всичко е благодарение на белият равнец.
Ако някой реши да пробва ще съм доволна да сподели отзив.

# 688
  • Варна
Добро утрооо Simple Smile
Ането, не знам какво търпение имаш, аз се изприщих вече от чакане за твоят тест Grinning
Кайлийн, знаеш ли колко съфорумки познавам, които уж няма да имат О., а накрая на месеца са приятно изненадани ? Аз продължавам да се чудя, защо не се търсят причините за аномалии в морфологията, ама това съм си аз, дълбая, дълбая, докато не получа адекватни отговори.
Съншайн, а каква блага душичка изглеждаш! Grinning
Локо, направо висшисти ще се родят тези деца! Голямо четене, смятане, изследвания ...
Невър, снимката, която беше качила от ехографията на яйчниците ясно показваше поликистозата. Често тя върви и с ИР ( инсулинова резистентност). Трябва ти и ендокринолог, и то добър, освен АГ.
Аз съм родена в първият ден на Стрелците, но съм започнала да се раждам в последният ден на Скорпиона, така чеее, страдам малко от раздвоение ... Имам черти и от двете зодии.

# 689
Здравейте момичета Simple Smile
Аз малко се включвам ни в клин, ни в ръкав, ама много активност, много нещо - стискам палци на всички чакащи хубавите новини Animal Paw PrintsAnimal Paw PrintsAnimal Paw Prints

По-рано темата видях, че има въпроси за белия равнец и витекса, и реших да се включа с малко инфо от моя опит, дано е полезен на някой Simple Smile

Аз съм с ПКЯ от 14-годишна и доста години бях на ОК без прекъсване. Та, като решихме за пробваме с ММ, ги спрях уж под лекарско наблюдение и нещата здраво се оплескаха - нямах никакъв цикъл, само с дуфастон идваше, изкочи една киста 3 см и всичките ми хормони бяха под долните реф. и се доказа хипофункция на ЩЖ. Ии най-логичното решение беше да ме сложат още 4 месеца на ОК, за да се спукала кистата. Тъй де, това не стана и си ме тъпчеха с дуфастон още няколко месеца, а кистата си стоеше, бременност нямаше, овулация - yok Rage Та, като излязоха проблемите на ММ, реших да си почина малко от АГ-та и терапии и почнах да пия бял равнец с идеята дано поне да имам някакъв цикъл, понеже личната, която е хомеопат, ми го препоръча като алтернативен метод. След 1 месец бял равнец прословутата киста се спука сама, след 8 месеца зор с ОК и дуфастон, и ми дойде на 33 ден, без индукция.
Само че аз нали бях изчела всичко из нета, бях чела и много добри отзиви за Витекс, основно в чужди сайтове.
Та, реших да си направя експеримент, което не знам дали е много отговорно принципно Flushed, и почнах освен белия равнец, да пия Витекс. Първите 3 месеца, цикълът ми идваше по часовник на 39ти ден и уж доказана с тестове овулация на 24-25 ден. На 3 месец пуснах и хормони и бяха по учебик. Следващите 2 месеца цикълът ми се скъси на нормалното 33-34 дни с доказана вече с УЗ овулация.

И така с мен Balloon

И пак, стискам палчета Heart
Hoppy - честито и от мен и до финал Heart

Общи условия

Активация на акаунт